Tavuk Göğsü YARDIM !!

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında KaqaNK tarafından paylaşıldı.

  1. KaqaNK

    KaqaNK Kağan Karakaş

    Yaş:
    28
    Mesajlar:
    6
    Şehir:
    AntaLya
    Favori Kamış:
    Sea Hawker HS-200
    Favori Makine:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadaşlar yem olarak tavuk göğsü kullanıcağım ancak nasıl hazırlanacağını bilmiyorum.

    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28462
    Arkadaş hazırlamış iyi güzel fakat açıklayıcı değil ve sanırım eksik bana net bi biçmde anlatabilrseniz sevinirim.:D
     
  2. Okan_uA

    Okan_uA .

    Mesajlar:
    898
    Şehir:
    10.5
    Gayet açıklayıcı . ;)

    Bütün olan parça göğüs etini 3 e böl ki incelsin diyor sonra da böldüğün kısımları küp küp, kesme şeker gibi tekrardan kes diyor. :)

    Bu anlatımlardan daha da iyisi video :D
     
    Son düzenleme: 25 Aralık 2010
  3. refikonuroral

    refikonuroral Refik Onur Oral

    Yaş:
    35
    Mesajlar:
    62
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 65
    En İyi Avı:
    >-)-)-)-D
    Bildiğim kadarı ile öncelikle tavuk etini yaprak yem şeklinde kesiyorsun. ( Fileto. Google görsellerden nasıl bir şekli şemali olduğuna bakabilirsin. ) Sonra hazırladığın yaprak yemleri ava çıkmadan önceki gece tuzlayıp gazete kağıdına yayıp balkon yada mutfak vs. ( Buzdolabı ve buzluk dışında ) bekletiyorsun. Böylece tuz eti sertleştiriyor ve balığın etin kokusunu alması oranını arttırıyor. Dolayısı ile yem kolayca iğneden çıkmıyor. Rastgele
     
  4. aslanbora

    aslanbora ümit yeng

    Mesajlar:
    276
    Şehir:
    izmir
    Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    Galeta ununa bula, sonra az yağlı tavada pişir. Üzerine ketçap döküp ye. Harika oluyor.
     
  5. Okan_uA

    Okan_uA .

    Mesajlar:
    898
    Şehir:
    10.5
    :D :D :D :D :D
     
  6. son nefeserdal

    son nefeserdal erdal

    Yaş:
    41
    Mesajlar:
    4
    Şehir:
    antalya
    kardesım once markete gıt tavugu secerken ucuzlarından alırsan daha ıyı olur hem acık renklı hem sert olur.ıgnenın uzunlugunda (ıgneyı duz olarak dusun)4*4 kes ardından kaya tuzuyla karıstır bırak suyu kutuda kalsın kurutursan et ozellıgını yıtırır.dolapta suyunu dokmezsen 20 gun kadar saklayabılırsın.gecelerı kucuk balık olmayacagından taze takmanı tavsıye ederim.ignenin ucunu boos bırak kurt gibi takmassan buyuk balık kafa attııgında ıgne sana yem balıga kalır.ratgele
     
  7. Sebastian

    Sebastian Murat Yıldız

    Mesajlar:
    1.250
    Şehir:
    Antalya
    Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri

    soya soslu sogan domates biber ı'mmmm enfesss yapıyorum yaw :) sende bunu dene hocam