selam tekneyle çıkarsanız balon balığı çok diğer balıklara fırsat vermiyorlar akşam olursa izmarit mercan mırmır çıkıyor
Tebrikler güzel av olmuşta, burada adettir av raporu ile beraber resim verilir,yani nerden olta attığınız kamış,takım,misina,yem,derinlik hava durumu gibi bilgileri eklerseniz bizim açımızdan da okunurken zevk alınacak bir rapor olur..Aksi haliyle anlaşılan şudur ki, 7.20 kamışınızla fırlattığınız fosforlu silikon karideslere balıklar yakalanınca kıyıya vurmuş siz de toplamışsınız, işte tam olarak bunu çıkarıyorum
ya ben çok özledim böyle balık tutmayı Ahh bir yaz gelse buralarada Mırmırlar, ispariler, eşkinalar, karagözler, izmaritler uğrasada bizde bu taraflardan selam göndersek...hepinize selamlar...
Yucel abi anladigim kadari ile Huseyin bey bu baliklari kiyidan almis alanyada bu sekilde avlanmak mumkun melenur icin buyuk ihtimallede aksam 7.20 kamis ile fosforlu samandira bulunan bir takima yem olarak karides kullanilmis..tabi Huseyin bey dediginiz gibi avlak yer zaman saat gibi diger rapor kurallarini eklemeyi unutmus bunlarida eklicektir kisa zamanda saygilarla
Taktığın yememi geliyo bu balık.. elindeki tuttuğun hayıt dediğin ve benim bilmediğim ama senin çok övdüğün benim bir ağaç türü diye tahmin ettiğim hayıtamı geliyo hayıt ne??
Trol çekmek bizler için iyi birşey mi? Bu arada fotoğraf ekleme konusunda yardımcı oluruz, siz yeter ki eklenecek av fotoğrafım var deyin Hele ki bu fotoğraflar profilinizdeki "tek seferde 116 parça aldım-ve Kuzu baragadi den 6,5 kilo 2 adet" avlarınıza aitse daha da mutlu oluruz...
Sen balığın ticaretinide yapıyorsun galiba Şinasi *Bkz Profil ayarları :...En İyi Avı " hayıt kardeşim hayıt ağacı minanır deriz biz ona ve çek sürüylen.150-200 parça atmıyorum." Atma zaten, atma ki bizde bilelim Amatör geçinipte katliam yapanları...
melanurlar çok güzel. daha sıcak sularda çıktığını biliyorum ve herhalde bu mevsimde çıkacak yegane yerlerden biri. tebrik ediyorum. ama yine de söylemeden geçemeyeceğim...az ve ufak. tekrar tekrar belirtiyim çok şahane balıklar mevsimi için güzel