Merhaba, Saat 08:00 de Tarabya İngiliz konsolosluğunun önünde buluşuyoruz. Daha önce gelenler olacak tabiki. Tarabya otelinin ordan sola dönüp 700-800 mt devam ediyorsun. Sağda İspark park alanı var orada buluşuyoruz. Gök Mavisi Astrayı bul Erol abinin oradayız.
'' TFT Tarabya ve Karaburun raporu '' Herkese selam Sevgili dostlarım bu sabah tarabyaya gitmek üzere sevgili dostum ve komşum serkanla buluşup 05:55 te Erhan kardeşimide eyüpten aldıktan sonra silahtar,tem,maslak üzerinden tarabyaya vardığımızda ortalık ana baba günü gibi ışığı gören gelmiş misali herkes orada idi. Araçtan iner inmez hemen motrlu çaycımızın ayarladığı poğaçalar eşliğinde kahvaltımızıda yaptıktan sonra herkesle birlikte hummalı şekilde palamut yoklamaya başladık lakin burnumuzun dibinde istavritin oynak yapmasına rağmen kimse balık alamamıştı. Bu böyle öğlene kadar devam etti aralarda ben ve sevgili ömer birkaç parça istavrit aldıkama oldukça seyrek idi balık. Bu arada EMRE FİSHİNG kurucusu ve sahibi sevgili kardeşim Emre ile Sevgili Süha usta ve gurbumuzun atom karıncası Yavuzla tanışma imkanımda oldu.Saatler öğlene yaklaşırken sağı solu arayıp balık durumlarını sorgularken erhanın karaburunda millet palamut alıyormuş gitsekmi demesiyle Ben,Ömer,Erhan,Serkan ve Ersin kardeşimle düştük palamut sevdasıyla karaburun yollarına ama yolda karnımız acıkınca Kemerburgazda yemek molası verip KARDEŞLER LOKANTASINDA pilav üstü et dönerleri götürdükten sonra vira bismillah deyip yola revan olduk.... Saatler 13:00 civarı iken karaburuna vardık ama ordada deniz kudurmuş kıyıları hırs ve ihtirasla döverken uygun yer aradık ama kayalıklardan başka bişey bulamadık.Erhan,Ömer ve Ersin birkaç deneme yapıp manzarayı seyrettikten sonra geri dönme kararı aldık. Balık yoktu fakat sezonda çok güzel lüfer alındığını öğrendik. Şahsi fikrimdir uygun zamanda ben tekrar karaburuna gidip palamut yokladığımız yerden mutlaka levrek yoklaması yapacam çünki ortam levrek için oldukça müsaitti. Geri döndükten sonra Erhanın akrabası Sevgili Deniz abi bizleri oldukça güzel karşılayıp paşalar gibi ağırlayınca muhabbete kaptırdık kendimizi ve saat 16 :00 gibi yola çıktığımızda tarabyadan palamut alındığını öğrendiğimizde rotayı tekrardan tarabyaya çevirdik ve saat 17:00 gibi tarabyaya vardığımızda ekibimizin medarı iftiharı Sevgili Emir abi ile ordakilerden birkaç kişi daha iyi boylarda oldukça güzel palamutlar almış ve başladık tekrar palamut denemelerine lakin bugün o kadar şansızdıkki Sevgili ömerinde deyimiyle abi biz bugün kısmetsiziz balıkçıya bile gitsek bize balık vermez demesi gibi günün sonunda kocaman bir sıfırla bol bol deniz havası alıp evlerimizin yolunu tuttuk Sizlerin huzurunda Sevgili Süha ustaya,Atom karıncaya ve komşum Serkana tanıştığımıza memnun olduğumu dile getirmek isterim..Sağolsunlar varolsunlar Altta güne dair birkaç foto var Acar balıkçılarımız Erhan ve Ersin İstanbul sanki Karaburuna akmış resimde görülen kalabalık bir kısmıdır Bu arada Adalardan kuvvetli palamut haberleri geldi duyduğumu aktarıyorum ilgilenen arkadaşların dikkatine... Günün sonunda balık yakalayamadığımıza üzülmedim slogan aynı '' Balık bahane muhabbet şahane '' Gün içerisinde emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkürü borç bilirim... Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Sevgili Ersinim Daha güzelleri ve daha irileri önceden su doldurduğun kovanda olsun :thumb: Sağlıcakla kal
Faruk abi balık bahane idi Muhabbetimiz şahane idi Serkan ve Ersin abi sizleri tanıdığıma çok memnun oldum Kalın sağlıcakla Faruk abi Karaburun a habersiz gidersen Cankurtarandan alırım haberi
Karaburundan dalar kievden çıkarım merak etme her ne kadar trakyalı olsamda karadenizde çimmişliğim var hafif tertip. Güzel bir gündü herkese teşekkür ederim.. Sağlıcakla kal
Ersin abi resim yan olunca zayıf çıkmışın bende yan eklicem artık:thumb: daha önceden tanıştığımız Faruk Abi ve Erhan kardeşime 2 güzel insan daha ekledik balık olsa ne yazar
Sağolasın Faruk abi, bende seninle, Erhanla, Ersin ve Ömer abiyle tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım daha nice avlarımız olur.
Sağolasın Erhancım bende seni tanıdığıma çok memnun oldum. Sana şimdiden Kızıldenizde güzel avlar dilerim. Dönünce burda devam ederiz artık.
Sağolasın Ömercim seni tanıdığıma çok memnun oldum. Arada bir uğra şubeye. Faruk abiye cevabımda Ömer abi demişim kusura bakma yaşlandırmak istemezdim seni
Sen balık almadan doldur kovanı, kovan boş boş dursun sonra Erol abinin kovadakilerle fotoğraf çek. Oldumu Ersin abi hiç yakıştıramadım sana