Barbaros Tekne Personelinden... Barbaros Teknesi personelleri olarak; organizasyona katılan tüm balıkavı üyelerine teşekkür eder, katılmayan diğer üyeleride bir başka organizasyonda aramızda görmek isteriz. Bir hatamız olduysa affola. Bizdeki fotoğraflar bu kadar...Hepinize rastgele.
Bu arada merak eden arkadaşlar için bilgi... Yakalanan Kırlangıç 1kg 580 gr gelmiştir ( temizlenmiş hali )
Güzel ve atraksiyonu bol olan bir organizasyon olduğu resimlerden belli, tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor dahasına bereketli avlar diliyorum.
İŞTE SONUNDA ORG DAİR HABERLER DÜŞTÜ UZAKLARDA PC BAŞINDA BEKLİYORDUK Yine bir organizasyonu işlerimden dolayı kacırdım 9 kasım tarihini görünce hayy bu benim talihime die hayıflandım ama ne care saat 02.00 oldu halen organizasyon üzerine bir konu ve resim göremeyince ısrarla bekledim günün eğlencesi ve bereketini görmek için hissetiğim ve gördüğüm kadarıyla süper bir org gercekleşmiş izmir ekibi tarafından hepinizi canıgönülden kutluyorum
hade cümlealeme rastgelsin benim mola bitti dinlenme tesisi kapanmadan ben konyaya doğru yol alim ..abi bu arada balık yok ama afyon ikbalde yumurtalı sucuk var
Terasın da Havası bir başka oluyor canım !.. Tabi==Tabi !.. Sen Üst Katta Neler Yakalıyordun Neler......
Öncelikle org da emeği geçenlere teşekkür ediyorum. herşey çok güzeldi, söylendiği gibi heyecanı bol bir avdı. Çok keyif aldık, ben, babam, amcam Bu arada benimle aynı teknede olup, babacım öyle değil, amcacım böyle değil, takta neresinden takarsan tak, dolanmamıştır sen çek, devam... gibi söylemlerime ve bizlere katlandığınız için sonsuz teşekkürler Akşam eve dönerken ikisini de müzeye koydum.
maşallah gözleri kamaştıran güzellikte bir org olmuş gene.tüm katılımcıları terbrik ediyorum.yanlız haşim bey dikatimi çekti her organizasyonda en küçük balığı siz tutuyorsunuz bunun özel bir sebebi varmı acaba
Bir tane rakibi vardı onun benim yanımda oturuyordu 2 hanos ve bir barbun çekti . Hanoslar 3 cm barbun 2 cm iğneyle boyu eşitti Baş harfi Ironmoon
etem hocam 5 orgun sadece 1 tanesinde rakip olabildi haşim beye diğer orglarda kimse erişemedi haşim beyin rekoruna