Orijinalini görmek için tıklayınız : balıkavı.net
http://video.google.com/videoplay?docid=551903528020386514&hl=en ............:p ;) :rolleyes: :o :D :eek: :cool: :)
sillurace
09-09-2006, 23:39
tşkler... çok güzel olmuş. her şey çeşit çeşit.. balıklar, müzikler :) harikaa..
emre eline sağlık çok güzel olmuş.ankara bir organizasyon yapsa sende bunu böyle güzel bi slayt yapsan ne güzel olur.
emre eline sağlık çok güzel olmuş.ankara bir organizasyon yapsa sende bunu böyle güzel bi slayt yapsan ne güzel olur.
ankara bi organizasyon yaptı hatta ben bir ay öncesinden konu actım fakat kısmet olmadı toplanmak :( :( :(
Mehmet Demirörs
10-09-2006, 10:42
merhaba emre aynısını gel karadenizde yapalım. ne dersin.
mehmet abi bu aralar fırsatım yok malsef gelmek isterdim karedenizin vede akçakocanın o güzel dağsını görmeyeli baya zamn oldu .:D:D:D
teşekkürler.........:D;);););):D
Emre klip işinde aramızdaki cevherler birer birer ortaya çıkıyor :D Çok da iyi olmuş seyretmeye doyamadım ,tekrar tekrar izledim :) Ellerine, kollarına, yüreğine sağlık :)
kral balıkçı
10-09-2006, 23:57
:rolleyes: emre süper süper süper ellerine sağlık harika olmuş insan doyamıyor bakmaya sağolasın:)
enrecan eline sağlık tüm illeri birleştirmişsin daha nice organizasyonlara..:)))
herkese cok tesekkür ederim kış başlangıcı daha kapsamlı bir video sizleri bekliyo..............:D:D:D:D:D:D
Yav nedir bu ne güzel birşeydir eline konu sağlık kardeşim.
Helal sana. :D:D:D
Emreciğim ne söyleyim!
Süper olmuş.Kışın artık bunları izleyerek kendimizi avuturuz.
aynalı81
14-09-2006, 15:55
Tek kelime.....MUHTEŞEM:D :D :D
harika vallahii yaaa....
eline sağlık emre kardeş....
tesekkürler yenisi cok yakında ........:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.