Konu başlığımı okudunuz mu ? orda sizin yaptığınız ihbardan sonra alınan bir sonuç var yani güncel haaliyle ; 10 kasım...
O yazıda 174 ün gelipte herhangi birşey yaptığı yazmıyor ki . O gün o tezgahta limit altı balık olmayışının bin tane nedeni de olabilir . Kaldı ki o gün yan dükkanda satış bile varmış . Ben 174 e inanmıyorum . Aldığım cevap bunun için yeter de artar bile . Ama dediğim gibi 174 den SOMUT ve KESİN adımlar görürsem , tekrar herşeyi ihbar ederim bende . Bu konuda hiç inatçı değilim . Benim kızdığım nokta , etrafta ALO 174 lüfer koruma timi diye ilanların var oluşu . Şu ana kadar böyle bir koruma felan görmedim ben . Bu ilanı veriyorsa koruyacak kardeşim .Bırakın ihbar edeni , kendilerinin balık halini ve marketleri gezmeleri lazım zaten ... Neymiş , mevzuatlarına girmiyormuş .... O zaman niye lüfer koruma timi diye reklam yapılıyor . Ara diyorsunuz , aradık , cevap işte ... Adamların mevzuatına girmiyormuş bu konu , o yüzden de ilgilenmiyorlarmış , bu kadar basit .... Burda 174 ün ne olduğunu görmek demek mücadeleden vazgeçilsin demek değil , karıştırılmasın . Sadece yanlış adres diyorum ... İhbarlar o adrese boşuna yapılıyor ... Ayrıca konu açtım geçenlerde ''ALO 174ü arayıpta sonuç alan var mı ?'' diye, bir tek somut sonuç alan çıkmadı...
İşimiz ÜZÜM YEMEK mi, BAĞCI DÖVMEK mi? Ben ise tam tersine inatçıyım. Unutmayalım; Amatörlüğün özünde de inadına inat vardır. Bir daha yazayım. 174 bu işi öğrenecektir elbet. Kimler neleri öğrenmedi ki, onlar da öğrenir. Damlaların, müracaatların devamlılığı öğretir elbet. Saygılarımla.
burası madem yanlış adres, doğru adresi söyleyinde oraya müracaat edelim o halde :thumb: Tarık abinin dediği gibi orası değilse bile (kestirip atacak halleri yok) öğretecek olan onlardır. Kaldı ki yineliyorum ; Konuyu açma sebebim ordan bir sonuç alınabildiğidir.
Siz yanlış anladınız anlaşılan , ben mücadele edilmesin demedim , hiç bir yer aranmasın , ihbar edilmesin demedim .Ben sadece 174 ün doğru adres olmadığını anlatmak istedim. 174 ün kendisi söylüyor , bu işin bizimle ilgisi yok diye . Benim olmasını istediğim yada uydurduğum birşey değil . Örnekleri ile bence sonuç ortada . Sizce sonuç farklı ise , saygı duyarım .
Aranacak en doğru adresi ben bilirim diye hiç iddaalı olmadım . Aranmayacak yeri bilirim dedim . Bu fikre de yaşanılmış olaylar sonucu kapıldım . Dediğim gibi ihbar ettim , bekledim, cevap aldım , anladım . Ben yaşadığımı paylaştım sadece . Siz isterseniz yine 174 ü arayabilirsiniz . Dediğiniz gibi belki bir şeyler değişir , bize de haber verirsiniz , memnun oluruz , katılırız .
Buyrunuz ; Tarih Açıklama 14.11.2011 09:52:39 14.11.2011 tarihinde yapılan genel denetimde; şikayete konu su ürünleri hakkında gerekli denetimler yapılmış olup kanunda belirtilen yasak ve sınırlamalara uymayan işletmeler hakkında mevzuata uygun olarak cezai işlem uygulanmıştır İnanmayanlar için ;
Şimdi senden aldığım gaz ile kapımızın önündeki balıkçıyı şikayet ettim bende, takip kaydı aldılar. Yaprakları çinekop, sarıkanatları lüfer diye millete yaslıyorlar.
değerli arkadaşım ben bu şikayeti yapan arkadaşın nekadar idealist ve çinekop ve türevlerine değer veren bir arkadaş olduğuna şayit oldum OBSESİON yani selçuk adlı üye hem teknede hemde karada en kral sarıkanatı tutan arkadaştır. sizi ve tüm arkadaşları gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı kutlarım,zira maalesef galata köprüsü üzerindeki kıraça katliamına 8 yaşındaki kızım bile isyan etti..
Aynı maılı hergun gondermenız ve aynı sıkayetı telefonla bıldırmenız durumunda şikayet daha hızlı sonuclanmaktadır.
Tarih Açıklama 14.11.2011 09:52:39 14.11.2011 tarihinde yapılan genel denetimde; şikayete konu su ürünleri hakkında gerekli denetimler yapılmış olup kanunda belirtilen yasak ve sınırlamalara uymayan işletmeler hakkında mevzuata uygun olarak cezai işlem uygulanmıştır [/QUOTE]
[/QUOTE] Durmak, yılmak, pes etmek yok. Çocuklarımıza balık avlarımızı ileride hikaye gibi anlatmaktansa, büyüdüklerinde bereber bu zevki tattırmalıyız.:thumb:
Selçuk kardeşim, İnadın, inancın ve ısrarın için tebrik ediyorum. :thumb: Ah bir de her türlü olumsuzluğa hep birlikte tepki verebilsek. Amatörün sermayesi sabır ve ümit. O da olur bir gün, umarım.
Tarık abi bu durumdan oldukça şikayet edenler vardı, Umarım sonuç alındığı görülür ve bişeyler yapılır..Ben şahsen bulunduğum bölgeyi kurutmaya kararlıyım.. Çinekop olsun istavrit olsun hiç önemli değil.