SONUNDA AVLAĞIMIZA GELDIK.. DUN AKSAM YORGUN OLDUGUM ICIN FAZLA ZAMAN AYIRAMADIGIM AVIMA BU SABAH ERKEN SAATLERDE (0700) CIVARI BASLADIM.. ILK BASTA NORMALDE GECEDEN TUTTUGUM BALIKLARI AVLARKEN DAHA SONRA LAMBUKALAR SU YUZEYINDE GORUNUNCE KENDO C00 230 GR BEYAZ HOLOGRAM JIGI KULLANMAYA BASLADIM VE BIR BUCUK SAATTE BU YAVRUCAKLARI ALMAYI BASARDIM.. TABI HENUZ 1 NISAN BITMEDI BU OGLE ONCESIYDI SIRA OGLEDEN SONRA GELECEKLERE ODAKLANMANIN ZAMANI.. HEPINIZE RASTLE
Tesekkurler abi valla secici olamya calisiyorum artik balik cok olunca insan sasiriyor ne yapacagini.. Burakcimsayrnde tutuyorum guzel kardesim jigleri sen alip yolladin pek makbule gecti saol tekrar Tesekkur ederim ardi arkasi kesilmieyecek emin ol Derisini soyduktan sonra plate uzerinde tadi gayet basarili oluyor.. Suda ilk birkac dkk cok telasli sonra yorulmaya vasliyor birkac su ustu ziplamasi ama asil guverteye alinca canlaniyor balik Kenan tesekkurler abi senin verdigin jiglerinde bunlarda payi var saolasin Abi bende onun icin ugrasiyorum ogle sicaginda ama birdaha goremedim ama bekliyorum sabirla daha 4 ay burakarda balik pesindeyim AYRICA BUTUN **TFT**UYELERINEDE TESEKKUR EDERIM HERKESE RASTGELE..
Sevgili kaptan tebrikler maşaallah yavrucaklara 1 nisan şakasını yapmışsın Sevgi ve saygı dileklerimle
sizin orda istavritler baya iri lambukalarda iyi afiyet olsun 3.resim 2.lambukada sanki boynuz gibi bir şey var
Tesekkurler.. Bugun yanasiyoruz insallah yarin aksam ziyafeti yapariz.. Tesekkurler.. Sanirim boydab yana bizim istanbul baligi gb hobit kalmamislar.. Ucuncu resim 2 ci lambukadaki boynuz degil jigde cift igne kullaniyorum biri goz hizasina girmis ve cirpinirken orayi yirtmis ve boynuz gb duruyor... Tesekkurler
TEBRİKLER EMRE KAPTAN, BU BALIKLARI YUKARI ÇIKARTMAK İÇİN KAÇLIK MİSİNA KULLANIYORSUNUZ, 50-60MM VARMI?
sevgili emre çok keyifli avlar yapıyorsunuz gemideki zorlukları bir nebze de olsa keyfe döndürmenin yolunu bulmuşsunuz tebrikler.
Kaptanim aslanim tebrik ederim dün baliklara iyi şaka yapmişsin Al artik şu kilici ama şu istavritlerden canli yem tak bence kiliç gelmezse JAWS çekersin
tesekkurler.. kullandıgım takım su sekıldedır.. kamıs okuma cedros projıg 40-60lıbre cekerlı makına okuma salına sa-16000 jıg makınası jıg sahte: kendonun hemen hemen butun serısı gece ıcın fosforlu olanlar ıpowerlıne braıded fıshıng lıne %100 dyneema 0.43mm cekerı 60lıbre ıgneler 6 8 numara cogunun cekerı 40-50 kg arası halkalar 40 kg cekerlı ara kıskaclar 160 kg cekerlı makına altına ıpten once dolgu oscar ultra 0.70 gorunmez cekerı 63.9kg tesekkurler eglenıp stres atmaya calısıyoruz ıste yokluk ıcınde.. balıkda bıraz az cıksada sanatımızı konusturuyoruz :laughing: :laughing: :laughing: ya emre ugrasıyorum ıste basım kollarım gunduz 33 derece sıcakta jıg cekmekten yandım... her yanım acıyor.. daha napımm geldıler bı kere alamadık.. ama buaralar tuttugumdan daha lambukalar var.. aksamlarıda ırı baracudalara sahte ve ıgne kaptırıyorumm... ama alacam ınsallah donmeden.. hala 4 ayım var belkı yakalarım hooked hooked
bu arada sınarıtlerın vıdeosunu ızledım... :thumb: :thumb: guzel asıldıgına ınanıyorum.. avatar olarakta harıka olmus.. daha ıylerını tutabılmenız dılegıyle