Orijinalini görmek için tıklayınız : beytepe göleti
turna.06
03-04-2006, 20:55
Beytepe göleti özellikle bilkente çok yakın olması ve kimsenin bilmemesi üzerine çok iyi sazanlar veren bir gölettir.Bilgilerim üzerine içinde aynalı szan,,pulsuz sazan ve adi sazan türelri içiren bu gölette balık sayısı olduğunca fazladır jandarma tarafından korunan gölette sadece olta ile avlamak yasak deildir.ben 2 kere avlandım bilgisizliğim yüzünden çok yakalayamadım önümden kaçkere4,5 kiloluk sazanlar geçti hatta bi kere oltama vurdu ama ben kaçırıdım bilmiyenlere duyurmak istedim özellikle gölet çok temiz ve 10 metre sonra derinleşiyor
kardes beytepe göletinin uydudan resmini gönderirsen daha iyi olur bence
ha eğer oraya gidersen samandıralı bi takım yap yay kullan olmadı makarna haslayıp dip oltası dene ....:D:D:D:D
Volkan_06
04-04-2006, 12:59
turna.06 arkadaşım merhaba, Ben yıllardır Ankarada oturuyorum. Bu bahsetmiş olduğun Beytepe göletini daha önce hiç duymadım. Nerede burası, daha açık tarif edebilirmisin. En son ne zaman gitmiştin. Şimdiden teşekkürler...
volkan sitemize hoş geldin ankaranın neresindensin????
Beytepe göleti özellikle bilkente çok yakın olması ve kimsenin bilmemesi üzerine çok iyi sazanlar veren bir gölettir.Bilgilerim üzerine içinde aynalı szan,,pulsuz sazan ve adi sazan türelri içiren bu gölette balık sayısı olduğunca fazladır jandarma tarafından korunan gölette sadece olta ile avlamak yasak deildir.ben 2 kere avlandım bilgisizliğim yüzünden çok yakalayamadım önümden kaçkere4,5 kiloluk sazanlar geçti hatta bi kere oltama vurdu ama ben kaçırıdım bilmiyenlere duyurmak istedim özellikle gölet çok temiz ve 10 metre sonra derinleşiyor
Merhaba, hoşgeldiniz. Gerçekten yerini çok merak ettim. Sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum..
Volkan_06
04-04-2006, 13:18
Hoşbulduk arkadaşlar, Ben Ankara Yenimahallede oturuyorum. Sizler neredesiniz?
Saygılar...
ben dikmende oturuyorum ......:):):)
ya aylin abla realin yolundan gidiliyo ama bende tam bilmiyorum uydu fotosu var ama bi türlü ekleyemedim küçültüyorum ama en son 40.6kb de kalıyo sitede 39.1 istiyo artık turna 06 linkini verirde bakarız ........:D:D:D:D
FARMAFISH
04-04-2006, 14:31
arkadaş uydu fotosunu koydum ama çok küçük boyuta izin verdiği için anlaşılırmı bilmiyorum.sol üstteki beytepe göleti,sağ üstteki real,sağ alttaki bilkent göleti,solalttaki beytepe köyüdür.rtük önündeki sokaktan beytepe köyüne giden yola çıkılıyor.göl sağda kalıyor.ama sağdan hangi patikadan giriliyor bilmiyorum.ben orayı hacettepe kampüsü içinde kalıyor diye biliyordum.o yüzden girilebileceğini düşünmemiştim.
FARMAFISH
04-04-2006, 14:37
eğer oraya girişe izin varsa bana gün doğdu.:D :D :D benim eve 10 dakika
turna.06
04-04-2006, 19:42
http://www.tepeinsaat.com.tr/images/bilkent/harita.jpg
Beytepe göleti benim bildiğim ve öğrendiklerim kadarıyla 10 sene öncesinden kurulmuş çevredeki orman alanı sulamak için oluşturulmuş. Ama 2 seneden beri kullanılmıyor.Beytepe göleti için eski şehir yolundan bilkente giriceksiniz ordan bilkent1 in isterseniz içine girin daha kestirme toprak bir beytepe yolu var ordan sorsanız söylerler o yolu takip edince beytepeye girmeden zaten gölet gözüküyor. koruma altında olan gölü jandarma koruyormuş ama izin alıp sadece olta ile avlanmaya izin var diye duydum. Ben 2 kere gittim hiç bi sorun olmadı
Gölet içinde aynalı sazan,,pullu sazan,,kara sazan,,adi sazan gibi bir sürü tür sazan içeriyor.Hiç kimse tarafından bilinmediği için içinde çok sayıda sazan balığı var.Göletin suyu çok temiz olduğu içinde balıkları da lezzetli.
ayrıca uydu resminde 2 gölet bulunuyor üstteki bilkent üniversitesine bağlı olduğu için av yasak zaten çok ta balık yok yani tek tük geliyor oltaya
Ben 2 sefer gittiğimde göletin bi ucunda bulunan küçük köprü nün çevresinde şamandıralı sistem ile avlandım bir çok sefer balık vurdu ama hem zamandan hemde işim olduğu için aceleden çok tutamadım.
özelikle hemen derinleşmeyen gölette 50 cm lik su 10 metre kadar gidiyor. o bölgede bir sürü szan gezidniği için ben kaçkere 2 kiloluk sazanlar gördüm
eğer doğru bilgi verdiysem sevindim
eğer isterseniz birliktede gidebiliriz
rexred3@hotmail.com bana burdan ulaşabilirsiniz
turna.06
04-04-2006, 19:42
http://www.tepeinsaat.com.tr/images/bilkent/harita.jpg
Beytepe göleti benim bildiğim ve öğrendiklerim kadarıyla 10 sene öncesinden kurulmuş çevredeki orman alanı sulamak için oluşturulmuş. Ama 2 seneden beri kullanılmıyor.Beytepe göleti için eski şehir yolundan bilkente giriceksiniz ordan bilkent1 in isterseniz içine girin daha kestirme toprak bir beytepe yolu var ordan sorsanız söylerler o yolu takip edince beytepeye girmeden zaten gölet gözüküyor. koruma altında olan gölü jandarma koruyormuş ama izin alıp sadece olta ile avlanmaya izin var diye duydum. Ben 2 kere gittim hiç bi sorun olmadı
Gölet içinde aynalı sazan,,pullu sazan,,kara sazan,,adi sazan gibi bir sürü tür sazan içeriyor.Hiç kimse tarafından bilinmediği için içinde çok sayıda sazan balığı var.Göletin suyu çok temiz olduğu içinde balıkları da lezzetli.
ayrıca uydu resminde 2 gölet bulunuyor üstteki bilkent üniversitesine bağlı olduğu için av yasak zaten çok ta balık yok yani tek tük geliyor oltaya
Ben 2 sefer gittiğimde göletin bi ucunda bulunan küçük köprü nün çevresinde şamandıralı sistem ile avlandım bir çok sefer balık vurdu ama hem zamandan hemde işim olduğu için aceleden çok tutamadım.
özelikle hemen derinleşmeyen gölette 50 cm lik su 10 metre kadar gidiyor. o bölgede bir sürü szan gezidniği için ben kaçkere 2 kiloluk sazanlar gördüm
eğer doğru bilgi verdiysem sevindim
eğer isterseniz birliktede gidebiliriz
rexred3@hotmail.com bana burdan ulaşabilirsiniz
Sevgili turna.06 bu gölete fazla gitmeni tavsiye etmem bildiğim kadarıyla fazla bataklık,burada çok hadiseler oldu jandarmada izin vermemeli.
Sevgili turna.06 bu gölete fazla gitmeni tavsiye etmem bildiğim kadarıyla fazla bataklık,burada çok hadiseler oldu jandarmada izin vermemeli.
turna.06
04-04-2006, 21:39
en son gittiğimizde bataklık bölgeler yoktu ama geceleri sorunlar oluyormuş bende duydum
turna.06
04-04-2006, 21:39
en son gittiğimizde bataklık bölgeler yoktu ama geceleri sorunlar oluyormuş bende duydum
turna.06
07-04-2006, 11:51
Özellikle göleti merak eden büyüklerime söliyim yarın beytepe göletine gidiorum eğer uygun gelmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.Geçen bizim arkdaşlar gezmiş szanlar baya yavru bırakmış göletin durumu çok iyimiş
yarın 1 tane şamandıralı 1 tane küspeli 1 tane kurşunlu dip oltaswı kullancam
gelmek isteyen varsa bna ulaşsın yda haber versin
Özellikle göleti merak eden büyüklerime söliyim yarın beytepe göletine gidiorum eğer uygun gelmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.Geçen bizim arkdaşlar gezmiş szanlar baya yavru bırakmış göletin durumu çok iyimiş
yarın 1 tane şamandıralı 1 tane küspeli 1 tane kurşunlu dip oltaswı kullancam
gelmek isteyen varsa bna ulaşsın yda haber versin
Gidiş için yolu tarif edebilir misiniz?
teşekkürler.
acariletişim
07-04-2006, 13:30
merhaba bu beytepe göletinde kıyıdan olta atacağım tavsiye ettiginiz biyer varmı acaba.ben kapulukaya barajına gidiyorum sürekli turna avına tavsiye ederim.mezarlıgın 500 m. ilerisinde kıyıdan olta atabilirsiniz.olta takımınız saglam olması lazım büyük turnalar çıkıyor.bu beytepe göletini deniyecegim ama yeri bilmiyorum.rastgele beyler
turna.06
08-04-2006, 11:44
Beytepe göletinin adresi eskişehir yolundan bilknet'e giriceksiniz bilkent1 yazan çamlık sitesinden dümdüz gidip toprak beytepe yoluna çıkıcaksınız orda kimse sorarsanız bilir zaten hemen beytepe'ye giderken gölet karşınıza çıkıyor.
gölette olta atmak için heryer müsait hele bir yıkık demir köprü var onun biraz açıkları büyük szanları bulunduruyor.
ben pazar günü kesin gidiceğim bugün gidicektim ama müsait değildim yarın sezonu beytepede açıcam
acariletişim
08-04-2006, 13:51
tşkk dostum pazartesi günü sabah oradayım
beytepe göletinde avlanmayı bırakın giriş bile yasak sadece spor için müsade ediyorlar vede arabayla girmek imkansız :(:(:(:(
bayduman
23-04-2006, 00:45
Turna Kardeşim Hayel Gücün O kadar Büyük ki Hayretler İçinde Okudum yazdıklarını ve baktım o Güzel Fotogralarına.Seni Tebirk Ediyorum sadece.
Şu anda bana kahkahalar attırdığın için teşekür ederim.
Öpüyorum seni
turna.06
23-04-2006, 10:46
saygısızlık yapmayın gelin beytepe göletini görün o resimler zaten gerçek değil şakadan anlamıyorsanız benim yapacağım bişi yok ben den büyük olduğunuz için saygı gösteriyorum ama siz bilirsiniz mersin balığı ile ilgli olanlarıda bilenlere sorun bartın çayında varmı yok mu????
mhakanbasar
23-04-2006, 17:09
selam turna06 geçenlerde beytepe göletinde jandarma balık tutulmasına müsade ediyor diye msj yazmıştın.İşin açıkçası bende senin söylediklerini ihbar kabul edip yasak dönemde jandarma böyle bir uygulamı nasıl yapar diye il jandarma komutanlığına ihabArda bulunmuştum.İnşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.
acariletişim
07-07-2006, 15:54
Arkadaşlar beytepe göletine giden arkadaşlar varmı acaba aranızda.Son durumu nasıl bilgilendirirseniz sevinirim..
o gölde bildiğim kadarıyla radyasyon var anlatılanlara göre 20 yıl once tutanlar varmış :D senin bildiğin merkeze yakın balık tutulacak başka bi yer var mı?
acariletişim
08-07-2006, 11:27
Ankaraya en az 100 km. uzaklıkta en yakın yer.Oda kızılırmaktan sonra başlıyor.Barajlar göller akarsular biçogu o bölgede toplanmış.egerki onların arasından gitmek istedigin biryer varsa yola çık nere hoşuna giderse orada takılırsın mesafeler yakın zaten...
Arkadaşlar beytepe göletine giden arkadaşlar varmı acaba aranızda.Son durumu nasıl bilgilendirirseniz sevinirim..
daha öncede soylemiştim beytepe göletinde avklanmak yasak yasak yasak
erkaya2001
10-07-2006, 10:34
dostlar... beytepe göleti yasak... sadece spor yapılabiliyor. hafta sonu oradaydık. kocaman sazanlar var. suyun üzerinden görülüyor. tutmaya çalıştığınızda bekçiler uyarıyor. jandarma ile tehdit ediyorlar. bunların dışında spor yapan kokonalar da rahat vermiyor. tarım ve köyişleri bakanlığından giriliyor. aracı girişte bırakmak zorunluluğu var.
turna_meps
10-07-2006, 19:22
slmlar turna.06 adlı şahıs devamlı belirtmişti ama orda balık avı herzaman yasaktır benim h.ü çalışan tanıdıklarım devamlı oraya gidiyorlar içinde sazan ve tatlı su levreği varmış ama tavsiye etmem
avcımurat
13-01-2007, 23:10
arkadaşlar epeydır yazan olmamış.şuanda golun durumu nedır.bılen varmı acaba .?
halen avlanmak yasak durumda.
avcımurat
14-01-2007, 17:44
emrecan neden ve kım yasaklamış acaba bılıyomusun.bırının işgüzarlıgı olmasın;)
etrafı tellerle cevrili göletin ve kocaman bir yazı var göle girmek ve avlanmak yasak diye bekçiside girenleri cıkrmakta sadece etrafında yürüyüş yapmak serbest
avcımurat
14-01-2007, 17:55
ben bunu bı araştırayım.bıraz iş guzarlık gıbı geldı bana .gol neden yasaklansınkı.bı şahsa mı aıt acaba :confused:
bütün konuyu okudum, iyice kafam karıştı... yasak mı serbest mi? en iyisi gidip kendimiz bakalım... biligiler için teşekkürler...
turna_meps
11-02-2007, 11:09
arkadaşlar konuyu okudum en doğru bilgiyi veriyim zilere beytepe göleti tarım ve köy işlerine bağlı olmakla birlikte sula göletidir zamanında orda vukuat olduğu için her türlü amatör balıkçılık hatta göletin yanına bile gitmek kesinlik yasak devrede gezen bekçisi bile var bu gölete bir kere gittik gece gitmiştik çok ıssız yerde ozman bekçiye denk gelmedik gölette pullu sazan,ayanlı sazan ve çok sayıda sudak bulunmaktadır. Av yasak olan gölete belki bir şans tarım ve köyişerlinde izin alınıp girilebilir ama mümkün mü bilemiyorum gece gittiğimiz avda 4-5 tane iri sazan yakaladık vede iri ufak çok sayıda sudak ama bu olay 3 yıl önce yaşadık ondan beri yasağa uyup gece gitmiyoruz saygılar
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.