dün gece galatadaydım...bütün köprü kefalci kaynıyordu...istavrit tek tük alan vardı...ben yine her zaman istavrit yapan mekanıma geçtim..dip oltası , yem ise tavuk göğsü kullandım.. Bunlarda benim tuttuğum balıklar....daha iyileri sizin olsun,herkese rastgelereeling
Balıklar güzel, tebrikler afiyet olsun.. herkes kurtla karidesle uğraşırken tavuk eti ile zahmetsizce balık tutmak ta ayrı bir güzel olmuştur. beyaz etle beyaz etin değişimi
yemesinden çok tutması güzel abi balığın ) tabi yemedende olmaz...daha iyileri senin olsun abi,rastgelereeling
ben pek köprüde avlanmıyorum ama sabaha göre akşamları daha bereketli olduğu yönünde bilgiler geliyor..
Cumartesi 5 Arkadaş sabahlıcaz ama yer konusunda karar veremedık yazarsan sevınırım. teşekkurler şimdiden
seyfullah kardeşim tebrik ederim.yanlız öğrenmek istediğim tavuk etini ne şekil kesiyorsunuz.saygılar.
nazmi abi, karidesi nasıl iğnenin boyutuna göre küçük küçük dilimliyorsak istavrit için,tavuk göğsünüde aynı şekilde küçük küçük kesiyoruz...saygılar bizden nazmi abi