Sevgili Arkadaşlar elimden geldiğince dilim döndüğünce bildiğim köstek bağlama yöntemlerini anlatmaya devam ediyorum ,anlatmaya çalışacağım bu yöntem Haluk Deniz ÖKSÜZ abinin adıyla anılan ÖKSÜZ Bağından bahsettim ,bu yöntem kösteğin bedene dolanması sorununu büyük çoğunlukla halletmektedir. Nasipse ileride Kösteğin bedene dolanma zorununa çözüm olacak başka bir takımdan daha bahsedeceğim.Burada bu bağın iki farklı atılış yöntemi var,ikinci yöntem ilkine göre biraz zordur bu bağlama şekli paragattan kol çıkarma düğümüne benzemektedir.Bu sevdaya yeni gönül veren arkadaşlara faydası olması dileğiyle,sağlıcakla kalın Köstek Bağlama Yöntemi-3 http://www.dailymotion.com/video/xdyemc ... mler_sport Köstek Bağlama Yöntemi-4 http://www.dailymotion.com/video/xdyg99 ... yy-2_sport
Cem bey özellikle ikinci bağlama şeklini çok beğendiğimi belirtmek isterim, paylaşımınız için teşekkürler. Peki köstekle bedeni farklı kalınlıklarda yapmak istersek nasıl yapacağız? Mesela 0.16 bedene 0.10 köstek bağlamak istiyoruz diyelim, bu bağı kösteğin bedene dolaşmasını engelleyecek şekilde atmamızın da bir yöntemi var mıdır? Bir de farklı kalınlıklardaki beden ve köstek için düğümsüz köstek bağlamayı tarif ederseniz çok makbule geçeceğini düşünüyorum. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Bu yöntemle yapamazsınız,beden ve kösteğin farklı kalınlıklarda olup bedene dolanmaması için benim kullandığım ,kumboncuklu fırdöndülü bir yöntem var bundan sonra bunu anlatan bir video çekmeyi düşünüyorum,bahsettiğiniz düğümsüz köstek bağıda bu konuda geçmektedir,takip etmenizi rica edeceğim,selam ve sevgiyle sağlıcakla kalın.
Kösteğin bedene dolaşmasını tahminimce ikinci videodaki anlatım büyük bir oranda engeller güzel bir çalışma.Yanlız bir nokta sorun olabilirmi kösteğin sabit durması için yapılan düğüm neticesinde misina biraz bağlanan noktalarda kalınlaşıyor bu balığı ürkütürmü bilemiyorum Paylaşım ve gösterdiğiniz emek için teşekkürler diğer videolarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim sağlıcakla kalın
Öğrenmenin yaşı yok diyorlar ya, bugün birşey daha öğrendim, Allah yolunu açık etsin kardeşim, videolarının devamını bekliyoruz. Sevgili modaratörler bu videoları basit bir başlık altında toplamı öneriyorum. ne dersiniz.
İlk düğümü hemen denedim oldukça iyi duruyor. Bedene karışmayı önlüyor. Fakat beden üzerinde daha fazla düğüm olması ve köstekte oluşan 3-4cm lik kalınlık avı nasıl etkiler şu anda bilemiyorum deneyince göreceğiz. Paylaşım için teşekkürler. Forumda yayınlanan videoları ayrı bir başlıkta toplanılması fikrine katılıyorum. Yoksa tüm zamanımızı forumun arama motorunda geçiriyoruz.
Sevgili Mustafa ben teşekkür ederim ,konuya katkın için,Mustafa köstek ve bedeni FC.misinadan yapmanı tavsiye ederim,bu takım yıllardan beri kullanılan ve çok güzel mercanlar,istakarozlar alınan bir takım ,ama sizin denemeniz ve tecrübe etmeniz daha önemli tabiki,böyle bir takım hazırlayıp denemenizi tavsiye ederim.
Güzel duanıza Amin diyor ve çok teşekkür ediyorum,nasipse kafamda birkaç video daha var onlara çekmeye düşünüyorum. Benimde Moderatörlerimizden ricam, uygun görürlerse çektiğim sürgülü düğüm,farklı bir rapala düğümü ,uç misina düğümleri ve enson köstek bağlama yöntemleri ile ilgili videoları daha fazla arkadaşımıza ulaşması amacıyla sabitlemenizdir.sağlıcakla kalın
Sevgili Emre takımı denediğine sevindim,bu takım yıllardır buralarda kullanılmakta ,kullanmaktan çekinmeyin,ilgi ve katkınız için ben teşekkür ederim. videolar konusunda size aynen katılıyorum,sağlıcakla kalın