süre: 40 dk. kaç kişilik: 6 malzemeler : yöntem: 1 adet palamut 1 adet havuç 2 adet patates 1 adet soğan 2 adet defne yapağı birkaç dal maydanoz 5-6 su bardağı su 2 çorba ka$ığı tereyağı 2 çorba ka$ığı un 1 adet yumurta 1 adet limon 1 kahve fincanı elma sirkesi tuz hazırlanı$ı: balığı temizledikten sonra bol su ile yıkayın. sebzelerin kabuğunu soyun.(havuç,patates, soğan) tencereye akatarın. maydanoz ve defne yapraklarını ekleyin. üzerlerini kapatacak $ekilde su ekleyin. sebzeler yarı yarıya ha$landığında balığı ekleyin. hepsi pi$tikten sonra sebze ve balığı ayrı kaplara alın. maydanoz ve defne yapraklarını çıkartın. sebzeleri suyuyla birlikte blendırdan geçirin. tencerede tereyağıyla unu kavurun. sebze suyunu ekleyin. çorba kaynarken 1 kasede çırptığınız yumurta ve limon suyu karışımını ekleyin. kılçıklarından ayırıp küçük parçalara böldüğünüz palamutu ve elma sirkesini ilave edip, 10 dakika kaynatın. üzerine nane ve kırmızıbiber serperek servis yapın. Ayrıca yapan olursa Adres vereyim Bana da gönderebilir mi lüften? Yurt ortaminda yapilmiyor. 5 ay oldu $öyle güzel bir balik corbasi icmeyeli..