Değerli arkadaşlar, Bu Akaşam DÜNYA SU GÜNÜ ile alakalı yaptığımız seminerimizi Yaban TV de (11.04.2010) 19:30 da Yaban Aktuelde seyredebilirsiniz. Dernek olarak Gaziantepde Okullarda ki eğitim programlarımızı sürdürüyoruz. Detaylı raporları yakında yazma fırsatım olunca yazacağım. Kurmuş olduğumuz sitemizi de yakında sizlere yönetimin izni ile kardeş site olarak tanıtacağız. Tatlı sularımızıda Balık Av yasağı başlamadan öncede levhalar bastırarak Gaziantep'te Halk otobüslerine, Okullara, Kamu kurum ve kuruluşlara bu AFİŞ leri asarak Halkın bilinçlenmesi konusunda faaliyetlerimiz oldu. Aşağıdaki resimde resim tarihlerinin ayarsızlığı kendi makinamın ayarsızlığındandır, mazur görüle URL=http://img339.imageshack.us/i/pict0009uw.jpg/][/URL] Gaski Gaziantep Su ve Kanalizasyon Abonmen Daire Bakanı FUNDA KAFADAROĞLU, Dogader Baş. Ergun Özuslu, Gasob-shk-der Baş.MUSTAFA GÜNEŞ Alışveriş merkezlerine ve Halk Otobüslere astık...
Ellerinize sağlık. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz.ALLAH güzel sonuçlarınıda görmeyi hepimize nasip etsin inşaallah.
Kesin izlerim abi.Zaten Tv yi açtığımda ilk olarak Yabn Tv yi açıyorum. ^-4 tane progrmım var onlara bakıyorum Necmi Fidan ile Kıyı Balıkçısı Fly Fishing Dünya Balığı Balıkçının Gündemi Amatör Balıkçılık Balıkçılık Yaban Mutfağı da çok hoş Sportif Balıkçılıkta da hep aynı bölümler var sıkıldım Güzel bunlar.