PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada kendir tohumu nerede bulabilirim

cont8
11-07-2007, 12:18
arkadaşlar kendir tohumunu ankarada bulabileceğimiz bir yer varmı tüm aktarları gezdim kendir tohumunu bilen nadir keten tohumunu kendir tohumu diye satmak isteyene bile rastladım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

MESUT_GULAN
11-07-2007, 13:44
arkadaşlar kendir tohumunu ankarada bulabileceğimiz bir yer varmı tüm aktarları gezdim kendir tohumunu bilen nadir kenevir tohumunu kendir tohumu diye satmak isteyene bile rastladım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

merhaba onu hayvan yemi satan yerler bak arkadaşım..

nerde kullanacaksın:confused:

Cadayl
11-07-2007, 14:11
arkadaşlar kendir tohumunu ankarada bulabileceğimiz bir yer varmı tüm aktarları gezdim kendir tohumunu bilen nadir kenevir tohumunu kendir tohumu diye satmak isteyene bile rastladım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Aktarlara baktınız mı?

Eczacı
11-07-2007, 14:27

Ulus halindeki aktarlarda bulunur,oradada yoksa Samanpazarında vardır ;)

hauki
11-07-2007, 16:21
her kuscuda bulunur....

yucelusta
11-07-2007, 17:55
kendirle kenevir aynı şey abi, bizim sülale kendir ekerde....

carpe chasseur
11-07-2007, 19:01
şu meretin esaslı kullanma şeklini bilen varmı acaba kaynatmak pek hoşuma gitmedi boılının kıvamını bozuyor

fatih
11-07-2007, 19:03
ben denedim pek bi etkisi olmadi tabi dediğim sazan için gecerli

nolongerregistered
11-07-2007, 19:04

kendirle kenevir aynı şey abi, bizim sülale kendir ekerde....

:D :D :D :D :D :D

albay2000
11-07-2007, 19:43
arkadaşım eger sazanda kullanacaksan o dedigin kendir veya kenevir degil keten tohumudur.kızılayda sakarya caddesinde lokman hekim var ordan bulabilirsin.istersen un halinede getiriyorlar.kendir (kenevir) tohumu ayrı keten tohumu ayrıdır.

OxDaTiTy
11-07-2007, 21:02
bende merak ettim tarlanın yerini... :D

Kendir veya kenevir tarımı yapılıyor demekki :D

Tam koordinatlar varmı? karlı iş ;)

cont8
12-07-2007, 00:43
:D herkese teşekkürler şimdi asıl sorun şu meşhur tarlanın yeri

gülbaharlar
12-07-2007, 05:56
abi ekilecekse bende boş bir tarla var buğday ekeyim diyordum olmazsa balıklık yem ekelim daha iyi olur

yucelusta
12-07-2007, 06:28
Yücelim baştan söylesene;) neredeydi sizn tarla:D :D
sülale Kastamonu lu haliyle bilirsiniz halat yapımında kendir lifleri kullanılıyo, babamın amcalarından hala eken var oralarda

Huseyin Alp Arslan
12-07-2007, 06:49
:D herkese teşekkürler şimdi asıl sorun şu meşhur tarlanın yeri

Aramiza tekrar hosgeldiniz. Lutfen profil bolumune tiklayarak, imza ayarlarinizi yaparmisiniz. Isim , istenirse soyad, dogum tarihi, katilinan yer, kan gurubu biulgilerinize imza ayarinizi yaparken yer veriniz. Sitemizin onemli bir kuralidir bu.

Saygilarla...

yucelusta
12-07-2007, 06:51
bence sazan için en iyi yem mısır(konserve), ama 1 gün önceden bir miktar anason yağı içinde bekletin