ferhan abi merhaba, gerçektende haklısın ben artık anadolu yakasında 5/7 tl lik rapallar kullanıyorum. bulduğum güzel aksiyonlu ucuz rapallardan stok yaptım. ama elimde bulunan kaliteli rapalaları avrupa yakasında kullanacağım. yozuri maria ve duo gibi sahteleri avrupa yakasında kullnacağım.
ceyhun merhaba, fotograftaki abinin trabboccu kamışı varmı ismi nedir. eğer benzetmiyorsam küçükte olsa bir sohbetimiz olmuştu.
Cumartesi bende çapariyle 32 cm'lik bir tırsi yakaladım.Suda görünce lüferi kaptık diye heyecanlandım ama tırsi çıktı
ceyhun teşekkür ederim. geçen hafta oradayken ileri atabilen bir kaç kişi vardı ve emir abide onlardan biriydi, emir abi takımını hiç üzmüyor kamışa yüklenmeden iyi mesafelere gönderdi. tam emin değilim ama birde mono misina kullanıyordu. demekki kamışa yüklense neler neler çıkacak ortaya. test etmek istediğim son kamış trabucco oldu listeye aldım emir abiye buradan teşekkür ederim. kısa da olsa sıcak sohbeti ve güler yüzünü eksik etmedi.
Geçen hafta Daiwa Emblem Pro 5000 ve Emblem Pro 6000A iki makina bıraktı arkadaşlar bana. Bakım ve ufak sorunlarını gidermem için. Fakat yağlamada yapılan yanlışlar gördüm makinalarda. ***Makinanızı yağlarken kesinlikle drag kapağı ve makara içindeki drag pullarını yağlamayın!!! ***Mümkün olduğu kadar ince yağ kullanın (Daiwa, Shimano orjinal yağları veya Würth HHS 2000 gibi) Özellikle Emblem Pro 6000A'da kalın gres kullanılmış yağlarken, makina donuk çalışıyordu. Tüm sorunlar halledildi tabiki
Emir abinin çok güzel bir atış stili vardır gerçekten. Son derece estetik fakat ciddi yük bindirerek atış yapar.
Ceyhun emblem pro 500 hiç ellenmedi ilk sen açtın onun için ben bu saydıklaarımı üstüme almıyorumhihi :laughing: :laughing: :laughing:
Mehmet abi, seninkinin içinde resmen katran vardı Makara içindeki drag pullarına kalın gres sürülmüş! Yani sen sürmemiş olabilirsin ama biri yağlamış!
ceyhun kardeş mesaj alınmıştır makina bakımı nasıl yapmamız nelere dikkatetmemiz gerekli bir vidyo yapsan cok makbule gecer bakım yapalım derken makınayı bozuyoruz
TARABYA FISHING TEAM ŞİLE ORGANİZASYONU Tarih: 12.01.2014 Pazar günü Buluşma Saat: 05:30-06:00 Buluşma Noktası: Şile girişi Hedef Balık: Kalkan Rüzgar: 18km Lodos Sıcaklık: 11° Balıkavı Dostları grubundan İsa abi ile görüştüm, güzel haberler gelmiş bu bölgeden. Organizayona geçen yıl olduğu gibi Balıkavı Dostları grubuda katılacaktır. Sabah erken gideceğimiz için spin denemeleri de yapabiliriz. Gerekli Ekipman; -Surf kamış ve makina -2-3 köstekli dip oltası -125-150gr kurşun -Yem (istavrit veya hamsi) -Kamış ayağı (zemin kum) İrtibat: 05388898179