Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
antonio212
08-05-2006, 10:08
:) böylesine güzel ve seviyeli bir amatör balıkçılık sitesine üye olmak çok güzel bi duygu.ben adanadan ufuk 23 yaşındayım.sizler gibi tecrübeli balıkçılara bi sorum olacaktı ben adanada oturmaktayım bizim buralarda nerde balık tutabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim....şimdiden çok teşekkürler.
antonio212 aramıza hoşgeldin...gerçekten bu siteyi bulduğun için çok şanslısın........
Toprağım, hoşgeldiniz. Adananın neresinde oturuyorsunuz? Balığa nerelere gidiyorsunuz?
antonio212
08-05-2006, 12:58
hoşbulduk.adanada doğru düzgün balık tutacak bi yer bulamadım.özellikle nehirlerimizde dünyanın ileri teknikleri bile nafile:) bu hafta karataşa gitmeyi düşünüyorum.inşallah bi netice alırım sonucu sizlerle paylaşacağım..görüşmek üzere.....iyi dostlar
antonio212 aramıza hosgeldin
hoşbulduk.adanada doğru düzgün balık tutacak bi yer bulamadım.özellikle nehirlerimizde dünyanın ileri teknikleri bile nafile:) bu hafta karataşa gitmeyi düşünüyorum.inşallah bi netice alırım sonucu sizlerle paylaşacağım..görüşmek üzere.....iyi dostlar
Ailem Adana da yaşıyor. Seyhan baraj gölünden Aynalı sazan alırsın hemde bolbol.. Babam bu sitede o-sadi ismi ile kayıtlı. İstersen ona yaz sana yardımcı olacaktır tahmin ediyorum. Yerime bolca şalgam için lütfen:)))
SEMthecarpist
08-05-2006, 14:23
Hoş Geldin .
antonio212 aramıza hosgeldin.......:D:D:D:D
kral balıkçı
08-05-2006, 21:51
inşallah güzel vakitler geçirirsin aramıza hoşgeldin antonıo212 rastgele;)
KAYIN_CARP
10-05-2006, 12:22
:) böylesine güzel ve seviyeli bir amatör balıkçılık sitesine üye olmak çok güzel bi duygu.ben adanadan ufuk 23 yaşındayım.sizler gibi tecrübeli balıkçılara bi sorum olacaktı ben adanada oturmaktayım bizim buralarda nerde balık tutabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim....şimdiden çok teşekkürler.
aramıza hoş geldin
simendifer
10-05-2006, 22:00
Merhaba, aramıza hoşgeldin :p
antonio212
10-05-2006, 23:22
ilgi ve alakanız için teşekkürler...cadayl ben güzel adanamızın güzel semti karşıyakada oturmaktayım:) ben seyhan barajına gitim ve tabiri caizse sadece sinek avladım:) ...babana bi sorsan da bana yardımcı olsa:D ...see u soon!
antonio212 sazan için çok erken henüz av açılmadı bölgende Turna yada alabalık çıkan yerlerde şimdilik bu türleri avlamalısın. Saygılar..
aramıza hoşgeldin umarım kefli vakit geçirirsin(rastgele)
MELİH_REİS
11-05-2006, 14:10
Aramıza hoş geldin DOSTUM :)
antonio212
11-05-2006, 14:22
ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim...cara amca vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim...
ufuk aramıza hoş geldin :)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.