Kamaboko

Konu, 'Balık Yemekleri' kısmında Eczacı tarafından paylaşıldı.

  1. Eczacı

    Eczacı

    Mesajlar:
    3.057
    Şehir:
    Aydın
    Favori Kamış:
    olta
    Malzemeler

    Dil (Veya pisi balığı filetosu) 500 gr.
    Mısır unu 2 çorba kaşığı
    Şeker 1 çay kaşığı
    Soya sosu 1 çay kaşığı
    Tuz 1 çay kaşığı
    Soguk Su 1 bardak
    Sıvıyağ

    Yapılışı
    Balığın bütün kılçaklarını ayıklayın ve kıyma kivamina gelene kadar makineden çekin.
    Mısır ununu, şekeri, soya sosunu ve tuzu,bu kıymayailave edip karistirin.
    Bu arada yağı harlı ateşte kızdırın.
    Balık karışımını küçük toplar halinde, nar gibi kızartın.
    Sonra kâğıt peçetede yağını süzerek sıcak sıcak servis yapın.
     
  2. derya__kuzusu

    derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

    Yaş:
    53
    Mesajlar:
    7.966
    Şehir:
    izmir/bornova
    Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Anlaşıldı sen baya acıkmışsın :D:D