Sarıyer Kilyos?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında fatihuzal tarafından paylaşıldı.

  1. fatihuzal

    fatihuzal Fatih

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    33
    Şehir:
    İST
    Merhaba arkadaşlar sarıyer kilyosda kayalıklar civarında balık durumu nedir bilen veya orda oturan varmıdır? Bir arkadaş porazköye git dedi bomboş geldim eve ??? Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum lütfen yardım herkeze rastgele
     
  2. 33022

    33022

    Mesajlar:
    591
    Fatih merhaba, sitede sanırım kilyosla alakadar kimse yok benim anladığım kadarıylada kilyosta zaten balık yok ki cevap yazanda yok.

    Sana tek söyleyebileceğim insallah havalar güzel olursa bi arkadaşla beraber hanımları da alıp temiz hava almaya gideceğiz bu hafta sonu, tabi oltalar her zaman yanımızda, umarım bişeyler yakalayıp sana güzel haberler veririm.Bu arada değerli ustalar ve kilyosa yakın zamanda gitmiş arkadaşlar en azından tavsiyelerini bekliyoruz.

    Rastgele
     
  3. fatihuzal

    fatihuzal Fatih

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    33
    Şehir:
    İST
    Evet cvp yok biraz uzakta bir yer merkeze oturanda yok o civarda ben yüzmeye gittiğimde kırlangıç görüyodum kayalılar bölgesinde zargana felan ama ben kalkan yakalamak istiyorum aslında asıl sormak istediğim odur. Hani karadeniz kumsal dibi var vs. gibi şimdik bir yorum alsam gitmiş birinden bilenden vs. fiktrim olur geçen hafta sonu Poyraz köye gittim hiç bir şey tutamadan geri döndüm :( kilyosdada öle olsun istmeiyorum aklımdaki 2. yer karşıda fenerbahçenin oralar felan ama ne bilim hiç gitmedim o tarafada ???