Merhaba arkadaşlar ve abilerim İnternette dolaşırken bulduğum Henkel firmasının bir ürünü olan Loctite Multispray Yağlayıcı 29 şubata kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Sitesindeki formu doldurmanız yeterli.kargosunu bile Henkel firması karşılıyor.Yani tamamen beleş Aşağıdaki linkten girebilirsiniz sevgiler saygılar... http://www.loctite.com.tr/cps/rde/xchg/henkel_trt/hs.xsl/loctite-multispray-6641.htm Yalnız son üç gün biraz acele edelim.
boşver abi ben mazotla idare ediyorum. neme lazım arkadan fatura gönderirlerse bedava diye küçük bir anektod; otobüs Adanada durmuştu birgün yolcu alacak diye 20dakka mola, indim aşağı çaylar gelmezmi şirketten . hemen yudumlayıverdim. ulan bu adana çaycısı arkadan boşu almaya geldi, ücreti abi demezmi? . eee hani şirkettendi? . yok abi bu bizim şirketten, sen çayı içtin parayı alayım (ozaman3-4 çay parası isytemişti bir çaydan) hihi . ulan bir ilk ve son olsun bir daha adana kazığı yermiyim diye . benim yerime ihtiyacı olan biri alsın, neme lazım sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek... :laughing:
Bedava oldumu, Fizan'a bile gider alırım. Gerçi, şirket, ünvan falan sordu ama, o bölgelere bol nokta koyarak yolladık. Tabii ürünün içeriğini incelemek gerekir. Çok fonksiyonlu diye lanse edilen bir ürün. İçeriğinde solvent var ise, boyalı ve plastik aksamlarda kullanmaktan kaçınmakta yarar var. En azından, gıcırdayan kapıların menteşelerini yağlamakta kullanırız. Birde, başka gıcırtılara iyi gelseydi ne iyi olurdu.hihi hihi Paylaşım için teşekkürler Can kardeşim.:thumb: :thumb: Böyle eşantiyonları yaz bize.hihi hihi
Nedemek Tevfik abi herkez faydalansın forumumuzun amacı bu PAYLAŞIM Verdiğiniz öneriler sayesinde takımlarımı almıştım sizde değerli bilgi ve birikimizi bizlerle paylaşıyorsunuz her zaman teşekkürler.
"kimse kimseye bedava birşey vermez" hayatın genel bir kuralıdır bu. doldurduk formu bakalım bekleyip görücez aklıma iki ihtimal geliyor 1. hiç birşey olmayacak -2. 10 gr bir eşentiyon gelicek (ki bunada razıyım
Henkel küçük yahu, aha şurda yanıbaşımızda dükkanları Şaka maka, doldurduk bakalım. Bir yorum düşeriz ortamlara artık, gelirse.
Yaklaşık 5 ay önce doldurmuştum bu formu Ortalama 3 4 ay gibi bir sürede unutmuşken ofise bir kargo geldi. Henkeldendi hatırmaladım bile bir açtım 200 Ml sprey yağlayıcı. Memnun oldum beklemediğim bir anda geldi. Geç filan ama sonuçta eşantiyon. Normalde WD 40 ürününü kullanmaktayım. Pas sökücü olarak düşünürsek Loctite sprey biraz daha zayif. Yağmala olarak bakarsakta aynı gibi.
Arkadaşlar ürün 200gr olarak kusursuz bir şekilde elime ulaştı biraz önce.İlk olarak gıcırdayan vitrin kapısını yağladım sonuç mükemmel anında kesti sesi.
Evet, Ofise girdiğimde masamda buldum kargo paketini, güzel süpriz oldu.. Benimki de ulaştı, 200 ml lik, sağ salim ulaştı. Darısı başınıza