dün saat 8:00 sıralarında trt-2 de bir program vardı.bolu aladağ göletini gösteriyordu.mükemmel bir mekan her taraf yeşillik aynı zamanda kamp kurulabilen biyer.tabiki böyle bir yer balıkçılar olmadan olmaz.sazan yayı ile kiloluk aynalı sazan tutuyorlardı.biri en azından 4 kiloluk aynalı sazan çıkardı.
Memleketimin farkı işte... Şimdi diyeceksiniz ki "Ulen, Bilecik'teki göletlerle ilgili başlığa atlıyorsun, Bolu'daki göletlerle ilgili başlığa atlıyorsun, Samsun'daki göletlerle ilgili başlığa atlıyorsun... Memleketin nere senin?" diye soracak olursanız; baba tarafından Boluluyum. Köyüm de bu Aladağ Göleti'nin hemen yanındaki Kızık Yaylası'dır. Anne tarafından ise Bilecik-Söğütlüyüm. Samsun'da (Bafra'nın Kolay Beldesi) yaşamaktayım. Neyse, konuyu dallandırmayayım. Programı izledim. Hatta yaylamın görüntülerini de görüp heyecanlandım. Çok güzel balık çıkar oradan. Daha geçen yaz gitmiştim ve balık sevdasına düşüp bacağımı çatlatmıştım. Yolu oralara düşenler mutlaka uğrasın derim. Saygılarımla...
gecen hafta oradaydım Merhaba değerli blıkçı dostlar ben yasin düzce liyim geçen hayta oradaydık hatta botumuz da vardı yemleme ve oltaların birkısmını ileri atmak için kullanacaktık ama rüzgar coktu balık ta tutamadım
siz misafire yada yeni gelene böyle mi davranırsınız siz misafire yada yeni gelene böyle mi davranırsınız balıkçı yada avcı olmanın kurallarından biride ahlaklı ve başkalarına saygılı olmaktır beyler ha bu arada d hoş bulduk ben yasin düzce liyim
Merhabalar Yasin Bey, ben Aylin....ekibe hoşgeldiniz.. Arkadaşlarımız bu forumun nerdeyse en muzip katılımcılarıdır.. Zaman zaman foruma birden dalan arkadaşlar oluyor. Ve kendilerini tanıtmadan siz nerden balık tutuyorsunuz, onu neyle yakaladınız vs gibi sorularla konuya giriyorlar. Aradan zaman geçince sizde bunun aslında çok can sıkıcı bir yaklaşım olduğunu sizde göreceksiniz. Çünkü burda çok güzel bir dostluk var ve uzun süreli dostlar istiyoruz aramızda.. Dilerim bu duyguyu yaşayacak kadar uzun süreli dostumuz olun Tekrar hoşgeldiniz..
hoş geldin yasin kardeş,kardeş dedim kusura bakma imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta yanlışlık yapmamış oluruz.saygı ve sevgiler.
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın sanal ortamda o kadar iyi değilim. ama siteniz çok hoşuma gitti katılmaktan onur duyuyorum. imza ayarlarını en kısa sürede yapıcam.... peki o zaman eski türk toplumlarında yaşanmış olduğu gibi ALLAHIN SELAMI VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN. ÖNCE MERHABA YASİN YAMAN