Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu. Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir. Daha sonra tuzunu, karabiberini, kırmızı biberini koyarız. mayonezide karıştırdıktan sonra güzel bir karıştırma ile üzerine bir poşet geçirerek buzdolabına koyarız. Yaklaşık 6 saat sonra balıklarımızı una batırdıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine bırakırız. Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz. Herkese, öncelikle bana afiyet olsun.
Bilerekmi yapıyorsunuz bilmiyorumki bugün hafta sonu balık yeme günü herkesin sanırım Şaka bir yana, Eline sağlık sevgili İbrahim sarımsak'ı ilk defa duygum hamside, ilk fırsatta deneyeceğim bunu
haftada üç gün balık cinsi fark etmiyor arkdaşlar bazen ekmek almadan sadece balık yiyorum sarısaklı mutlaka deneycem bide salça sürüp fırında deneyin bolsoğanlı
Teşekkür ederim abi Olur mu ya Sen yemiyor musun yoksa her hafta sonu İstediğin zaman beklerim valla ben hergün olsa yerim ayrıca bende haftada en az 2-3 öğün tüketirim Sarımsakla süper valla, ayrı bir renk, hava, tat ve koku katıyor. Salça olayını bende düşündüm abi bi daha ki sefere onuda yaparız... Afiyet olsun Gürol abi Vaay Gürkan abim. Abi geçen msnde benim net koptu o gün full yoktu neredeyse kusura bakma abi, tamda muhabbetin en güzel yerinde gitti. Sinir oldum Neyse bir daha uzuuun sohbet ederiz. Serdar kardeşim kesinlikle dene
Sağol, eksik olma abi, dene derim. Namık abi mayonezi dene bak, gülme Gerçekten güzel tat veriyor hele senin yakaladığın ama bizim daha yüzünü göremediğimiz Akyalarla daha güzel olur. Muvaffak abicim sağol, eksik olma...