| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Kayseri Dream Team 2007 Part-2Bu sayfada Raporlar & Fotoğraflar kategorisi altında yer alan İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları forumu içinde Kayseri Dream Team 2007 Part-2 başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Kayseri Dream Team 2007 Part-2 |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#1 |
|
Favori Kamışı: 1.80 kamış,diamond RD630 makina
En İyi Avı: Gümüş Balığı ( 6 gram )
|
Kayseri Dream Team 2007 Part-2
pazar gününün gelmesini bekleyemeyerekten öğlene doğru Serdar Sedat ve Ben pınarbaşına doğru yola çıktık..Amacımız doğal alabalık avlamaktı.Saat 1 de av yapmaya başladık ve akşam 7 ye kadar sayısız balık yakaladık ve suya tekrar bıraktık. Ama bırakmaya kıyamadığımız tosunlarda oldu tabi..Yanımızda metre yoktu o sebeble balıkları ölçemedik.Alabalığa bakaraktan resimlerdeki turnalar yasal boyutun altında gibi görünebilir yanlış anlaşılma olmasın sakın....Alabalık o kadar büyükki turnalar yanında yavru gibi kalıyor
tartmadık ama 2-3 kilo civarında olan balık günümüzün eğlenceli bir şekilde bitmesine vesile oldu..İşte resimler...
Gürhan- 16.06.1977 ( 0 + ) Olta ile balık tut , doğaya armağan et bir palamut.. Konu GurhanANKARA tarafından (13-05-2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Favori Kamışı: 1.80 kamış,diamond RD630 makina
En İyi Avı: Gümüş Balığı ( 6 gram )
|
Avlak yerimiz ve ben ava başlarken..
![]() Sedat çalıların arasında yer bulmuş çalışıyor .... ![]() Sedat ve ilk Turna.. ![]() Yine bir Tosun .... ![]() Serdar ve şişman avrat... ![]() Ben ve şişman avrat.. ![]() Sedat ve şişman avrat... ![]() Suya geri salınmayan hasılat.. ![]()
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Alanın da kralı gelmiş sanırım size ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
Tebrikler herşey çok güzel...
|
|
|
|
#5 |
|
Favori Kamışı: her türlü olta takımı
En İyi Avı: yayın:yaklaşık 5 kilo
|
tebrikler gerçekten harika bir av günü yaşamışsınız
|
|
|
#6 |
|
abi tebriklerçok güzel av olmuş, yanınızda olmayı gerçekten çok istedim ama olmadı kısmetimizde yokmuş birdahaki sefere inşallah
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Gürhan tebrikler...
Sizin organizasyonlarınızı büyük bir zevkle takip ediyorum... Pınarbaşı benim eşimin memleketi, umarım bir gün gelir orada bu zevkli ava imza atarız... Geçen sene beni Bahçecik barajına özendirdiniz. Bu sene de Pınarbaşına ![]() ![]() ![]() Tekrar tebrikler, çok güzel balıklar.
|
|
|
|
#8 |
|
Favori Kamışı: Kamışım ve makinam ha bide misinam ve iğnem :)
En İyi Avı: Elle tutulur bişey yok :)
|
Abi kutlarim cok guzel bir gun ve av gecirmissiniz.
|
|
|
|
#9 |
|
Favori Kamışı: olta
En İyi Avı: Aklıma gelmiyor
|
Çok güzel av olmuş tebrikler
|
|
|
#10 |
|
tebrik ederim
Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim. Bende bir olta aldım ama beni yanına alacak tecrübeli kişi eksikliğinden sadece rüyada balık tutuyorum
.İyi avlar.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görüntü Modları | |
|
|