PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 04/02/2007 ıldır balık avı organizasyon

tafa77
02-02-2007, 13:23
merhaba arkadaşlar bu pazar sabahı ıldırdan 2 arkadaş balığa çıkmayı planlıyoruz. tekne kira ücretleri 80 ytl dir. 2 veya 3 kişilik bir gurupla beraber tekne ücreti paylaşılarak balığa çıkabiliriz. bu aralar iri kolyoz, çipura ve iri istavrit çıkıyor.

BARIŞ
02-02-2007, 13:26
önce kendinizi tanıtarak başlasanız daha iyi olmazmı şizce

tafa77
02-02-2007, 13:33
ben mustafa sitenize yeni üye oldum manisada esnafım. haftasonları fırsat buldukça ıldırdan balığa çıkıyoruz.

BARIŞ
02-02-2007, 13:44
tanışma bölümüne konu açarak kendinizi tanıta bilirsiniz buradanda imza ayarlarınızı yapıyorsunuz isim yaş şehir gibi
http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature

bmutlu
02-02-2007, 16:31
merhaba arkadaşlar bu pazar sabahı ıldırdan 2 arkadaş balığa çıkmayı planlıyoruz. tekne kira ücretleri 80 ytl dir. 2 veya 3 kişilik bir gurupla beraber tekne ücreti paylaşılarak balığa çıkabiliriz. bu aralar iri kolyoz, çipura ve iri istavrit çıkıyor.

oncelikle merhaba, ıldırdan nereden çipra cıkıyor merak ettim :) ,bende ıldırdan cıkıyorum, hangi kaptanla cıkıyorsunuz

noche35½
02-02-2007, 16:40
oncelikle merhaba, ıldırdan nereden çipra cıkıyor merak ettim :) ,bende ıldırdan cıkıyorum, hangi kaptanla cıkıyorsunuz

Ah Mutlu ah,Çipurayı duyunca hele bir de senin avlandığın bölgede olduğunu öğrenince balıklama girmişsin konuya vallaaaa:p :p

reha
02-02-2007, 16:55
aramıza hoşgeldin...

mzfozt
02-02-2007, 17:05
öncelikle merhaba. organizasyon için bir kaç şey söylemek istiyorum. site aktif üyesi orcunhuca ile brlikte bu hafta sonu kuşadası için plan yapmıştık. hava şartlarına göres on kararımızı cumartesi günü vereceğiz. eğer sizin içinde uygunsa iki grup birlikte hareket edebiliriz. detayları akşam konuşabiliriz.
saygılarımla

bmutlu
02-02-2007, 19:51
Ah Mutlu ah,Çipurayı duyunca hele bir de senin avlandığın bölgede olduğunu öğrenince balıklama girmişsin konuya vallaaaa:p :p

mehemet abi bu aralar o çipranın cıkması biraz zor ıldırdan ondan merak için sordum :)

tafa77
03-02-2007, 10:28
genelde orkinos kafeslerinin bulunduğu yerde avlanmaktayız yem olarak sardalye ve sülünez kullanıyoruz. çipura haftada 2-3 parçada olsa çıkmakta ama tavayı dolduranlar genelde istavrit, kolyoz ve karagözler. ıldırda yunanlı kaptan veya muzaffer ile çıkmaktayız. sürekli yer değiştirmek yerine aynı yerde avlanmayı tercih ediyoruz. zaten balık yoksa hiçbiyerde yoktur sürekli tekneler seyir halindedir.

bmutlu
03-02-2007, 10:44
genelde orkinos kafeslerinin bulunduğu yerde avlanmaktayız yem olarak sardalye ve sülünez kullanıyoruz. çipura haftada 2-3 parçada olsa çıkmakta ama tavayı dolduranlar genelde istavrit, kolyoz ve karagözler. ıldırda yunanlı kaptan veya muzaffer ile çıkmaktayız. sürekli yer değiştirmek yerine aynı yerde avlanmayı tercih ediyoruz. zaten balık yoksa hiçbiyerde yoktur sürekli tekneler seyir halindedir.

Mustafa kardeş 1.5 2 aydır oranın balıgı bitti ıldıra gidicekseniz orkinosa gitmeni tavsiye etmem cunku fazla balık yok orası eylül ,aralık arası yapıyor ıldırda belirli topuklar var oralarda genelde karagöz iskatarya devamlı cıkıyor kısın sırtı ile levrek ve karagoz dısında balık avlamak zor tabi gopes mandagoz vb... balıkları saymıyorum

tafa77
03-02-2007, 11:49
bence balık bitti diye birşey yok . birazda şans işi 2 hafta önce çoğuı tekne orda buraya dolanırken biz 4 parça 350-400 gr lık çipura. 2 tane iri zargana, ve 3-4 kilo istavrit ve kolyoz ve 10 15 parça iri karagöz yakaladık. rastgele deyip açılmak lazım. gerisi şansa kalmış

gökhan coşkun
03-02-2007, 13:56

Slm. Mustafa, ben de size katılabilirim. Cevap verirsen sevinirim. Daha sonra detayları telefonla ya da özel mesajlarla hallederiz. Benimle veya bensiz bütün arkadaşlara iyi avlar:)

tafa77
03-02-2007, 17:58
arkadaşım yarın hava yağmurluymuş maalesef bizde vazgeçtik :( başka bi hafta işallah.

gökhan coşkun
03-02-2007, 18:08
Yağmur herkesi yıldırdı herhalde:) Peki ya yağmurluklara ne oldu:)

Avciperdeci
03-02-2007, 22:34
arkadaşım yarın hava yağmurluymuş maalesef bizde vazgeçtik :( başka bi hafta işallah.

ahuha mustafa ya bende MANİSA lıyım ama yağmurdan çekinmen yılman vazgeçmen üzdü valla beni

tamda tamam dedim yarın balıka çıkarım dedim sende vazgeçmişsin neyse hayırlısı olsun

umarım MANİSA da tanışma ve yeni organizasyonlara imza atma şansı buluruz

avların daim olsun balıkların bereketli olsun

mustafa karataş
10-02-2007, 00:28
Aramıza hos geldin Dostum
bende ıldırdan balıga cıkıyorum bu mevsim cipura biraz zor ama yinede ras gele

ufukkula
11-02-2007, 20:50
merhaba,

biz de uzun zamandır ıldır taraflarını merak ediyoruz.önceki hafta kuşadasındaydık.Eğer organizasyon olursa,dahil olmak isteriz.izmirden 2 kişiyiz.hafta sonu olması uygundur.

meriçvural
12-02-2007, 20:45
Mustafa kardeş bu mevsimde ıldırı için çok iyi av yapmışsınız.Şansınızın devam etmesi dileği ile...