levrek yok ama alıma devam

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    merhaba arkadaşlar:)
    balık tutduğumuz filan yok ama alış veriş hız kesmiyor:D

önceki gün fırtına vardı..zokalı silikonları uzağa fırlatamadım bir türlü..bir arkadaşımızın gönderdiği bir sahte vardı..lakin oda evde kaldı..
    dedim jiggingi de sarmıya başladın..ufakdan kıyılık bir 2 tane birşey al lazım olur:D tekne ile yemliyede gideceğim..orda jigging yaparım dedim kendimehihi

bunları aldım.. siyah çizgili olanın dış yüzeyi ipeksi bir dokunuşu var..kaplama.dış yüzeyi metal deyil...
    üzerinde trout Quıver yazıyor 16gr..google de bulamadım..
    5li set halinde.karışık model ve farklı ağırlıkta kaşıklar.özel sahte kutusu var.biri satılmış 2ci yi ben aldım...;) ben alınca ordakilerde alıcı oldu:laughing:

diğeri sırtı kara,karnı beyazımsı mini jig..,bunun adını karabaş koydum:D

35gr ağırlığında...

10 ve 15tl fiyatı var..

Uploaded with ImageShack.us

bu sabah suyu boş geçti her zamanki gibi...akşam suyuda tam boş geçiyorduki...
    çat kamışı patlattım:( yeni aldığım carmoron tele spin kamış.. altdan 2ci eklem yerinin bitişiğin den kırıldı sahteyi fırlatırken.kamış 2ye bölünde koptu...
    sanırım özürlü imiş kamış.. oysa çok hoşuma gitmişti..ilk defa bir kamışı av dönüşü hemen sabunlu su ile yıkayıp kurulamaya bırakıyordum:D

bayiye götürüp verdim kamışı..onlar halledecekler..yenisini vereceklerdi almadım..dedim iade verin sonra hallederiz biz aramızda....bu sebebten bu sahteleri de gelmişken alayım dedim:D

nasipleri olur inşallah..:)
    ancak bu yıl resmen acıları oynuyoruz burda arkadaşlar..:(
    balık yok..levrek yok kol gibi baracudalarda yok..balık yokidk haftanın 5 günü garanti.. bazı günler sabah akşam..daha levreğin sahtemin arkasından geldiğini dahi görmedim 2 aydır..
    bildiğimi unuttum..sahteleri kullanırken tereddüt yaşıyorum,o denli pisikolojimi bozdu bu balık:D

Antalyalılar konu açıp levrek duası yapalım,,ben duayı hazırlıyayım sizler amin deyin olurmu:)
    rasgele

28.11.2013
    bu gün envartere yeni bir tane daha katıldı adı :savagear fat pencıl 6.5cm 16gr ağırlığında..
    içinde bilye var..renk deseni çok güzel..
    hedef balık: bilimum avcı balıklar :)

dünkü aldığım sahtelerin 3lü kancalarını çıkarıp,circle iğne taktım ve tüy monteledim:thumb:

savagear fat pencıl prey video :
    http://www.youtube.com/watch?v=sQx5GRILEfQ

2. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Abi hayırlı olsun güzel avlarda kullanırsın inşallah :thumb:

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D:D:D:D Abi inan, hem üzüldüm, hem çok güldüm. :D

Sen ki balığın su üzerine vuruşunu kameraya çekebilmiş adamsın, tereddüt yaşama. Bence havaların soğumamasından balık kıyılamadı henüz.
    Çay içlerinde şansın daha fazla ama orda da kaynak sınırlı. 3-5 kişi bir haftada kurutur keşfetmişse.

Aralık, Ocak gibi bir tane yakalasan, kendine güvenin gelir.
    Kamışa üzüldüm.

Bence sana nazar değiyor abi, kimin nazarı bir fikrim var ama yazmaya elim gitmiyor. :D:D:D

Alman mühendisliği sağlam olurdu ama .... hihi

Neyse, nasıl olsa tanıdık, değiştirirler.
    Karabaşın nasibi bol olsun, hayırlı olsun. :eek: :)

4. GencoGnc

GencoGnc Genco

Valla hiç üzülme,devamlı antrenman yapıp zinde kalıyorsun,öyle düşün ;)

Biliyorsun hala havalar soğumadı,yemlik balık da bol.İri avcılar kıyılamıyor.

Bir de sizin oranın kıyıları fazla reklam olmuş olabilir.Fazla gelen giden olduysa balığı rahatsız etmiş olabilir.

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)
    şaştık kaldım Volkanım burda iyice,gittiğimiz yeri kurutuyoruz adeta:D evde gazı alıyorum pc nin başında:D merada o gaz boşalıyor hemen:laughing:
    geçen yılda tat vermemişti..ondan önceki yıl iyiydi..herkes tutuyordu..hayırlısı..
    kamış sanırsam özürlü imiş..ordan normalinde kırılmaması lazım..kamışın en kalın noktası..
    karabaştan ziyade ben diğerinden çok umutluyum..renk itibari ile çok güzel..kaşığı gördüğümde hemen levreğin ağzında hayal ettim:D

2 sezondur acayip atçekci çoğaldı..önceki gibi mekan sessiz deyil..balığı sahte ile dövüyoruz cümbür cemaat dar alanda..o balık atlarmı:D gerçi ben farklı olsun diye su üstü çalışıyorum..lakin arkasından hiç görüntü alamıyorum sahtenin..atlamasada balık kendini gösterirdi.diğer mekanlarda dahil...su tam soğumadı lakin şuan tam vakti balığın..idk baracuya burun kıvırırdım oda vurmuyor artık:D hedef balığım levrek olduğu için..onu hep salıyordum..oda küstühihi

6. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Ben de Volkan misali, hem güldüm hem üzüldüm Kadir abi :D:D Sana burada bir surf kurşun göndereyim, döktür :D Şaka bir yana, iş bilenin, kılıç kuşananın. Elbet balık alırsın aga, sadece söylendiği gibi henüz vakti gelmemiş sizin oraların bence de. Sen sakın ola tereddüte düşme :)

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sanırım böyle düşünmek en iyisi:D vakti gelmedi balığın henüz:D ben ayağına gitmek için hazırlık yaptımıdı..:D lakin yağmur yağınca ırmak yükseldi.. tavsiye etmediler bu hali ile...beklemedeyizreeling

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi işine karışmak gibi olmasın ama ben çay levrekçiliğinde bayağı tecrübe edindim.:p Bizim burda yağmur yağıp, su yükselince giderler özellikle.
    Akım kuvvetlendiyse tutma şansın yükselir. Akıma karşı sahte yüzdürürler.
    Su bulandıysa falan şans daha da katlanır. Sizin oralar belki farklıdır, aklına girmek gibi olmasın yine. hihi

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bahsettiğim yer dere deyil:) derin ırmak.akıntı kuvvetli oluyor sel geldimi:)
    malzemeci dedi..su yükselmiştir dedi..orda akıntı düşükken avlıyorlar dedi..:)

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Balık kıyılamıyor ya hani; Acaba İstanbul Boğaz sistemi ile 4,20 kamış ve surf makine ile 150-200 metre mesafelere atışlar yapıp mı arasan balığı acabahihi hihi hihi Denemedik bir o kaldı herhalde!

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dur birde onu çıkarma şimdi ortaya:D zaten küllüyen masraf bu atçek işi:D
    her gün surf kamışı ile atçek yaparsam...eve dönerken sarhoş gibi olurum:D zaten az uyuyup balığa gidiyoruzhihi
    üzerimde fazla ağırlık olmasın diye..sahte kutularınıda taşımıyorum artık..2 tane kalemliğe benzer deri malzeme var..artık sahteleri onlarda taşıyorum:) epey sahte alıyor..

12. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

kadir abi hiç boşa uğraşma ben levolarla anlaştım ben gelene kadar size balık yok:laughing: sabredin 1-2 haftaya oradayım ben gelmeden kendinizide boşa yormayınreeling

13. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    abi iyiden iyiye yemli hazırlıklarımı tamamlıyorum.birazdan banax 7000 sırf makineme 0.30 veya 35 misina sarcam.her an sülünezi çimçimi alıp mırmıra minekopa gide bilirim :D:D:Dbu sene yemli moda :D

14. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    bu arada kamış için üzüldüm ve senin malzeme bakımı yapmış olduğun ilgimi çekti :D:D:D

15. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Kemal tam olarak ne tarafta olacaksın?Alanya Antalya Kemer ???

16. hmrjr1990

hmrjr1990 Çağatay

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 10-40 2.70 MH
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    6KG sazan
    Çok ağır değilmi o sahte ?

17. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Abi balık tuttuğumuz yok alışveriş yapıyoruz diyosun da, zaten balık tutarken malzeme kaybı olmadıkça alışverişe ihtiyaç olmuyor ki. Sıkıntı tutamıyoken :D Kaşıntı basıyor, şununla tutar mıyım, bu işe yarar mı derken bir bakıyosun yine bi koli malzeme olmuş :D

Ben de geçen hafta sağlam bi alışveriş yaptım mesela. Böyle giderse yenisi de yakındır, beğendiğim şeyler var yine :D

Jigleri beğendim. Çalışır. ;) Yalnız sen levreğin ağzında hayal etmişsin, daha kuvvetli ihtimalle grida olacak o :eek: Tabii bu yakın zamanlarda olursa, yoksa sezonu tam geldiğinde inşallah paşaları da öper dudaklarından. :)

Kamışa üzüldüm. :( Umarım üretim hatasıdır da yeni gelende daha sonra sıkıntı olmaz.

Bu arada, o konuştuğumuz, yeni keşfettiğim merayı yokladım birkaç, mekandaki yerliyi yerle bir etmişler sanırsam :eek: Hiçbir hareket mi olmaz, şu geçen yağışlarda suyun durumu harika olduğu zamanda bile hiçbir aksiyon, çatlatma yok mekanda. Kefaller o çıkan birkaç levrekten sonra huzura ermiş, keyiften sırt üstü kelebek yüzer pozisyondalar :D

Bakalım belki denk gelmemişizdir diyorum, yoklamaya devam... :)
    Hayırlısı...

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    geçerken benide al:D harbiden levrek yaparsa haber et..antalya dan bir kaç arkadaş geliriz o tarafa anlaşabilirsek tabii:D

banax ı 200mt den tanırım:D hastayım onun cır cır sesine:D surf atış yaparsın..o ara atçekte yaparsın..şansını 2 lersin:D

bu kamışa has yaptım onu yaahihi diğer kamışları haftada bir temizliyordum:D

onu özellik ile fırtınalı havalar için aldım.uzak atım için.fırtınada rapala suyun dibine inemiyor..bu jig ağırlığından dolayı daha iyi ve çabuk batar..;)

bende envarterimde yoksa hoşumada gittiyse alırım o sahteyi:)
    ben tek sahteye bağımlı atçek yapmıyorum..:) bununlada tutarmıyım,,şununlada tutarım diye niyet ediyorum..yoksa ragot dan öteye geçmem:D clasik takılamıyorum..onunlada balık aldım diyebileceğim anım olsun işstiyorum olay bundan ibaret:)
    o mekanın yapısını öğrenince bende pek heveslenmedim..ara sıra yoklamak gerek..serikten 2 genç geldi..rover aldılar..nasıl kullanılır bilmiyorlar..tarif ettim..bu arada sordum..levrek çıkıyormu dedim..çıkıyor alıyorlar dedi..
    boğazkent mi öyle bir yerdi..başı boğazlı bir kelime söylemişti unuttum..:D

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu gün kanki nin kamış ucunu değiştirmek için av bayine gittik.. çocuğu 300tl masrafa soktum:D
    okuma alimuna kamış..geçen seferki elime aldığım spro passion 740 ı satın aldık..sahteler filan derken...

bu sahteyide kendime aldım:D
    savagear fat pencıl 6.5cm 16gr ağırlığında.. içinde bilye var..renk muhteşem..:thumb:

hedef balık,her türlü sü:D

dünkü aldığım sahtelerin 3lü kancalarını çıkarıp,circle iğne taktım ve tüy monteledim:thumb:

savagear fat pencıl prey video :

http://www.youtube.com/watch?v=sQx5GRILEfQ

20. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Bende de aynı sıkıntı var abi, sık sık değiştiriyorum sahteleri belki bunu sever diye. Zaten çantaya girip de suya değmeyen sahteye uyuzum :D mutlaka uygun suyu bulduğumda şans veririm hepsine. Tabii yüzüşü aksiyonu hoşuma gitmeyenler zamanla gözden düşüyorlar kaçınılmaz olarak. :rolleyes:
    Ama daha hiç skoru olmayan sahteleri bile eğer güvendiysem sık sık denerim. Biliyorum ki doğru zamanı bulduğunda alacak ;)
    Fantazi işte :D

Boğazkent abi. Bahsettim sana ordan geçenlerde :) Ama tabi bize uzak, git gel 120 km civarı :)
    Yine de tam havası dediğim bir haftasonu gecelemeli yoklucam orayı, listede. :)

Ekleme: Yeni sahte de 10 numaraymış! :thumb: