PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevimli Yunuslar = Smileys :)

Yasin Çetin
02-02-2007, 03:54
Merhaba ben yeni üye oldum...

Seferihisar Akarca bölgesinde mercana sırtı çekerek giderken, bir grup Yunus sürüsüne rastladım. Merak edip yanlarına yaklaşıncada süpriz bir şekilde oynamaya başladılar bu sevimli yunuslar:p

http://www.deniztufan.com/img/fishing/cosmo/Akarca/dolphins-akarca.jpg

buradan Videoyu izleyebilirsiniz... (http://www.youtube.com/watch?v=QZ0V-HnqlRQ)

Herkese Selamlar

Y.Çetin
Cosmo

GÖKHAN
02-02-2007, 08:05
çok güzel görüntüler paylaşım için teşekkürler bu arada hoş geldiniz

Canazor
02-02-2007, 08:08
Görüntüler güzelde ticari yaklaşım çirkin;)

bmutlu
02-02-2007, 09:05
gercekten harika paylaşım için çok teşekurler

steelrock
02-02-2007, 09:41
Yasin bey güzel görüntüler için teşekkür ederiz ancak imza ayarlarınızda yer alan linkler
ticari amaç taşıdığı ve reklam unsuru içerdiği için tarafımdan silinmiştir,bilgilerinize...
İmza ayarlarımızda adımızı,yaşımızı ve bulunduğumuz şehri belirtmemiz yeterli ve gerekli.
Saygılarımla...

AKIN74
02-02-2007, 09:44
Bu görüntüleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler...;)

feyyaz
02-02-2007, 13:38
Hoş geldin Yasin.

Yasin Çetin
02-02-2007, 13:42
Teşekkürler
ancak ticari anlaşım aklıma gelmedi sadece imzada hobbylerime uygun + sitemi yazdım yani astronomi ve balık avı olarak..

valla yanlış oldu galiba :)

ancak www.astrocosmo.net linki silmeniz doğru değil çünkü ticari değil.. amatör Astronomi meraklısı olmam sadece, zaten sitede ticari olarak birşey yok :) bu garanti

türkçe çevrimi nasipse tamamlanıcak ..

saygılarımla.

steelrock
02-02-2007, 14:38
Teşekkürler
ancak ticari anlaşım aklıma gelmedi sadece imzada hobbylerime uygun + sitemi yazdım yani astronomi ve balık avı olarak..

valla yanlış oldu galiba :)

ancak www.astrocosmo.net linki silmeniz doğru değil çünkü ticari değil.. amatör Astronomi meraklısı olmam sadece, zaten sitede ticari olarak birşey yok :) bu garanti

türkçe çevrimi nasipse tamamlanıcak ..

saygılarımla.

Yasin Bey ben tekrar düzenleme yapmanız için sildim onları,siz reklam ve ticari olmayan linki yine imza ayarlarınıza isterseniz ekleyebilirsiniz :)
Tekrar hoşgeldiniz,saygılarımla...

Yasin Çetin
02-02-2007, 14:54
Anlayışınız için Teşekkürler, bu harika forumun kurallarını tabi iyi okumak lazım ...

acemilik işte ;)

saygılarımla,