kara yolunda balik kayniyor

Konu, 'Videolar' kısmında finland01 tarafından paylaşıldı.

  1. finland01

    finland01 adem

    Yaş:
    47
    Mesajlar:
    110
    Şehir:
    kuopio FINLANDIYA
    En İyi Avı:
    2 kg capak
  2. ks41

    ks41 Levent

    Yaş:
    38
    Mesajlar:
    97
    Şehir:
    Derince - Kocaeli
    Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Dokunmuyorlar bile gerçi herkes kendi derdine düşmüş sel olmuş ama burda olsa yine de toplarlardı sanırım bırakmazlardı köpeğe falan :)
     
  3. macir_ertan

    macir_ertan Ertan Çetin

    Yaş:
    56
    Mesajlar:
    1.550
    Şehir:
    Haskovo-Bulgaristan
    Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Breh ensesi kalın köpek buna derler herhalde :)
     
  4. Zıpkıncı İbo

    Zıpkıncı İbo İbrahim Can

    Mesajlar:
    2.915
    Şehir:
    Ankara
    Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Haberin basligi: BALIKLARI GOREN HERKES SASKINA DONDU!!! :p

    Memlekette habercilik yerlerde surunuyor, artik tamamen sayginligini yitirdi, muhabirlik gibi ciddi bir is magazinin esiri oldu. Niye? Cunku bilgi toplumu degiliz, ogrenmeyi, arastirmayi, soru sormayi, okumayi ve dusunmeyi sevmiyoruz. Vaktimizin cogunu TV karsisinda, beynimizi uyusturan dizileri izleyerek geciriyoruz. En ciddi meseleler bile umurumuzda degil, bugun artik bizim ilgimizi cekebilecek haber ancak magazine bulanmis olan haber malesef. Haberciler de artik ona gore davraniyor, reyting alabilmek icin illa ki her habere bir SASIRMA, SOK OLMA, AGZI ACIK KALMA efekti ekliyor.

    Farkinda misiniz, basinda deniz canlilarina dair cikan haberlerin neredeyese hepsi su sekilde: DEV KOPEKBALIGI GORENLERI HAYRETE DUSURDU... VATANDASLAR IKI KAFALI SU YILANINI GORUNCE SASKINLIGINI GIZLEYEMEDI... COK NADIR BULUNAN SU KAPLUMBAGASI BALIKCI BILMEM KIMIN AGINA TAKILDI, BALIKCI "COK SASIRDIM, BUNCA YILLIK BALIKCIYIM, HIC BOYLESINI GORMEDIM" DEDI... :eek:

    Vay beee ne yaratiklar varmis, haydi biz de acalim sayfayi ya da cevirelim kanali da bakalim nasil birseymis... mecburen amac vatandasa bunu dedirtmek olmus artik... yoksa habere konu olan yaratigin ozelligi, oraya nasil ve nicin geldigi, yasakli av yapilip yapilmadigi filan kimsenin umurunda degil... :( ... yani uzun lafin kisasi alan razi, satan razi... boyle gelmis boyle gideriz :( :eek: :mad: banghead ....