15. İstanbul Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Suatreis tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Suatreis

Suatreis

İğneci demedim abi....şirin-gacı....eh be yaaaa...bakma sen hüseyin dediğime...Derya diyim de Sennur canıma musakka yapsın dimi....:D

2. Suatreis

Suatreis

20 TEMMUZ 2008​

15. İSTANBUL ORGANİZASYONU
    ADALAR

Yaptığımız görüşmeler ve gelen talepler doğrultusunda 15. İstanbul Organizasyonunun düzenlenmesi ve bunun tekne ile yapılmasına karar verdik.

Hayırlı uğurlu olsun..:)

Bu organizasyonda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

ORGANİZASYON HAKKİNDAKİ AÇIKLAMALAR

Organizasyonumuz 70 kişi kapasiteli Selamet2 isimli teknede yapılacaktır. Katılım sayısı rahatça avlanılabilmesi amacı ile 45 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Teknemiz Üsküdar dan Beşiktaş-Üsküdar Motor iskelesi yanından sabah saat 8:30 da hareket edecektir. Geri dönüşümüz saat 18:00 civarında olacaktır.

Hedef bölgemiz Adalar civarı olup, kerteriz açısından en uygun ve verimli alan son güne kadar araştırılacaktır. Hedef avın iri izmarit, eşkina, mezgit, iri istavrit olduğunu söyleyebiliriz.

Bölge ve kerteriz bakımından tekneyi yönlendiricek olan kişi belirlenmiştir. Gereksiz manevralardan kaçınılacaktır.

Kahvaltı konusunda katılımcılarımız kendi imkanları ile başbaşa olacak, herkesin yanında birşeyler getirip açık büfe oluşturulması tercih edilecek, tekneye çıkıldığında çayımız hazır olacaktır.

Öğle yemeğinde Kişi başı 1 Ad. İthal Uskumru ile bol salata bizleri beklemektedir.

Akşam üzeri hat safhada susamış olan bünyelere buz gibi karpuz verilecektir.

Su haricindeki tüm içecekleri her katılımcı tercihine göre kendisi temin edecektir.

Hedef olan avlara göre, 125-150-200 gr kurşun, 6-7-8 no siyah çapraz iğne, 0.20, 0.25, 0.30 mm misina gerekli olacak, yem ise karides, kaya kurdu, boru kurdu olarak tavsiye edilmektedir. Boru kurdu konusunda daha sonraki mesaj ve taleplere göre bedeli karşılığında temin edilme yoluna gidilecektir

Teknemizde gerekli emniyet kuralları sağlanacaktır. Titizlikle uygulanacaktır.

Teknemizde ilk yardım konusnda gerekli teçhizatları ile birlikte bir "sağlık memuru" bulunacak, genel asayiş güvenlik tedbirlerinden sorumlu bir kişi temin edilecektir. Bu kişilerin görev-yetki sorumluluğunu Suatreis üstlenecektir.

Mevsim ve haftasonu olması nedeni ile tekne kiralalama maliyeti hakkında yeterince inceleme, görüşme yapıldığından bahsetmeye gerek duymuyorum.

Organizasyonumuz 45 kişilik katılım olması halinde ödenecek bedel kişi başı 36 YTL. olarak hesaplanmıştır. Rakkamın daha aşşağıya çekilmesi için çalışmalarımız sürmektedir.

Yeterli katılım olmaması halinde bu organizasyonumuz iptal edilecektir.

KATILIM LİSTESİ

1. Smyrna (kamber :D)
    2. Simendifer(Sennur)
    3. Suatreis(Suat)
    4. Yücelusta(Yücel)
    5. Alperalp4(Alper)
    6. Ayastafanosbalıkçısı(İbrahim)
    7. Kurtuluş
    8. enesalbayrak (Enes)
    9. Güroflu (Gürol Ofluoğlu)==gönül dostu==:)
    10. Ahmet Rasim Terziakın
    11. Ali Rıza Dolgun
    12. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Zülküf bey
    13. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Ahmet bey
    14. Ali Rıza Dolgun'unArkadaşı Fatih bey
    15. Osmandursun(osman)
    16. Osmandurs'un Arkadaşı Günay bey
    17. cool34(m.emre Kaymak)
    18. cool34(Taner Turan)
    19. fakirbalıkçı (Necmi ağabey)
    20. Ufukula (ufuk kula)
    21. balıkcı.efe (Ahmet Urulu)
    22. balıkcı.efe nin arkadası Onur Bey
    23. balıkcı.efe nin arkadası ( isim belirsiz)
    24. balıkcı.efe nin arkadası Rauf Bey
    25. balıkcı.efe nin arkadası Serhat Bey
    26. armada25 (memet)
    27. Özcan Yıldız

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 8 Temmuz 2008
  3. cooll34

cooll34 m.emre kaymak

En İyi Avı:
    zargana topu ilee martııı
    abisi hepsinin ellerine ayaklarına yüreklerine sağlık çok saolsunlarr kendi adıma çooooooookkkkkk terşekkü,rrr ederiimm

4. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    İşyerimde olan tadilattan dolayı bir haftadır netten uzak kaldım siteye girdigim gibi organizasyon varmı diye baktım ki yanılmamışım varmış büyük ihtimal ben ve arkadaşlarımda orda olucaz olay kesinleşince isimleri yazdırıcam şimdiden hayırlısı olmasını diliyorum saygılar...

5. ozcan_yildiz

ozcan_yildiz Özcan Yıldız

Favori Kamış:
    Fladen Vantage 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Turna 50 cm
    Her organizasyonda katılmak istemiştim ama muhtelif nedenlerle katılamamıştım, bu sefer hiçbir neden önüme geçemez ben de geliyorum...

Rica etsem beni de ekleyebilir misiniz?

6. simendifer

simendifer Sennur

Özcan bey, biz de sizinle tanışmak isteriz. Fırsat bulabilmenize sevindim. adınızı yukarıdaki listeye ekliyorum. Telefon numaranızı, özel mesaj yolu ile suatreis'e gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler... :)

Not : Diğer arkadaşlarımızın zorluk yaşamaması ve yemek, çay v.s. harcamalarının da karşılanması için, katılım bedelleri önceden toplanacaktır. Konu ile ilgili olarak, suatreis size ayrıntılı bilgi verecektir. Keyifli paylaşımlar dilerim...

7. ALİRIZA DOLGUN

ALİRIZA DOLGUN ALİRIZA DOLGUN

Favori Kamış:
    telesutf stellpower3,90 D.A.M ve 560D.A.M.makına
    En İyi Avı:
    18.19cm cinekop
    organizasyona katılım hakkında

herkese merhaba ablacım 1 isim daha ekleye bılırmıyız.ismail tertop tesekkurler.

8. simendifer

simendifer Sennur

İsmail bey listeye eklenmiştir. ;):)

20 TEMMUZ 2008​

ADALAR

Yaptığımız görüşmeler ve gelen talepler doğrultusunda 15. İstanbul Organizasyonunun düzenlenmesi ve bunun tekne ile yapılmasına karar verdik.

Bu organizasyonda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Organizasyonumuz 70 kişi kapasiteli Selamet2 isimli teknede yapılacaktır. Katılım sayısı rahatça avlanılabilmesi amacı ile 45 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Teknemiz Üsküdar dan Beşiktaş-Üsküdar Motor iskelesi yanından sabah saat 8:30 da hareket edecektir. Geri dönüşümüz saat 18:00 civarında olacaktır.

Hedef bölgemiz Adalar civarı olup, kerteriz açısından en uygun ve verimli alan son güne kadar araştırılacaktır. Hedef avın iri izmarit, eşkina, mezgit, iri istavrit olduğunu söyleyebiliriz.

Bölge ve kerteriz bakımından tekneyi yönlendiricek olan kişi belirlenmiştir. Gereksiz manevralardan kaçınılacaktır.

Kahvaltı konusunda katılımcılarımız kendi imkanları ile başbaşa olacak, herkesin yanında birşeyler getirip açık büfe oluşturulması tercih edilecek, tekneye çıkıldığında çayımız hazır olacaktır.

Öğle yemeğinde Kişi başı 1 Ad. İthal Uskumru ile bol salata bizleri beklemektedir.

Su haricindeki tüm içecekleri her katılımcı tercihine göre kendisi temin edecektir.

Hedef olan avlara göre, 125-150-200 gr kurşun, 6-7-8 no siyah çapraz iğne, 0.20, 0.25, 0.30 mm misina gerekli olacak, yem ise karides, kaya kurdu, boru kurdu olarak tavsiye edilmektedir. Boru kurdu konusunda daha sonraki mesaj ve taleplere göre bedeli karşılığında temin edilme yoluna gidilecektir

Teknemizde ilk yardım konusnda gerekli teçhizatları ile birlikte bir "sağlık memuru" bulunacak, genel asayiş güvenlik tedbirlerinden sorumlu bir kişi temin edilecektir. Bu kişilerin görev-yetki sorumluluğunu Suatreis üstlenecektir.

Mevsim ve haftasonu olması nedeni ile tekne kiralalama maliyeti hakkında yeterince inceleme, görüşme yapıldığından bahsetmeye gerek duymuyorum.

Organizasyonumuz 45 kişilik katılım olması halinde ödenecek bedel kişi başı 36 YTL. olarak hesaplanmıştır. Rakkamın daha aşşağıya çekilmesi için çalışmalarımız sürmektedir.

KATILIM LİSTESİ

2. Simendifer(Sennur)
    3. Suatreis(Suat)
    4. Yücelusta(Yücel)
    5. Alperalp4(Alper)
    7. Kurtuluş
    8. enesalbayrak (Enes)
    9. Güroflu (Gürol Ofluoğlu)==gönül dostu==:)
    10. Ahmet Rasim Terziakın
    11. Ali Rıza Dolgun
    12. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Zülküf bey
    13. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Ahmet bey
    14. Ali Rıza Dolgun'unArkadaşı Fatih bey
    15. Ali Rıza Dolgun'un arkadaşı İsmail Tertop
    16. Osmandursun(osman)
    17. Osmandurs'un Arkadaşı Günay bey
    18. cool34(m.emre Kaymak)
    19. cool34(Taner Turan)
    20. fakirbalıkçı (Necmi ağabey)
    21. Ufukula (ufuk kula)
    22. balıkcı.efe (Ahmet Urulu)
    23. balıkcı.efe nin arkadası Onur Bey
    24. balıkcı.efe nin arkadası ( isim belirsiz)
    25. balıkcı.efe nin arkadası Rauf Bey
    26. balıkcı.efe nin arkadası Serhat Bey
    27. armada25 (memet)
    28. Özcan Yıldız

9. ALİRIZA DOLGUN

ALİRIZA DOLGUN ALİRIZA DOLGUN

Favori Kamış:
    telesutf stellpower3,90 D.A.M ve 560D.A.M.makına
    En İyi Avı:
    18.19cm cinekop
    15org

10. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine

11. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.

12. Suatreis

Suatreis

13. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?

14. Suatreis

Suatreis

15. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?

16. Suatreis

Suatreis

17. Suatreis

Suatreis

Konunun ortasında bahsetmek biraz dağıtmak gibi olucak ama size küçük bir anımdan bahsedeyim. Sonra taşırız mesajları sorun değil :D

Gaziantep te Ordu caddesi diye büyük bir bulvar vardı, orda birde 100.Yıl ortaokulu vardı. Hemen çaprazında türbemsi yeşil küçük bir yapı. Ne olduğu meçhul bi yapı işte...uyanığın biri onun önüne mermerden bir havuz yaptırıp, fiskiyeli falan böyle...şekilli...zemin kısmınıda arapçamıdır nedir bişeyler yazmıştı mozaikle...

Burda ne yazıyor diye Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenime sordum, sağolsun hiç üşenmedi 1 km yol yürüdü okul çıkışı benimle.

Orda hiçbişey yazmıyordu, anlamsız birkaç çizim sadece...

O yeşil yapı ve havuz halen oradamı bilmiyorum ama o adam gibileri malumunuz üzere halen var...dimdikte ayakta hemde

Ama kardeşim adam ne para topluyordu ordan be...:D

18. Suatreis

Suatreis

Değerli dostlarımız, organizasyonumuzun hazırlık aşaması sona ermek üzere, yakın bir tarihte malzemelerin alımına başlanacak o neden ile kim gelip kim gelmeyecek bilelim. Açıkçası ben, 150 takım plastik yeme içme malzemesi alıpta bunların yarısını geri taşımak durumunda kalmak veyahut herkese 2 şer tane uskumruyu psikolojik baskı yada çin yöntemleri ile yedirmek istemiyorum..:D En azında o kadar salatayı tek başıma bitiremem, kalanınıda dökmek zoruma gider..

Yavaş yavaş neticeye intikal edelim derim..;)

19. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    dahil olmak istiyorum

slm sitenize yeni katıldım ama organizasyonlarınız çok ilgimi çekiyor balık avı tutkunuyum.aranızda olmayı bende isterim tabi hangi sartlarda ve kime başvurmam gerektiğini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

şartları öğrendim benide dahil ederseniz listeye çok sevinirim..teşekürler şimdiden.

Son düzenleme: 10 Temmuz 2008
  20. Suatreis

Suatreis

20 TEMMUZ 2008​

ADALAR

KATILIM LİSTESİ

2. Simendifer(Sennur)
    3. Suatreis(Suat)
    4. Yücelusta(Yücel)
    5. Alperalp4(Alper)
    7. Kurtuluş
    8. enesalbayrak (Enes)
    9. enesalbayrak' ın arkadaşı Yener Bey
    10. Güroflu (Gürol Ofluoğlu)==gönül dostu==:)
    11. Ahmet Rasim Terziakın
    12. Ali Rıza Dolgun
    13. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Zülküf bey
    14. Ali Rıza Dolgun'un Arkadaşı Ahmet bey
    15. Ali Rıza Dolgun'unArkadaşı Fatih bey
    16. Ali Rıza Dolgun'un arkadaşı İsmail Tertop
    17. Osmandursun(osman)
    18. Osmandurs'un Arkadaşı Günay bey
    19. cool34(m.emre Kaymak)
    20. cool34(Taner Turan)
    21. fakirbalıkçı (Necmi ağabey)
    22. Ufukula (ufuk kula)
    23. balıkcı.efe (Ahmet Urulu)
    24. balıkcı.efe nin arkadası Onur Bey
    25. balıkcı.efe nin arkadası ( isim belirsiz)
    26. balıkcı.efe nin arkadası Rauf Bey
    27. balıkcı.efe nin arkadası Serhat Bey
    28. armada25 (memet)
    29. Özcan Yıldız
    30. d1ablo (Ender)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.