herkese hayırlı cumalar nasılsınız millet bizim buralar da tatile girmiş kimseler yok bir ben tatil yapamıyorum galiba
TFT Tatlısu Avımız Mehmet abi, Cem, Hüseyin ile Vedat abi ile buluşup yola çıktık. Bu bölgede ilk defa tatlısu avı heyecanı yaşayacaktık. Toprak yollardan doğanın içine girip oltalarımızı hazırladık ve daha ilk atışlarda balıklar su dışına çıkmaya başladı Vedat abi sağolsun, her konuda detaylı bilgiler vererek av boyunca yardımcı oldu. Kasna ve turna yakalayabildik ve tüm balıklar suya geri iade edildi.
way way tebrikler çok güzel görüntüler en ufak su birikintisini bile değerlendiriyorsunuz elinize sağlık iyi tatiller ceyhun vedat amcaya da bir tshırt ve şapka yakışırdı bence
Bunlar yazı ANTREMAN yaparak geçiriyorlar, kendilerini kampa almışlar.. Sonbaharda çekeceğimiz var.. Dişlide hepimize fark atacaklar..
CEYHUN Tunus a bir tur yapsanıza https://www.facebook.com/photo.php?...436.1073741830.198389830199924&type=1&theater
süpersiniz arkadaşlar resimsiz bir rapor da benden bugün tarabyaya uğradım sahilde olta atan kimseler yoktu akşam kendime 2 takım 15 li hayalet misineden açık yeşil organze beyaz simli çapari yapmıştım yaklaşık 3 saat zarfında 2.5 kilo iyi istavrit aldım bu arada da 20 adet hamsi geldi .hamsi iyi hader ay sonuna palamuta hazır olun hepinize iyi haftasonları
Ağzından bal damlıyo onnik abi güzel av olmuş.Onnik abi bişey sorcam; geçen sene ben sezonun sonuna yetişebildim.Ağustos-eylül aylarında boğazda kıyıdan palamut durumu nasıldı?Örneğin sabah veya akşam suyuna 2-3 saat olta atan birisi 3-5 palamut yakalayabiliyor muydu?
Herkese selam Tüm ekibi tebrik ediyorum,hakikatten siz baya baya antremana çevirdiniz işi,tatil felan hikaye mrsparkle yakalanan balıkların suya iade edilmeside ayrı bir güzellik katmış ava. Hepinizi içten kutluyorum :clap2: :clap2: :clap2: Sevgi ve saygı dileklerimle
bakın bizleri yoldan çıkarıyorsunuz .manzara mekan süper pamuk dede süper tft daha da süper ben de bu sene sizlere sarozdan sesleneceğim bol bol sırayıla bu işler
Vaaaaayyy planlara bak planlara Sevgili Onnik abi pazar günü nasipse tarabyada olucam ben,bana varsa özelden emir abinin telefonunu yazarmısın.. Sevgi ve saygı dileklerimle...
Sevgili Onnik abim Senden ricam birde kullandığın misinanın marka ve kalınlığını yazarsan sevinirim. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
herkese hayırlı akşamlar iyi hafta sonları önce farukcum tlf."532 211 73 76 24 saat açık isteyen arayabilir. sabah 1 ,1.5 saat tarabyadaydım 8.30 a kadar onnik abi geçen günki gibi ortaya karışık yaptım bir çapari mezgit bir çapari istavrit boy olarak fena değil yalnız uzak atışla sabah beş altı kişi vardı onlarda her zamanki gibi tık yoktu bir gün burda dayak yiyecem bu yüzden ama hayırlısı.gurbetteki arkadaşlar ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel fotoğraflar daha büyükleride nasip olur inşallah şansınız ve bahtınız açık olsun.
günaydın arkadaşlar bu gün değişik bir konu açayım dedim kamış ve makinalarımızın hep en iyisi olmasını isteriz sıra kullandığımız çaparilere gelince de en ucuzu .ben genelde hazır çapari kullanmam kendim bağlarım piyasaya yapacak olsam da kesinlikle 15 li çapariyi 5 tl den aşağı vermezdim .o kadar emek göznurunun ve iyi malzemenin karşılığı bu olmalı .peki hazır aldığımız çapariler niye bu kadar ucuz adamlar en ucuz misine en adi iyne den üretiyorlar onlar da haklı daha pahalıya bunu satamaz .iyi balık almak istiyorsanız en iyi malzemeyi kullanmamız lazım hele balığın kıt olduğu bu günlerde
Dün Vedat abi ile yine denize açıldık. yine farklı balıkların peşine düştük sabah erken çapari denemelerimizde 2 adet kolyoz alabildik. Sonra sırtı çekmeye başladık, yozuri crystal minnow ve imparator sahteler ile 1 adet melanur aldık, Mehmet abi daha büyük bir balığı çekerken kaçırdı. Yemli ava dönmeye karar verdik. Cem oltayı atar atmaz karagözü tekneye çıkardı. Arkasından gelen 7-8 mercan ile avı tamamladık. Arada gelen hanoslarıda Vedat abinin kedilerine gönderdik Bugüne kadar avlanan tuzlusu/tatlısu ürünleri : İspari Sübye Ahtapot Mercan Uskumru İstavrit Hamsi Levrek Hanos Kolyoz Karagöz Melanur Turna Kasna Zargana
Bize hava atma. Oralara bizsiz gidemezsin nasıl olsa. Bu arada Ceyhunun saydığı bütün balıkları ben tuttum haberin olsun. Bazen 4 kamışı aynı anda kullandım. Burda büyük balıkçı oldum. Gelince senden daha çok balık yakalayacağım. hazırlan.
Bende kanaatlerimi anlatayım. Ceyhun inanılmaz bir lojistik destek.Ama iş balık tutmaya gelince sanki umursamazmış gibi davranıyor.İyi bir balık aldığında bile ifadesiz davranıyor. Mehmet zarif bir beyefendi.Balık avcılığına daha meraklı.Güzel sohbet adamı,zarif fiziği balık avındada öne çıkıyor,sanki neredeyse tuttuğu balıklardan özür dileyecekmiş gibi davranıyor. Oğlu Cem,yakışıklı fiziği yerinde bir genç.Sanktuttuğunu koparır gibi dursada babasından pekde farklı değil balıklara olan davranışlarında.Tatlısu balık av ına daha yatkın ve daha çok key alabiliyor. Hüseyin iyi ve sessiz çalışan,iyi konsantre olan,balık tutmakta daha başarılı olabilen bir genç adam. Hepsinin ortak yönü,saygılı ve sevecen olmaları. Bu ihtiyar onlarla birkaç avdır beraber olmaktan keyf aldı,gittiklerinde onları hakikaten arayacağım. Yeni teknemle Saroz sularında çok daha fazla ve iri balıkla mücadele edeceğiz. Bence resim yada video çekmekte biraz daha dikkatli olmalılar.Baksanıza başarılı geçen tatlısu avımızla ilgili tek kare bile balıklı resim çekmemişler. Böyle oluncada rapor kıymetinden kaybeder. Sevgiler
Sevgili Pamuk dedem Hayırlı ve mutlu pazarlar dileyerek başlamak istiyorum sözlerime. Arkadaşlar tatlı su avınızla ilgili resim çekmişler sanırım sen gözden kaçırdın.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51156&page=905 Ellerinden öperim.. Sevgi ve saygı dileklerimle sağlıcakla kal...