arkadaşlar geçen sene burgaz adada yaptığım avı raporlamamıştım tesadüfen bilgisayarımda resimleri gördüm ve raporlamak istedim işte lüfer sarıkanat altınbaş kefal istavrit zargana ve iskorpit karışımım
Tebrikler Uğur maşallah yok yok.Kaç çeşit takım düzeneği kullandın ki, herbiri için farklı takım ve sistem gerekli Devamınıda dilerim rastgele
ortaya karışık yapmışsın yalnız bostancı kefallerini yemeni tavsiye etmem, suyun rengi kendini belli ediyor.. bi dahaki sefere atış videonu da ekle
adalarda altınbaş kefalden başkasını yemem bostancıdaki kefalleri hiç yemem martı kakasını yapıyo ona bile saldırıyo hayvanlar sadece izlerim onları , peki bikaç çeşit atış videosu çekicem senin için
Bostancı'da kefal avını lüfer avına değişmem. Çoğu yarım kilo ve üstü oluyor balıkların. Çekerken inanılmaz keyif veriyor. Ama geçenlerde balığı temizlerken burnuma gelen kokulardan sonra çok soğudum. Bir de hayvanların karnından çok miktarda kum çıkıyor(kum kurdu ararken çok miktarda kum yuttuklarını duymuştum). Bostancı'daki kumun içeriğini düşünmek bile istemiyorum .