Hepimiz oyle veya boyle balik temizlemeyi biliyoruz ama bazen buyuk baliklarin etine hic zarar vermeden kilcigindan ve derisinden ayirmayi beceremiyoruz. Iste bu videolar isin kolayini gosteriyor. Hangi balik nasil kesilir, nasil temizlenir... Yeter ki elimizde keskin bir bicak olsun. http://www.youtube.com/watch?v=D36W_IUXMFw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0X9NqX-gWy0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=E1BUO9sWpl8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=b5jG9nDj4ds&feature=related Iyi seyirler...
Begendiginize sevindim. O zaman bir dahaki sefere fileto cikardiktan sonra baliktan geriye kalan parcalarla (kafa, fileto haricindeki etli kisimlar,vs.) nasil balik corbasi yapilir, onun videosunu paylasayim. Sagolasin Faruk. Hep tartisacak degiliz ya, arada keyifli seyler de olsun degil mi ...
Teşekkürler,önemli ve gerekli bir paylaşım...Sonuçta tutmasakta balık alıp pişiriyoruz dolayısı ile kesme biçme işlerinide teknik olarak öğrenmekte fayda var