PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kupes


abu78
21-01-2007, 12:20
kupesi nasıl pişirebilirim?
tava - fırın hangisi daha iyi olur
teşekkürler

suates
21-01-2007, 12:53
valla kardeşim öncelikle bir selamla girsen konuya
kupez bir şekilde pişer pişer de sen kendini bir tanıtsan ismini, yaşını, nerden katıldığını vs. sana daha iyi hitap etsek olurmu

bulsep
21-01-2007, 14:31
kupesi nasıl pişirebilirim?
tava - fırın hangisi daha iyi olur
teşekkürler


kupez :confused: :confused: :confused:
pişirmesen de olur aslında..;) . ilk tutuğum yıllarda (1970 li ) tavada güzel olurdu..:)

balıkayhan
21-01-2007, 15:27
Kupes Tavadan Başka Olmaz Yağli Balik Değil Firini Hiç Düşünme şu Imza Olayini Da Hallet Kendin Hakkinda Hiçbir Bilgi Vermemişsin Afiyet Olsun

turna
21-01-2007, 17:23
En güzeli buğulaması,afiyet olsun.

TuRKLoRD
24-01-2007, 22:10
Kupes Tavadan Başka Olmaz Yağli Balik Değil Firini Hiç Düşünme şu Imza Olayini Da Hallet Kendin Hakkinda Hiçbir Bilgi Vermemişsin Afiyet Olsun


Arkadaşa katılıyorum aynen...gopez en güzel tavada olur bence.gerçi kılçıgı bol bir balıktır ama lezzetlidir eti...

steelrock
24-01-2007, 22:12
Arkadaşa katılıyorum aynen...gopez en güzel tavada olur bence.gerçi kılçıgı bol bir balıktır ama lezzetlidir eti...

Size yardımcı olmak için,"yengeç tarifi" başlıklı konuda yapmanız gerekenleri anlattım bakar ve uygularsanız sevinirim...

bulsep
24-01-2007, 22:14
Arkadaşa katılıyorum aynen...gopez en güzel tavada olur bence.gerçi kılçıgı bol bir balıktır ama lezzetlidir eti...

sevgili türk lordu

aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum ama size ait bir tanışma konusu bulamadım. imza ayarlarınızıda göremedim. umarım gerekli özeni gösterirsiniz rastgelsin sevgiyle kalın..

Canazor
24-01-2007, 22:21
sevgili türk lordu

aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum ama size ait bir tanışma konusu bulamadım. imza ayarlarınızıda göremedim. umarım gerekli özeni gösterirsiniz rastgelsin sevgiyle kalın..

Abime katılıyorum aynen...kendini tanıtmak en güzel tanışma bölümünde olur bence.gerçi 15 saniyeyi almaz ama lezzetlidir kendini ifade:cool: :D :D

TRT2DEKİ RESSAM
24-01-2007, 23:00
...bende cevap yazayım bari...

ben bu kupesi pek beğenmedim...bence istavritlerle takas yap:D

abu78
04-02-2007, 12:13
öncelikle herkese selam
profil için kusura bakmayın
cevaplar için hepinize teşekkür ederim

yiv
06-02-2007, 13:05
Kupes(gopez) 'i foçada bizi balığa götüren tekne sahibi emektar balıkçı Burhan abi sayesinde sevdim, ilk başta biraz tereddüt ettim ama söylediğini yapmaya.Bana bu balıkları tava yap sonra üzerine sarmısaklı yoğurt dök ye dedi, ben de öyle yaptım.Balığı tavada güzelce kızarttıktan sonra ortadan yarıp üzerine sarmısaklı yoğurt döküp yiyorum.İnanın muhteşem oluyor, sar.yoğ.bu balığa özellikle çok yakışıyor.Aynı şekilde eşim de yiyor ve o da çok sevdi.Hatta bu foçanın meşhur balık yemeğiymiş zaten.Bana güvenin, çok defa yedim sarmısaklı yoğurtla ve bırakın zehirlenmeyi en ufak bir rahatsızlık bile olmadı midemde falan.Hatta bazı yediklerim derin dondurucuda 2-3 hafta beklemiş balıklardı.Taze olduğundan eminseniz bu yöntemi deneyin mutlaka.

efedede
08-03-2007, 22:40
Akideşler,önce bu balığın doğru ismi nedir onu öğrensek, Kupes-Kopes-Kopez,Gupes,Gopez gerçi pek farketmez ama yine de doğrusunu bilsek ve en azından bu sitede ağız birliği etsek eyi olur gibi gelir bana.Sonra da bu balığı açık havada,odun ateşinde,tavada zeytinyağında eyice kızartınca benim çok hoşuma gitti.

cevikarslan
08-11-2010, 23:24
arkadaşlar ben dün bayaa bi kupez tuttum yarın pişirmeyi düşünüyorum bizim kaptanda sarımsaklı yoğurt tarifi verdi ama dün akşam ben gelir gelmez balıkları temizledim ama derin dondurucuya değil buz dolabına koydum yarın pişirsem yoğurt ile bi sakıncası olurmu yardımcı olursanız sevinirim???

tysonmn
10-12-2010, 20:22
Kuppesi mısır unuyla kızartacaksın arkadaş... Ben bunu bilir bunu söylerim. En son yediğimde kılçıklarına da dadanmıştım. :)

29519
10-12-2010, 21:37
Yağlı zamanında tabii ki boklu kebap. Kamp ateşinin üzerine atılmış teneke üzerine temizlemede atıyoruz piştiği zaman kaldırıyor ve afiyetle yiyoruz. O nun dışında yağsız zamanı tabiiki tava.

29519
10-12-2010, 21:42
Yağlı zamanında tabii ki boklu kebap. Kamp ateşinin üzerine atılmış teneke üzerine temizlemede atıyoruz piştiği zaman kaldırıyor ve afiyetle yiyoruz. O nun dışında yağsız zamanı tabiiki tava.

balıklarrr
11-03-2011, 15:52
merhaba kupes istanblda bostancı taraflarında olurmuolursa nasıl yakalanır çandarlıda çoktu ama ist.bilmiyorum bi yardım lütfen

hakiahakia
25-04-2011, 03:12
Sarımsaklı yoğurdu neye katsan lezzet katar arkadaşlar... Bence kupes ilk tutulduğu gün tavada şahane oluyor. İkinci gün bile lezzeti değişiyor. Biraz da irice olacak tabi ki...