merhabalar, dün gece ki balık avımız sırasında yanımıza gelip muhabbet eden yaşlı amcadan daha once hiç duymadıgım bi yem tarifi aldım, amca oldukçada iddialı konustu, bu yemi denemeden önce sizinle de paylaşıp fikirlerinizi alayım dedım. palamutun derisiyle birlikte 1 cm derinlikte sıyırıp,o 1 cm lık eti tuzlayıp tahtalar arasında en az 5 saat sıkıştırıp yem olarak kullanabılecegımı soyledi, lufere ve çipuraya çerez gibi geleceğini soyledi bu yemi deneyen var mı aramızda?
Amca balık pastırması tarifi vermiş çaktırmadan,güzel meze olur.Güzel meze,balık yemide olur tabi.Mezeyi beğenmeyen balık,büyük ihtimal ağzının tadınıda bilmez,böyle balıklarında eti lezzetsiz olur.Şaka bir yana dene ve bizede sonucunu bildir bakalım Halil kardeşim , rastgelsin...
Amca farkli bi fileto tsrifi vermis; denene bilir aslinda luferin palamutu sevdigi goz onune alinirsa. Sonucu bekliyoruz Halil kardesim