Balığı un yerine ev tarhanasıyle pişirmeyi denedinizmi?

Konu, 'Balık Yemekleri' kısmında İlayda_Av tarafından paylaşıldı.

  1. İlayda_Av

    İlayda_Av Ümit

    Yaş:
    57
    Mesajlar:
    10
    Hazır balık av sezonu acılmısken sardalya,hamsi,kolyoz,uskumru türü balıkları un yerine tarhanaya bulayıp pişirmeyi bir deneyin..En azından 1-2 tanesini öyle deniyin hoşunuza giderse diğerlerinide öyle pişirebilirsiniz.
     
  2. crazy_fısher

    crazy_fısher burak sökmen

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    3.111
    Şehir:
    muğla
    Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Siz denedinizmi:confused: :confused:
     
  3. ozan

    ozan Ozan

    Mesajlar:
    3.040
    Şehir:
    Antalya
    ben balığı una bulamam zaten. balıklı kek gibi oluyo.
     
  4. filinta_35

    filinta_35 haşim özkamalı

    Yaş:
    52
    Mesajlar:
    1.545
    Şehir:
    izmir
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    tarhana acılımı olacak normalmi:confused:


    hay sen çok yaşa emi:p


    balık çorbası tarhanalı:eek:


    ama denicem bakalım ( tür farkediyomu ):)




    :cool: :cool: :cool:
     
  5. sedatk

    sedatk Sedat

    Yaş:
    47
    Mesajlar:
    1.584
    Şehir:
    İzmir/Şirinyer
    Farklı tarzlar,farklı tatlar neden olmasın....
     
  6. ibetay

    ibetay İBrahim EThem AYaz

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    179
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    çorbasını bi sevebilsem denicem o dediğinizi
     
  7. sedatk

    sedatk Sedat

    Yaş:
    47
    Mesajlar:
    1.584
    Şehir:
    İzmir/Şirinyer
    Çorbasını hiç denemdim.Ama onu da deniyeceğim :D
     
  8. esabi

    esabi SENIOR MEMBER

    Yaş:
    53
    Mesajlar:
    4.881
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tarhanayla değil ama mantar ve mercimek çorbasıyla defalarca balık kızarttım ;)
     
  9. Horozbina

    Horozbina Levent

    Mesajlar:
    108
    Şehir:
    Tarabya
    Favori Kamış:
    Turnafresh Kamış+ Shımano Makine
    En İyi Avı:
    Lüfer+Lambuka
    arkadaşlarlar mısır unu diye yanlışlıkla tarhanayla pişirmişler yemişler bakmışlar bi gariplik var pul biber felan ... nerden çıktı diye bi bakmışlarki tarhanayla 4 kilo balık yemişler güzelmiş :D:D:D
     
  10. crazy_fısher

    crazy_fısher burak sökmen

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    3.111
    Şehir:
    muğla
    Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Unsuzluktanmı:D:D:D:D
     
  11. esabi

    esabi SENIOR MEMBER

    Yaş:
    53
    Mesajlar:
    4.881
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    aynen öyle burak unsuzluktan:) :)
    zamanında ben baraja balığa gittimi 3gün bazen 5 gün dönmezdim sazan avındada hamur kullanmazdım bu sebepten dolayıdırki avlağımızda (gümemde) un bulunmazdı sadece yanımızda çorbalık olurdu bunun sebebide kışın sabah göl kenarında uyanınca sıcak çorba çok güzel gidiyor balık pişireceğimiz zamanda bu çorbalıklardan kullanırdık ama tatlı su balıklarında gerçekten çok güzel oluyor sadece çorbalık yetiyor ekstradan baharata ve bilimum sarmısak ve soğana gerek kalmıyor sadece çorbalığa bulayıp atıyorsun tavaya;)
     
  12. crazy_fısher

    crazy_fısher burak sökmen

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    3.111
    Şehir:
    muğla
    Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    O yokluğu iyi bilirim.Buralarda azmı tuzsuz b.klu kebap yaptım:D:D
     
  13. cello1956

    cello1956 Celalettin EREN

    Yaş:
    68
    Mesajlar:
    227
    Şehir:
    İZMİR-Şirinyer
    :) Öyle veya böyle,herkese afiyet olsun.Sonuçta balığı yemiyormuyuz.:)
     
  14. KingFish_Lüfer

    KingFish_Lüfer

    Mesajlar:
    129
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    ...yiyoruz ama degişik tatları denemek lazım bak tarhana yememiş ustalar var aramızda.herkesin damak tadı farklı tabi.ayrıca insan yokluktan neler keşfediyor.tarhanalı balık :) bende denicem
     
  15. ACARALPER

    ACARALPER ALPER ACAR

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    732
    Şehir:
    İZMİR
    Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    İlginç bir lezzet olsa gerek. Ramazandan sonra deneyeceğim. Merak ettim bak şimdi.:D
     
  16. kurtuluş

    kurtuluş kurtuluş

    Mesajlar:
    369
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    güzel farklı tatlar çıkıyor ortalığa
    başka önerisi olan varmı acaba
    balık hakkında :D
     
  17. rockchy

    rockchy furkan aksakal

    Yaş:
    31
    Mesajlar:
    1.856
    Şehir:
    İzmir/Bornova
    En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hazır işkembe çorbasıylada denemek lazım balığada işkembeyede bayılırım ikisi bi arada kötü olmaz heralde :D:D:D
     
  18. filinta_35

    filinta_35 haşim özkamalı

    Yaş:
    52
    Mesajlar:
    1.545
    Şehir:
    izmir
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    balık işkembesi:eek: :eek: :eek:


    yok da neler:D :D :D




    :cool: :cool: :cool:
     
  19. KingFish_Lüfer

    KingFish_Lüfer

    Mesajlar:
    129
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    o zaman mercimek çorbasıyla pişirdigimizde mercimekli balıkmı oluyor yada balıklı mercimek :) :) :) :)
     
  20. smyrna

    smyrna Sevil Kurtoğlu

    Yaş:
    57
    Mesajlar:
    7.772
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Evet denenebilir. İlginç!!! Teşekkürler :)