İnternette derdime çare ararken sizi buldum.Ve birbirlerinizle olan yardımlaşmalarınız iyi niyetleriniz o kadar güzel yansıdı ki gönlüme... Evet doğru yer burası dedim.Yardımlarına,bilgilerine ihtiyaçım olan ve bana yardım edebilecek değerli kardeşlerim... Eşkina balık taşı bulmam gerekiyor.Böbreklerde ki taşları düşürmek için çok faydalı imiş.Benim sağ ve sol böbreklerimde taş var.Ama hiç bir şekilde düşüremedim.Kırdırmayıda doktor önermiyor Artık doktorada gitmek istemiyorum zaten uzun aylardırda gitmedim.Gitmeyede korkuyorum aslında taşın uzun süre böbrekte kaldığında böbreği çürütebileceğini söyleyip duruyorlar.Ama su içmeklede düşmüyor. Sizin forumunuzda gezerken bir abimizin Afyon Gazlo Gölü önerdiğini gördüm.Ama gitme durumumda yok. Sizde ricam benim bu eşkina balık taşları hakkında bana yardımcı olmanız. Nasıl bulabilirim veyahut elinde olan varmıdır ? Saygılar sunuyorum.Umarım yanlış bir yere yanlış konu açıp sizi meşgul etmiyorumdur.
Aramıza hoşgeldiniz. Eminim elinde eşkina taşı olupta, yazdıklarınızı okuyan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
İlknur Hanım, Bahsettiğin taşların böbreklerde bulunan taşların erimesine faydalı olduğunu bende biliyorum. Benim kızımda aynı dertten muzdariptir. Taşlar küçükken faydalı olduğunu zannediyorum ama belirli bir büyüklüğe erişince fayda etmiyor. Kadıköy çarşısı içinde DİCLE balıkçısı var oradan bulmuştuk. Eğer yoksa onlara sorarsan sana bir yol göstereceklerine inanıyorum. Çarşı içinde birçok balıkçı var. Birde bu konuda E-5 üzerinde Göztepede Medical Hospital da bu konuda uzman bir profesör var. Kızımın taşını o yoketti. Kırarak başarılı oldu. Geçmiş olsun inşaallah çok kısa zamanda bu derdinden kurtulursun. Selamlar, Süheyl Başak
Snowman hoşbulduk teşekkürler. Süheyl abi sanada teşekkür ederim. Kızın içinde sevindim,şükür kurtulmuş.Darısı başıma
aramıza hoş geldiniz, avcılar sahil boyunda balık tutmak için malzeme satan göçmen bir ağbi var,oda bahsettiğiniz balık taşlarından satıyordu. yolunuz o tarafa düşerse uğramanızı tavsiye ederim.