PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. Tasucu Balikavi Organizasyonuna Ne Dersiniz?

arzu_ipek
24-04-2008, 10:38
ARKADAŞLAR GÖZLEMLERİM VE SİZLERİN İSTEKLERİ NETİCESİNDE TASUCUSUNDA SİZLERİNDE KATKISI İLE BİR ORGANİZASYON YAPMAYA KARAR VERDİM...SU AN KATILIMCI ARKADAŞLARIMI BELİRLEMEK İSTİYORUM ÇÜNKİ ONA GÖRE BİR TARİH VE YAT AYARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM
YATLAR DANA ADASI - TİSAN - MAVİKENT İSTİKAMETİNDE TUR YAPMAKTADIR
ORGANİSAZYONUN GÜNLÜK YADA UZAKTA OLANLAR İÇİN BİRKAÇ GÜN SÜRMESİ KONUSUNDA FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM Ayrıca kişi başı ücretler sizlerin taleplerinize göre belilenecektir.
BİLGİ VE İSTEKLERİNİZİ FORMA AYRICA TASUCU BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM SERVİSİ SORUMLUSU TAHSİN ÇELİK ARKADASIMIZIN E MAİL ADRESİNE YOLLAYABİLİRSİNİZ
celiktahsin@hotmail.com - Tahsin ÇELİK
SAYGILAR

simendifer
24-04-2008, 11:14
Arzu hanım hayırlı olsun, çok iyi düşünmüşsünüz. Mersin'deki arkadaşlar organizasyon yapmayalı epey oldu, sanırım sevineceklerdir bu habere. Dilerim güzel bir katılımla, harika bir buluşma gerçekleştirirsiniz. Hatta bu buluşma için, siteye giremeyen Mersin'li arkadaşlarımıza mail atarsak, sanırım katılım artacaktır. :)

Conqueror
24-04-2008, 11:18
Hayırlı olsun Arzu hanım :)

smyrna
24-04-2008, 11:26
ARKADAŞLAR GÖZLEMLERİM VE SİZLERİN İSTEKLERİ NETİCESİNDE TASUCUSUNDA SİZLERİNDE KATKISI İLE BİR ORGANİZASYON YAPMAYA KARAR VERDİM...SU AN KATILIMCI ARKADAŞLARIMI BELİRLEMEK İSTİYORUM ÇÜNKİ ONA GÖRE BİR TARİH VE YAT AYARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM
YATLAR DANA ADASI - TİSAN - MAVİKENT İSTİKAMETİNDE TUR YAPMAKTADIR
ORGANİSAZYONUN GÜNLÜK YADA UZAKTA OLANLAR İÇİN BİRKAÇ GÜN SÜRMESİ KONUSUNDA FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM Ayrıca kişi başı ücretler sizlerin taleplerinize göre belilenecektir.
BİLGİ VE İSTEKLERİNİZİ FORMA AYRICA TASUCU BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM SERVİSİ SORUMLUSU TAHSİN ÇELİK ARKADASIMIZIN E MAİL ADRESİNE YOLLAYABİLİRSİNİZ
celiktahsin@hotmail.com - Tahsin ÇELİK
SAYGILAR

İşte bu kadar ;):p Zaten yukarıdaki Taşucu konusunda, bu yönde katılımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız olduğunu şimdiden görüyorum ):) Hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun :)

arzu_ipek
24-04-2008, 11:36
Arzu hanım hayırlı olsun, çok iyi düşünmüşsünüz. Mersin'deki arkadaşlar organizasyon yapmayalı epey oldu, sanırım sevineceklerdir bu habere. Dilerim güzel bir katılımla, harika bir buluşma gerçekleştirirsiniz. Hatta bu buluşma için, siteye giremeyen Mersin'li arkadaşlarımıza mail atarsak, sanırım katılım artacaktır. :)

çok iyi olur
mail adresleri yönetici arkadaşımızda varsa rica ediyorum

arzu_ipek
24-04-2008, 11:39
İşte bu kadar ;):p Zaten yukarıdaki Taşucu konusunda, bu yönde katılımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız olduğunu şimdiden görüyorum ):) Hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun :)

ya sevil hanım aklımda vardı aslında ama ankara ve yurt dışına gitmek zorundayım
yurtdışına gitmeden bende sonkez denizle buluşmak istiyorum
hayırlısı ile bir yapabilirsem
bende çok mutlu olacağım

mallaca
24-04-2008, 11:41
Hayırlı olsun.Allah muaffak etsin.

smyrna
24-04-2008, 11:51
ya sevil hanım aklımda vardı aslında ama ankara ve yurt dışına gitmek zorundayım
yurtdışına gitmeden bende sonkez denizle buluşmak istiyorum
hayırlısı ile bir yapabilirsem
bende çok mutlu olacağım

Katılım olduktan sonra, yapamamak için hiç bir sebep yok. İstanbul' daki ilk organizasyon üç- beş kişi ile başlamıştı, şimdi yüzlerin üzerinde katılım oluyor ;) Aynısı neden Taşucu' nda olmasın ki ? :) Yeter ki herkes bir ucundan tutup, gönlünü koysun ;) Ki bu potansiyel, balıkçı ruhunda zaten var ;):)

cssturk
24-04-2008, 14:02
ilk adim atilmis oldu, sira tarih belirlemekte artik.

umarim organizasyon tarihi en kisa zamanda belli olur.

ilk organizasyon oldugundan ve buyuk sorunlar yasanmamasi acisindan tecrubeli arkadaslarin Arzu hanim ile tecrubelerini paylasacagina eminim.

Bilgi paylasmak icindir...

arzu_ipek
24-04-2008, 14:19
ilk adim atilmis oldu, sira tarih belirlemekte artik.

umarim organizasyon tarihi en kisa zamanda belli olur.

ilk organizasyon oldugundan ve buyuk sorunlar yasanmamasi acisindan tecrubeli arkadaslarin Arzu hanim ile tecrubelerini paylasacagina eminim.

Bilgi paylasmak icindir...

tarih için arkadaşlarımızın yanıtlarını beklemem gerek
umarım katılım sağlanır

smyrna
24-04-2008, 15:59
Konu yukarı ;) Haydi Mersin eller havaya :)

avozer
24-04-2008, 17:08
organizasyonunuzda başarılar dilerim...

ACEMİBEN
24-04-2008, 19:43
Evet mersinli arkadaşlar duydunuz organizasyonu hep beraber el atalım güzel olacak.

mersinli
24-04-2008, 20:01
Sevgili eşim yeni doğum yaptı ve kızım Eceye Emir isimli bir erkek kardeş dünyaya getirdi.Konu açmadan burada sizinle paylaşmak istedim.Ayrıca organizasyon konusuna gelince şu aralar balığa gitmem abes olur ama şansımı zorlayacağım.Önümüzdeki hafta sonu 1 gün ayırabilirim..(Kesin olmamak kaydıyla).Fikir sahibinide ayrıca tebrikediyorum.

arzu_ipek
24-04-2008, 20:06
Sevgili eşim yeni doğum yaptı ve kızım Eceye Emir isimli bir erkek kardeş dünyaya getirdi.Konu açmadan burada sizinle paylaşmak istedim.Ayrıca organizasyon konusuna gelince şu aralar balığa gitmem abes olur ama şansımı zorlayacağım.Önümüzdeki hafta sonu 1 gün ayırabilirim..(Kesin olmamak kaydıyla).Fikir sahibinide ayrıca tebrikediyorum.

öncelikle Allah analı babalı büyütsün derim
darısı bizlerin başına
tabiki sizi sıkmak istemeyiz helede eşinizin yanınızda olmanız gerekn bir dönemde
herşey gönlünüzce olsun

mersinli
24-04-2008, 20:07
öncelikle Allah analı babalı büyütsün derim
darısı bizlerin başına
tabiki sizi sıkmak istemeyiz helede eşinizin yanınızda olmanız gerekn bir dönemde
herşey gönlünüzce olsun

Anlayışınız için teşekkürler.

dozer1219
24-04-2008, 20:16
Hafta sonu olursa büyük bir ihtimalle bende katılırım. Organizasyon şekillenmeye başlarsa daha net ifadeler kullanabiliriz. Hadi bakalım Arzu hanım kolay gelsin.

arzu_ipek
24-04-2008, 21:19
Hafta sonu olursa büyük bir ihtimalle bende katılırım. Organizasyon şekillenmeye başlarsa daha net ifadeler kullanabiliriz. Hadi bakalım Arzu hanım kolay gelsin.
çoğunluk sağlanırsa mayıs ayının ilk haftası hafta sonu düşünüyorum
ama önce çoğunluğu sağlamamız gerek
bir an önce toplanırssk sevinirim
ona göre tekne ayarlama organizasyonu yapacağım

ozkan01
24-04-2008, 21:43
evveet
ilkini ufuk arkadaşımızın organizasyonu ile17 kişinin katılımıyla 3 şubatta yapmıştık taşucu limanından :)
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17869

balığın en kısır dönemiydi ama yinede çok eğlenceli geçmişti.

mayıs ayı tam balık zamanı... düşünemiyorum artık balık çekmekten herelde kollarımız kopar.başarılar dilerim umarım katılım çok olur.

arzu_ipek
24-04-2008, 21:52
evveet
ilkini ufuk arkadaşımızın organizasyonu ile17 kişinin katılımıyla 3 şubatta yapmıştık taşucu limanından :)
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17869

balığın en kısır dönemiydi ama yinede çok eğlenceli geçmişti.

mayıs ayı tam balık zamanı... düşünemiyorum artık balık çekmekten herelde kollarımız kopar.başarılar dilerim umarım katılım çok olur.

umarım çekeriz aynı gurubu tekrar bekliyoruz

dozer1219
24-04-2008, 21:59
Arzu hanım benim şahsi düşüncem Mayıs ayının 17-18' i olabilir. Hem organizasyonu şekillendirip eksiklikleri tamamlamak açısından, hemde çoğunluğu toplayabilmek açısından önümüzde biraz zaman olur düşüncesindeyim.

arzu_ipek
24-04-2008, 22:11
Arzu hanım benim şahsi düşüncem Mayıs ayının 17-18' i olabilir. Hem organizasyonu şekillendirip eksiklikleri tamamlamak açısından, hemde çoğunluğu toplayabilmek açısından önümüzde biraz zaman
olur düşüncesindeyim.
aslında daha iyi olur
başka görüşleriniz varsa lütfen iletin

Suatreis
24-04-2008, 22:33
Mersin sessiz, Mersin ağır....fırtına öncesi sakinlik kadar beyaz...

Tarih belirlensin..kıyılarında sabah olsun.. katılım başlayacaktır...

Sennur ile beni bilen bilir..imkanımız olacağından emin olsak ilk katılımcılar olmayı canı yürekten isterdik:)

Tekrar tekrar hayırlı olsun..:)

arzu_ipek
24-04-2008, 22:36
:):) :) :) :confused:
Mersin sessiz, Mersin ağır....fırtına öncesi sakinlik kadar beyaz...

Tarih belirlensin..kıyılarında sabah olsun.. katılım başlayacaktır...

Sennur ile beni bilen bilir..imkanımız olacağından emin olsak ilk katılımcılar olmayı canı yürekten isterdik:)

Tekrar tekrar hayırlı olsun..:)

Suatreis
24-04-2008, 22:42
:):) :) :) :confused:

:confused: :confused: :confused: ........:D

arzu_ipek
24-04-2008, 22:44
:confused: :confused: :confused: ........:D

teşekkürler dost

suates
24-04-2008, 22:52
hadi hayırlı olsun
17-18 mayıs uygun olur bencede bütün dostlardan katılım bekliyoruz
olanlar çoluk çocuk :D

suates
24-04-2008, 23:22
katılacak arkadaşlar
bildiğiniz gibi 17-18-19 mayıs tatil ve bütün insanlar boşta böyle günlerde taşucunda tekne bulmanın imkanı yok zaten 6-7 tane tekne var ve eminimki hepsi full dolar onun için organizeyi bir an önce yapmak lazım bence hemen başlayalım
haydi bi gayret :D :D :D

Avciperdeci
24-04-2008, 23:26
Organizasyon yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor, şimdiden iğneleriniz keskin livarlarınız dolu olsun arkadaşlar.

seha
26-04-2008, 13:00
Tarih netleşsinde Adana'dan bizlerde katılalım.