Mermerde Izgara

Konu, 'Videolar' kısmında avcı22 tarafından paylaşıldı.

  1. avcı22

    avcı22 Mesut Turan

    Mesajlar:
    761
    Şehir:
    edirne
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
  2. belekbeach

    belekbeach süleyman

    Mesajlar:
    194
    Şehir:
    ANTALYA
    Favori Kamış:
    shımano catana dx,shımano hyperloop 30-50ıbs,remixon hurricane
    Favori Makine:
    Banax sx4000c,Spro Hardliner lcs1050,DAİWA Exceler 4000A HA,OKUMA Ceymar c-40,Daiwa Procaster 4000 A
    En İyi Avı:
    7.25 kg levrek,5.300 akya,2.7 kg yayın
    hocam mermer değilde granit taşında iyi oluyo galiba video dakide granit
     
  3. darthvader61

    darthvader61 Mehmet

    Yaş:
    43
    Mesajlar:
    1.036
    Şehir:
    Trabzon
    Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Gümüşhane İkisu beldesinde yapılır. Taş kızdırılıp iç yağıyla yağlandıktan sonra kullanılır. Tavuk ve et normal ızgaradan kat be kat lezzetlidir. Et de herhangi bir yanma olmaz. İçten içe pişer.
     
  4. avcı22

    avcı22 Mesut Turan

    Mesajlar:
    761
    Şehir:
    edirne
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Evet granit taşı.Gümüşhane Torul'da taştan yapılmaları satılıyormuş.