TAMAMEN SANS VE NASIP ISI OLSADA YEMLERI SECMEKTE ONEMLI. BU SAHTE VE SİMLİ KASIKLA GAYET IYI VERIM ALDIM. TAVSIYE EDERIM ÖZELLİKLE BOL GÜNEŞLİ BİR GÜNDE SİMLİ KAŞIK YUZEYDE ATLAYAN TURNALAR İÇİNDE FAVORİM BU
Ramazan en üstteki benim de sevdiğim sahtelerden ama jighead düzgün takılmamış ve yana kaymış. Düzgün takıldığı takdirde aksiyonu daha iyi olacaktır...
En üsttekinden 3-4 tane var. Turna için almıştım ama tatlısuda hiç atmadım. Denizdede lüfer kesti bikere.. Zaten sadece orda atmıştım. Benmim favorim ise toby 3no kaşık. Avlaktakilere açık ara fark atıyorduk bu kaşıkla. Simli kaşığın fotosunu göremiyorum tekrar koyabilirmisin?
KUTUSUNDA EZİLDİGİ İÇİN FOTOGRAFTA O SEKİL ÇIKMIŞ BENIMDE DİKKAT ETTİGİM Bİ DURUM BU BALIGIN HAREKETİ İÇİN ÖNEMLİ. BİR KUTU DOLUSU SAHTE VE KAŞIK VAR ANCAK EN VERİMLİ OLANI BU OLDU TAVSİYE OLARAK DEGERLENDİRİLECEK YEMLERDEN BİRİSİDİR KAŞIGA BÜYÜK BALIGIN GELMESİ OLASILIGI SAHTELERE GÖRE DAHA COK O YÜZDEN BÜYÜK BALIK İÇİN KAŞIK ÖNERİRİM.. (KAŞIKTAN DAHA KÜÇÜK TURNALARIN OLTAYI ISIRDIGI GERÇEGİNİDE UNUTMAMAK GEREK) SİMLİ KAŞIK
AVLAK BÖLGESİNDE Kİ HAVA KOŞULUNA GÖRE KULLANILMASI GEREKEN YEMI DE SÖYLEYİM. HAVA KAPALI YADA YAGMURLU OLDUGU ZAMAN (GRİ VE BEYAZ) RENKLERDEKİ SAHTELERİ ÖNERİRİM. ANCAK HAVA BOL GÜNEŞLİ İSE (KIRMIZI SARI PARLAK RENKLİ) SAHTE VE KAŞIKLARI ÖNERİRİM.
VALLA NE YALAN SÖYLEYİM MARKA OLARAK BENDE BİLMİYORUM ANKARA DİKMEN CADDESİNDEKİ BALIKCIDAN ALMISTIM SİMLİ KAŞIK OLARAK BİLİNİYO GENELLİKLE
yaklaşık bir ay önce turna avımıza ait fotograf ve videoları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. burada tüm sahtelerimizi markalarına, boyuna kadar yazdık. çok işine yarıyacağını düşünüyorum. gölün dip yapısı itibariyle kaşık kullanamadık. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54940
Vedat Amca, Bildiğim kadarıyla bu Spro'nun. Hazır zokalısı ise Remixon Powercatcher. Sanırım tuzlusu için yapılmış ancak tatlısu turna avlarında da etkili...