merhaba arkadaşlar siteleri gezerken bu siteyi gördüm hoşunuza gideceğini sanıyorum.zaten bu sahteler balıklardan önce,balıkçıları kandırmak için olduğuna inanıyorum. http://www.aliexpress.com/item/Long...5-Color-Treble-Hook-20-Pcs-Lot/583237535.html http://www.aliexpress.com/item/Vibr...re-72cm-22g-4-Color-20-Pcs-Lot/590565557.html ve daha niceleri var.
evet bora 5 adet fiyatı o ve ücretsiz kargo.o settekiler bilyalı sistemli olanları.sitede ağırlık transfer sistemleri olanlarda var.
http://www.aliexpress.com/item/20pc...out-Minnow-two-hooks-11-5CM-11/642538039.html Linkte 20 parçayı 13 dolara satıyolar
Arkadaşlar bu siteye güvenip sipariş versem bir sorunla kaşılaşabilir miyim? Daha hiç yurt dışı alışveriş siparişi tecrübem yok. Ne dersiniz?
bu sitede bır çok satıcı var, bir nevi ebay gibi, ben daha önce alışveriş yaptım , bir sorun olmadı , ürünler elime ulaştı. ama ne kadar sürede ulaşır onu bilemem? 2 haftada da ulaşır 2 ayda da , dhgate.com diye benzer bir site var, orada da farklı seçenekler bulabilirsin. benim şahsi görüşüm şuan bu malların birçoğu ınternetteki mağazalarda başka isimler altında satılıyor. bir zamanlar çok incelediğim için bu siteyi ve yerli siteleri , bir çoğunu bire bir gördüm. ama türkiye fiyatları yüksek.
75 euro ya kadar sorun yok ,ortalama 80 doların altında sipariş verirsen sıkıntı olmaz. vergi vs gibi masraf çıkmaz. ancak 75 euro 76 euro olursa masraf çıkar. aynı renkten mümkün olduğunca 2 taneden fazla alınmaması sorun çıkarmaz. farklı renklerde sorun çıkmaz.
Sorunyok arkadaslar ben defalarca bu siteden alisveris yaptim sorunsuz evinize kadar geliyor Ama gelmesi 1 ayi buluyor bilginize....
nasıl yani ne kadarlık alışveriş yapacaz misal sahte alcam ben örnek 5 sahte, 20 dolar diyor hadi ben aldım 15 sahte 60 dolar ? ee bu gümrükten nasıl geciyor ve masraf cıkarsa o masrafı nasıl ödüyoruz ?saygılar sahte sipariş edicem varsa özelden telefon numaranızıda yazarsanız arayabilirim bilgi almak için saygılar.
Ali baba, Ali expres vs.vs. Buralardan sahte, ıvır zıvır diye nitelendirdiğimiz küçük çaplı bir şeyler sipariş edilebilinir. % 100 de sorunsuz gelir. Lakin, bilinen markaların eder değerleri altında çok ucuz buldum diye ( özellikle makina ve kamış ) sipariş verdiğinizde, 2 değil, 12 kez düşünün. Bir anda elinizde, cicili bicili çakma bir takım kalıverme ihtimali bayağı yüksektir.
nasıl yani dolandırıcımı bunlarda misal okuma cedros kamıs aldım örnek baska birşeymi göndericekler 30 tane farklı renk alsak sıkıntı cıkarmı birde masraf 30 dolar örnek, gümrük masrafı felan cıkarsa onu nasıl ödüyoruz ptt direk evine kadar bırakıyor değilmi ?
eğer satın aldığınız ürün gümrüğe takılırsa ödediğiniz fiyatın %20 sini gümrüğe ödeyerek ürünü alabilirsiniz. 75 euro altına gümrük yok. ürünün üstüne gift yazdırmak sınıra yakın fiyatlı ürünler için bir alternatif olabilir. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husus daha var, sanırım bazı arkadaşlar gözden kaçırıyorlar: Trackking code (kargo takip numarası) ile farklı zamanlarda adınıza gönderilen ürünlerin toplam tutarı 75 euroyu geçmemeli. Yani bu limit aslında 1 yıllık alışveriş limitiniz. Bu noktada sıkıntı çıkmaması için kargoları farklı aile bireyleri veya tanıdıkların adlarına göndertin. Takip numarası olmayan ürünlerde bu sıkıntı yok fakat onda da kargonun kaybolması gibi bir risk var. Birkaç kere başıma geldi maalesef...