düşünün, iki tabak etli dolma var önünüzde, bir tabakta sade bir tabakta da üzerine yoğurt dökülmüş. hangisini yersiniz? çoğunuz buna yoğurtlu dolma diye cevap verecektir. ya da sade pilav ile kurufasülyeli pilavı düşünün, hangisi daha çekici? şimdi bunu denize adapte edelim; levreği düşünelim; sevdiği ölü yemlerden birisi sardalyadır. canlı yem olarak da karidesi çok sever. taze karidesleri havanda kafası ile birlikte dövüp sardalyanın ağzından itelesek, ağzını dikip yanlardan iğne ile 1-2 delik açsak acaba sevdiği iki yemin kokusunu birlikte duyan levrek ne düşünür? bu diğer balıklar için de düşünülebiilr. fikirlerinizi ve varsa tecrübelerinizi bekliyorum...
bence şahane bir fikir .İri bir sardalyanın için temizleyip içine karides doldurmak daha iyi olur bence .Yani iki avını kokusu cazip gelir heralde.