sabah erkenden kalktım anadolu yakasında ataşehirde oturuyorum.hemen otobüsle önce altunizade sonra üsküdar.06:45 de motorla beşiktaşa geçtim 07:05 de otobüsle arnavutköye geçtim. yoğunluk yoktu tabi balığında olmadığı anlamına geliyor biraz. 07:20 gibi oltamı suyla buluşturdum 10 a kadar 1-2 -3 geldi 10 dan sonra balık kesti 2 atışta bir tane gelmeye başladı 12/3 arası öyle bir kesti ki. tabi yunusların etkisi büyük bence. bu yunuslar utanmasalar kovada ki balıkları yiyecek abartmıyorum 20 mt mesafeden bata çıka bata çıka balığı kaçırdılar görenler takımları toplayıp gitti.ben bekledim akşam 7 gibi bende topladım takımımı. kuzenimin çok istediği birşey vardı benden yıllardır. iri bir deniz yıldızı isterdi kitaplığı için. şans eseri çaparime takıldı bu deniz yıldızı sabah fotoğraf makinemi bilerek almadım bu son hırsızlık olaylarından sonra biraz tedirginim açıkçası.önceden kamışı kovayı yemli takımı suda bırakıp wc ye giderdik gelince kovada fazladan balık olurdu. kardeş vurdu balık tasmaladım aldım kaçmadan diye cevap verilirdi. şimdi pek göremiyorum o eski günleri.o yüzden makinemi getirmedim ve evde çektim resimleri.bunlarda güzel boyda istavritlerim. 18 cm lik 2 tane 16 cm lik bir tane istavrit tuttum takoz gibi birşeydi. çinekoptan büyüktü resmen. sonuç olarak 2 kilo kadar güzel boyda istavrit tuttum herkese iyi akşamlar
Tebikler Emre can, tavalıkları almışsın:thumb: Yanlız konuyu Denizlerimizden güncel av raporları bölümüne açman gerekirdi, yine moderatöre iş düştü
teşekkürler furkan ona bende kıyamazdım ayrıca bu deniz yıldızı işinde güzel para olsa gerek 3 tane bey amca ve bir tane teyze fiyat biçti birde anneler günü hediyesi olarak almak isteyen bir kız vardı
Sevgili kardeşim furkan iyiki almamışsın. Deniz atları soyları dünya sularında tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan canlılar.
pazar gunu boru kurduma yapismisti bir deniz yildizi. bu kadar buyuk degildi 10cm kadardi. yemeye ugrastigi nevalesi ile geldigi yere yolladim
10 iğneli çaparinin en alttan başlayarak tam 7 tane köstek üstüne sarılmış veya sarılmasını sağlamış. uzaktan bi amcada koştu kırlangıç sanmış gülemedim de içimde kaldı hihi
sagolasin Isa abim Emre kardesimiz takimi yeni aldi morallendirmek lazim. iri istavritlerin çogunlukta oldugu guzel bir av yapmis
deniz yıldızını parçalayıp denize atarsanız böldügünüz her parça için yeni bir deniz yıldızı olarak hayatına devam eder....
Emre helal olsun sana bende kadıköy'den oralara gitmeyi meşakatli bir iş olarak görüyordumtebrikler güzel bir av olmuş..