SPİN AVCILIK KAMIŞ HAKKINDA

Konu, 'Kamışlar' kısmında arkonada tarafından paylaşıldı.

1. arkonada

arkonada COŞKAN

Selamlar spin avcılığına merak saldım lakin kamış konusunda kararsız kaldım öncelikle taşıma sorunum var ? bu yüzden parçalı kamış düşünmüyorum benim öğrenmek istediğim ]teloskopik at çek kamışlarda verimlilik nedir

1=teleskopik kamışların kaldırma kuvveti nedir kaç kiloya kaldırıyolar deneyenler kullanılanlar varmıdır paylaşınlar lütfen
    2=marka olarak neleleri önerirsiniz kapalı boyu kısa rakam önemli değil önemliolan kaldırma kuvveti
    3=sap olarak hangi sap evladiyelik olur

2. balıkçı öğretmen

balıkçı öğretmen KEMAL

Favori Kamış:
    Okuma V System 2,70 10-40
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek
    hangi ağırlıkta sahte balıklar kullanmayı düşünüyorsun? Hedef balığın nedir ve maximum ağırlığı ne kadar olur?

3. arkonada

arkonada COŞKAN

30 gr geçmez rapala sahte , Hedef balık 1.kg 5 kg değişken ağırlıklarda

4. ets70

ets70 ertuğrul tolga sarsılmaz

spin kamış hakkında

selam
    teleskopik kamışı spin için tavsiye etmem size tavsiyem fladen 3 parça 2.40 veya 2.70 15-50 gr atarlı kamışları olacaktır gayet sağlam ve kullanışlı ve ucuz kamışlardır ama para önemli değilse savagear 3 parça parabellum kamışı tavsiye ederim.
    rast gelsin.

5. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    eğerki balıkları havaya kaldıracaksan ve kalite istiyorsan http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=59410

yoksa kırılmaz kamış konsepti var fladen total flex ondan bak

6. arkonada

arkonada COŞKAN

parçalı aramyorum yukarıda sordum

7. Kamışların kaldırma kuvveti sorgulanması gereken en son kıstaslardandır. Balığı sudan ille de kaldırarak çıkarmak gerekiyorsa o ayrı. Hani köprüden filan avlanılıyorsa... Öyle olsa bile kamışın taşıyamayacağı kadar ağır olduğunu düşündüğünüz bir balığı (eğer makineniz ve misinanız taşıyabilecekse) kamışı dikey tutup kuvveti makineye vererek almaya çalışabilirsiniz.

8. arkonada

arkonada COŞKAN

Yavuz bey
    kıstas derecelendirmesi yada tutma şekli şeklinde değil sorduğum çok açık yazdım teleskopik kamışların kaldırma kuvveti bilen varmı kullannalardan sordum yüksek kayalık yerden tutucam kepçe kakıç kullanmıyorum makinam misinamda sağlam ama kamış spin için kaldırma kuvveti benim birinci standartım 3 kg balığı kaldırmıyorsa sorun oluröyleki fladen dam thpson markalarında bu özellik test edilmiş ama kullanıp deneyen varmıdır ? ok

9. ok.
    umarım aradığınız cevabı bulursunuz.