Orta boy (şimdilik balıkçıdan aldığımız , ilerde inşallah ellerimle tutacam ) güzelcene temizlenmiş levreklerimizi alıyoruz...Soğuk su ile iyice yıkayıp iyice süzdükten sonra tuz , karabiber ve isteğe bağlı pul biber ilave ederek pişirmeye hazır hale getiriyoruz. Fırın tepsimize bir miktar zeytinyağı döküp , hazırladığımız levrek'leri tepsimize koyuyoruz. Fırın'ımızı önceden 250 C'ye kadar ısıtırsak iyi olur. 10-15 dk pişirdikten sonra nazikçe çeviriyoruz levreklerimizi. toplamda 20-25 dk pişirdiğimiz levreklerimizin yanına güzel bir salata da iyi gider hani Afiyet Olsun
Denememiş olanlar için de eklemek isterim fırında levreği normal olarak tuzunu kattıktan sonra balığın boyuna göre içine bir veya iki defne yaprağı,harikalar yaratıyor.