İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER
    * Dün akşam Kuzguncuktaydım..... istavrit dışında bişey yoktu... onuda sadece asansörcüler alıyordu....

* Sabah saat 06.00 da Kanlıcadaydım.Yine hüsran. 1 tane zargana aldım saat 11.30 a kadar ordaydım.3 adet de kefal alanı gördüm herkes kefale çalışıyordu.nedeni ? birincisi diğer balıklardan iz yoktu. ikincisi Kefal ler hem iriydi hem de güzel :)

2. istavrit

istavrit Boğaç

Selam Dostlar ,

Ben bayramda Saroz 'da olduğumdan ( balığa çıkmadım ) İstanbul 'da ava çıkamadım...Ama aldığım haberler ve telefon görüşmelerinden anladığım kadarı ile lüfer kimseye uğramamış ...Öncü akıncılar bizi bayağı bir umutlandırmıştı sezon başından beri bizim Arıza Team 'in lüfermetresi 100 ü geçti ama bayram süresince dişe dokunur bir şey olmamış

İhtimal 1 ...Lüferler de bayram ziyaretine gitti ..ki o zaman bayram sonrası kaldığımız yerden devam edeceğiz

İhtimal 2 ...Balık çabuk kesti bu da balığın Karadeniz de bir sebepten biraz daha kalacağı anlamına geliyor ...Zira özellikle Karadenizin Marmara ile buluştuğu noktalardan ,Poyrazköy ve de Riva 'dan lüfer haberleri geliyor ...O balığın tekrar Marmara'ya akmasını bekleyeceğiz ( Biz muhtemelen arızaya bağlayacağımızdan beklemeyip bu hafta sonu o bize gelmezse biz ona gideceğiz)

Sonuç olarak hepimiz dua edelim önce sert poyrazlar essin sonra batı essin ki balık hem aksın hem kıyılasın

Hepimize Rasgele

3. FERİKO

FERİKO İLKAY

En İyi Avı:
    LEVREK 4,5 KG BİRÇOKTA PALAMUT
    Merhabalar
    dün biraz hava alayım hemde balık yoklayayım diye saat 08.30 gibi evden çıktım karaköyden başlayarak eminönüne doğru bir gezdim vahşetin alasını gördüm tam katliam hemen herkes izmarit ve kefal avlıyordu tabi avladıklarına balık diyorlarsa serçe parmağım kadar izmaritleri üçer beşer topluyolardı ve karaköyden sarayburnuna kadar omuz omuza av yapılıyordu yer bulmak imkansız zaten o curcunada balık avlamak zevkten çok eziyet olurdu oltayı açmadan geri döndüm yazık diyorum sadece:mad: :mad: :mad:

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ben lüferi bekleyip balığa gitmedikçe lüfer inat edip marmaraya girmiyo :(

5. burcin

burcin

Favori Kamış:
    :) açıkça deşifre edildi imzada

Birde dragos altını dene derim sevgili kardeşim zira akşam 16:00 dan sabaha kadar (midye/karides) yemli izmarit ve ispari yapıyor bilgine!!

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.

Güldürüyorsun beni yine. Lüferler tekneyi yedi diyorum sen bize burada ne anlatıyorsun Balık VARRRRRRRRRR VARRRR VARRRR...... Sen yem bulma olayını düşün lodosta nasıl yem süzücez onu tasarla. senin gibi dümensiye nalet olsunç en sonunda çıkaracaksın bizi taşlara.

Balığı oltası denizde olan tutar biliyorsun....

Ayrıca Telefon görüşmelerını kımle yaptın bılmıyorum ama seni avutmuşlar be kaptanım...

Son düzenleme: 3 Ekim 2008
  7. burcin

burcin

Favori Kamış:
    :) açıkça deşifre edildi imzada
    çinekop

Bu arada bir dip not daha!!

Vaniköyde akşam saat 21:00 den itibaren saat 00:00 a kadar çinekop başladı!!(sonraki saatleri bilmiyorum kalmadım)
    Önemli olan yeminizin taze olması zira bayat yemle hiçbişey alamıyorsunuz...

8. istavrit

istavrit Boğaç

ver coşkuyuuuu verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D :D :D

9. bluehunter

bluehunter Ramazan

tüyo için teşekkürler Burçin :)

10. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    üstadlar dragos kelimeleri geçiyo bol bol benim ayak alçıda ve 1 ay daha beklemeye tahammülüm kalmadı (taksiye atlar giderim) dragosun neresinde çıkıyo izmarit ve gitmeye değermi zevk versin yeter kilo kilo balık istemiyorum avdan keyif almam yeterli ???

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    yokmu dragos avcısı ?

12. istavrit

istavrit Boğaç

Furkan kardeş boşver alemin ne yaptığını ,varsa kısmetinde çölde kutup ayısı trofen olur ...sen git avına bak ...keyfini sür ...millletin balık yok dediği çok zamanlarda ne balıklar boğduk ...milletin balık boğduğu zamanlarda da biz havayı aldık ...kısmet işi bunlar

Sana Rasgele

13. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    boğaç abi iyi söylüyosunda benim ayak sağlam diğil bi sorayım dedim ama kararımı verdim pazartesi dragostayım ama dragosun neresinde balık alınıyo onu bilmiyorum otobüsle gidicem o yüzden bi abimin yer belirtmesini bekliyorum

14. istavrit

istavrit Boğaç

ah be güzelim oraları bilmiyorum maalesef...Avrupa Yakası desen bayağı mekan söylerdim sana :rolleyes:

15. mirzasya

mirzasya mustafa

ben bu aksam emırgana gıtmeyı dusunuyom gelmek isteyen warmı 12 den sonra sabaha kadar....

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Dragosta balık yapar tuzla sığlığında balık olur. maltepede yemli takımla balık alıyorlar bilginize öptüğüm kaptanı nasıl bilmezsin marmara bizim....

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    ayrıca fenerbahçe önünde sarıkantlı balık gelıyor

18. istavrit

istavrit Boğaç

bak bende bi balık arıyodum ...sarıkantlı ...muhahahahah...eycan yaptın sen Ustam...lüfermetre tavana vurdu sende

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    sarıkanatlı lüferler geliyor anlamında yazdım...

Ben hergün lüfer tutuyorum hemde hergün tavana vuran bişey yok gideriz tutarız balığımızı sabah bi çapari arkasından uzun olta....livarın kapaklarını kapatabilcekmisin acaba!!!!!

20. istavrit

istavrit Boğaç

anlamam...teknenin solunda ben yatarım bu akşam ...geçen hafta üşüdüm

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.