Balığa gitmek için sıkıntı çeken dostlara belge bakarsınız lazım olur DIŞARI ÇIKMA VE GEÇ DÖNemeME İZİN TALEP FORMU İZİN BAŞVURUSUNDA BULUNAN KOCA : ADI SOYADI ......................................................... Aşağıda belirtilen periyodda hayatımın en yüksek mertebesinde ilelebet yer alacak olan insandan izin rica ediyorum: Tarih:....../...../200.... Ayrılış Zamanı:....../...../200.... Dönüş Zamanı: ....../...../200.... İzin isteğimin uygun görülmesi halinde burada resmen yemin billah ediyorum ki; sadece aşağıda belirtilen mekanlarda, belirtilen süre dahilinde bulunacağım. En az bir saat önceden hayatımın en büyük anlam ve önemini taşıyan ve en yüksek mertebede bulunan insanın yazılı veya sözlü alınmaksızın aşağıda adı geçmeyen hiç bir dişi ile konuşmak bir yana göz temasında dahi bulunmayacağım. Bir kaç kadeh içtikten sonra cep telefonumu kapatmayacağım ve aşağıda belirtilenden fazla alkol kesinlikle almayacağım. İzin talebim onaylanmış olsa dahi eş/kız arkadaş/nişanlımın müteakip haftalarda bir neden ileri sürmeye gerek olmadan sinirlenip canıma okuma hakkını saklı tuttuğunu da kabul ediyorum. İzin verilen alkol miktarı (tek) : İzin verilen Mekanlar : Karşılaşılabilecek Dişiler : İzin verilen Sarmısak Miktarı : Ben en alt seviyeden bir yaşam formu, hatta besin zincirinin en alt halkasıyım. Bu ilişkide pantolon giyen tarafın kim olduğunu ve bunun ben olmadığımı çok iyi biliyorum. Hayatımın her anını tarafınızdan konan ve istendiğinde, önceden uyarı yapılmaksızın değiştirebileceğiniz kural ve prensipler dahilinde geçireceğime yemin ederim. Bunun sonunda bana pırlanta-çikolata-çiçek gibi şeylere yatıracağım bir hazineye mal olacağını da biliyorum. Kredi kartımı istediğiniz zaman ve yerde kullanma hakkına sahip olduğunuzu söylememe dahi gerek yok. Benim talep ettiğim değil, aşağıda tarafınızdan onaylanan zamanda eve dönmediğim takdirde geceyi, bir parkta, sehrin en rezil serserisi ile aynı bankta geçireceğimin de farkındayım. Eve dönerken hayallerimin ürünü bir şahısla kavga veya ağız dalaşına girmeyeceğim. Gardrop, bulaşık makinası, buzdolabı gibi seylerin içine işenmemesi gerektiğini de öğrenmiş bulunuyorum. En bilinçli halimle (ki bu halim bile ilişkimizin en yüce olan tarafındaki ile karşılaştırılamaz) yemin ederim ki burada yazdıklarım doğrudur. İmza -/Koca: ....../...../200.. İzin talebi ONAYLANMIŞTIR / REDDEDİLMİŞTİR Benim koyduğum şartlar ve nihai karar tartışmaya ve her türlü yoruma kapalıdır. ........................... Kocam aşağıda belirtilen zamanda izinlidir: Tarih:....../...../200.. Ayrılış Zamanı:....../...../200... Dönüş Zamanı: ....../...../200.. İMZA EŞ :....../...../200.... Not.Alıntıdır......
Bence çok gereksiz bir belge Benim belge aşağıda.. Hayatım ben bu haftasonu balığa gitmeyi planladım..Sende haftasonu Uzun zamandır almak istediğin ayakkabıyı piyasada biraz araştır..Uygun bulursan al( bu cümle izinin ana noktası) İzin kağıdınız anında hazır..
Bence bu belge ''abesle iştigal'' Şöyle olmalı; ''ben yarın balığa çıkacağım. Ne zaman döneceğim belli değil. İstersen annene gidebilirsin.'' İmza:koca
izin formu bence uygun.Ama benimki en sonunda feryad figan etti.Artık onu o frumlarda kandıramam. Heleki git alışveriş yap diycem.Sende gel bensiz nereye gidiyorsun cevapı vala tbr ederim.En kısa zamanda deniycem bakalım
feridun abi tebrikler....tam bana göre düzenlenmiş... doldur formu, at imzanı, koy başucuna sonra vınnnnn. süper fikir yaaaa.......
off offf..... 1 ay öncesinden ugraşlarımın bile sonuç vermediği av hecenlarımın kursagımda kaldıgı zamanları hala unutamıyorum... Gerçekten buna care bulan varsa mutlaka paylaşsın arkadaşlar
Yazmış olduğum bir fıkradan ibarettir başka taraflara çekilmemesi adına bu hatırlatmayı yapayım AİLE ARASI GEÇİM SIRRI Bir mahallede yeni komşularıyla çay sohbeti yapan kadına komşuları - ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Kocanın BİR dediğini İKİ etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bizede anlat '' derler. - ''Kısaca anlatayım'' der kadın ve anlatmaya başlar: - ''Düğünümüz bittikten sonra kocam kendi atında , bende kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Kocam arkasına döndü ve benim atıma 'BİR' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar arkasına dönüp atıma 'İKİ' dedi. Az sonra atım takrar aynı şekilde tökezleyince eşim arkasını döndü ve at'a 'üç' dedi ve belinden tabancasını çıkartıp atımı anlından vurdu.At oracıkta kanlar içinde yere yığılıp öldü. Ben şok olmuştum ve ata çok üzüldüm. Eşime bir hışımla çıkıştım '' Yazık değil mi atı neden vurdun!!?'' diye sordum. Eşim arkasını döndü ve bana ' BİR ' dedi. Ve o günden sonra kocamın bir dediğini iki etmedim"
Sevgili mehmet Eşime,böyle not yazıpda gidersem ne olur ? dedim. Eşimde, o notun arkasına şunu yazarım dedi. ''Sevgili kocacığım, en BÜYÜK BALIĞI kaçırdın'' İmza :Artık eski karın
Evlilik hayatın beraber yaşandığı hüznün,acının, mutluluğun beraber paylaşıldığı bir müessesedir..Eşinize değer vermemek değil vermek erdemdir..Fikirlerini,önerilerini önemsemek Mutluluğun anahtarıdır..Aksini yapmak eşinizin mutluluğundan çalmaktır..İşin sırrı yaşam dediğimiz bu dünyada yıllar sonra yüzümüzde cizgiler oluştuğunda konuşulan ortak anıların çokluğudur..Beraber yaşayıp beraber yaşlanmak..
neyse şanslısınız bu dersi aldığınız için 1-ömür aslında çok kısadır diyelimki 75 yıl a-ilk 25 yılı eğitim askerlik vs gitti b-son 25 yılı napiimm hastalık vs adı üstünde tekavüt beyin istese vucud yapmaz c- aradaki 25 yıl en iyi ihtimal tabiki izinle gececekse hiiiiç geçmesin at kendini bi yerlerden şahsen ben giderim biyerlere sırf merak edilmeyeyim diye derim gittim falan yere 2 gün arama balıktayım son söz sevgiden yana olsun ========sevmek özgür bırakmaktır======- hadi iyi akşamlar
güzelmiş. şunu çok ciddi söylüyorum ki, şu anda hızlı bir şekilde evliliğe doğru ilerlediğim kıza sunduğum ilk şartlardan biri "istediğim zaman balığa giderim" di. hatta birgün aramızda şöyle bir diyalog da geçti. ben sürekli balığa gidiyorum, bu da neden felan derken, ben dedim ki "balıklarla arama kimse giremez". O " ben kimsemiyim" dedi. ne desem iyi:" balıklarla ilişkimi, seninle olan ilişkime kıyaslarsak, sen kimse bile sayılmazsın" dedim. iki gün soğuk durdu, ama cazibeme dayanamadı gene. buna rağmen gene de "gitme" ısrarlarına maruz kalsam da, kesinlikle dinlemeyip gidiyorum. biraz naz yapsa da, en sonunda "benim yerim sevgilimin yanı" diyor. eee, akıllı kız, son sözü kimin söylemesi gerektiğini iyi biliyor