15 Kasım 2008 cumartesi günü birlikte sürekli av yaptığımız arkadaşlarımızla balığa gidecektik. Ama oda ne çok kötü bir sürprizle karşılaştık sabah sabah Normalde küçük olan ama bizim için çooook büyük olan teknemiz çalınmıştı. Siteyi takip eden arkadaşlar eğer denkgelirse diye resimlerini koyuyorum. Aslında umudum yok. Bunu yapan şerefsizlerin o teknenin altında kalmasını gönülden diliyorum.
Hayddaaa bu kaçıncısı yahu. daha geçenlerde Vedat Ağabeyimizin motorunu çaldılar. . Dostum Geçmiş olsun Allah daha iyisini almanı nasip etsin.
Tekne çalmak nedir ya.Allah bildiği gibi yapsın.Hiç düşünmezlermiki acaba garibanmı, bunu nasıl aldı, çoluğu çocuğumu istedide kendi parasını kıstı aldı, hayatının tek lüksümüydü.O gaz kolu varya. Tergelsinlerde gözüne girsin inşallah. Çok geçmiş olsun
çok ama çok geçmiş olsun, insan kendi eliyle birine hibe etse,satsa ve veya batırsa bu kadar koymaz sanırım, allah çalandan gani gani çıkarsın, çalanlar muhtemelen satış kanallarını ayarlamışlardır ama ne olur ne olmaz siz genede düzenli olarak ' www.tekneborsasi.com 'sitesinde fiber ler ve motor lar bölümünü takip edin belli olmaz belki bir iz bulursunuz inş,
inşallah bulunur ..Akıl yürütüyorum ne yapabılır bu tekne ile diye..kaç koy uzağa gidebilir...Şebekedir bunlar kesin .Aslında ortak bir platform oluşturulsa nerde hangı tekne çalınmıs haberdar olunsa belki bir nebze önune geçilebilir bunun ama.
ramazan abi bumudur gördüğün tekne? http://www.sahibinden.com/3_70_fiber_8_hp_yamahaWQQaXQQ11427938WQQpXQQdisplayitem
Savaş Bey geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda bulursunuz. bu tip tekneleri, bir kamyona yükleyip götürebiliyorlar. Sadece Antalya' da aramak hata olur diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur , malesef Kuşadasında da çok oluyor bu tip durumlar yalnız genelde bizim orada çalıntı tekneleri kaçaklara satıyorlar. Onlarda Samosa kaçmaya çalışıyorlar ya bizim sahil güvenlik onları yakalayıp tekneye el koyuyor yada Yunan sahil güvenlik yakalayıp tekneleri batırıyor.