Filetosunu çıkarıp etleri kuşbaşı doğrayın, yumurtaya bulayıp mısır unu, tuzot ve karabiber karışımı içine atıp una bulayın, derin yağ içerisinde 1-2 dakika pembeleşinceye kadar kızartın. Ben denedim tadı balığa benzemiyor ama lezzetli oluyor.
derısını tulum olarak cıkardıktan sonra alumınyum folyoya yatır uzerıne bıraz zeytınyag 3-4 dılım domates bır adet bıber dılımlenmıs ve 2-3 dılım sogan koyup sar folyoyla tepsıye koyup 200 derece sıcaklıkta kı fırına sur 20-25 dkka sonra enfes bır sekılde mıdeye ındır afıyet olsun
bu yemek tariflerinde alimuyum folya işi var çok fazla bu alimuyum bilindiği üzere sağlığa zararlı ve yüksek ısılarda daha çabuk eriksiyona geçen bir maddedir bunun daha başka şekilleri varmı acaba ? yağlı kağıt vb gibi konuyu bölmüş gibi olmıyayımda fırça yemeyelim şimdi bayram bayram