yardımlarınızı bekliyorum

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında sarac_51 tarafından paylaşıldı.

  1. sarac_51

    sarac_51

    Mesajlar:
    1
    herkese selam olsun.foruma yeni kayıt oldum.tabiki daha önceki takiplerim sonucunda merakım olan balık avı için bulabileceğim en iyi kaynak olması nedeniyle tercih ettim.bulunduğumuz il konum itibariyle fazla avlak bölgesi olan bir bölge değil.fakat hafta sonları eğlence ve hobimiz olan balık avını değerlendirmemize engel değil.ben konu hakkında yardım alabileceğim herkezin görüşlerini bekliyorum.sorum tatlı su avında özellikle sazan avında geçerli yemleme metodu ve kullanacağımız yemin tercihi ne olmalı?
    hamur,toprak solucanı ve küspe kullanmamıza rağmen beklenen verimi alamıyoruz.acaba nerde yanlış yapıyoruz.şimdilik herkeze bol şanslar ve iyi avlar.
     
  2. prof_turna

    prof_turna

    Yaş:
    45
    Mesajlar:
    541
    Şehir:
    ankara
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 4,5 kg.
    sevgili sarac_51 öncelikle hoşgeldiniz. sonrasında imza ayarlarınızı yaparsanız hem hitap konusunda yanlışlık yapmamış oluruz hem de sorduğunuz soruya daha kolay cevap bulabilirsiniz. çünkü bilindiği üzere avcılık yöntemleri ve yemler bölgelere göre değişebiliyor. keyifli paylaşımlar rasgele.
     
  3. Proteus

    Proteus

    Mesajlar:
    259
    Şehir:
    Ankara
    Favori Kamış:
    Makina:Cormoran Super Match Kamış:Balzer Powertrip
    En İyi Avı:
    Turna 4 kilo 750 gr

    Aleyküm selam...Neresi olduğunu yazarsan,imza ayarlarını yaparsan,sohbet başlığı altındaki tanışalım bölümüne yazarsan yardımın hasını alacağından hiç şüphem yok..Aramıza hoş geldin..
     
  4. carphunters

    carphunters sebahtin

    Yaş:
    48
    Mesajlar:
    1.017
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub