Sevgili Site Sakinleri: Öncelikle sitenin çok acemi kullanıcısı oldugumu belirtmek isterim.. Tanışma faslına geçmeden önce yardım almak için konu açtım fakat arkadaşlarım önce tanışmadıgım için ufaktan kızdılar İnanın bilgim yoktu böyle bir tanışma ortamından cahilligimi maruz görünüz... Ben tolga SARI Yaşım 19 Yaşadıgım şehir: İst/Bagcılar Forumda olmanın mutlulugu ve İleriki zamanlarda daha çok abilerimkardeşlerim ve yaşıtlarımla tanışıp kaynaşmamız vesilesi ile herkese SELAMÜN ALEYKÜM.. KEYİFLİ FORUMLAR Sevgili AV Sever Dostlar...
Tolga çok şık oldu Hoşgeldin, sefalar getirdin. Keyifli paylaşımların, tadında ve gönlündeki avların olsun inşaallah.
Çok Saol Murat abi tşekkür ederim inşallah bu sezon acemi bilgilerimle kısmet olurda avlayacagım avlarımı sizlerle paylaşıcam Tekrar keyifli forumlar abi.
hoş bulduk abiler tşkler. yarın sabah büyükçekmeceye gidecegim inş hayırlı bi av olursa sizlerle baylaşırım
ve aleykümselam güzel kardeşim ALLAH sizin gibi değerli kendini bilen efendi kardeşlerimizi korusun keyifli paylaşımlar sağlıcakla kal