MALZEMELER 4 tane beyaz etli balık fletosu 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ince doğranmış soğan 2 adet orta boy kabak 100 gr. doğranmış mantar 1 çorba kaşığı limon suyu Aldığınca Tuz - Karabiber HAZIRLANIŞI Yağsız tavada balıklar kızartıyoruz. Soğan, kabak ve karabiber marine edilir. Mantarlar da eklenerek kavrulur. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklenerek pişirilir. İyice sos kıvamına geldiğinde balıklar ilave edilerek 5-6 dk. kadar daha pişirilir. Sonra da afiyetle yeriz. Yine yaptım yine süper oldu...
tarif güzel ama balık etini yalnız severim mantar kabak falan tavuk etinin yanına bence Balık sadece limon ve salatayla yenmeli bence. Ama eminim sevenler için güzel bir tariftir. Paylaşım için tşk