2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    HERKEZE SELAMLAR....
    Uzun zamandır siteye girememekteydim.Sağolsun müjdat abim beni birkaç konu hakkında bilgilendirdi.Farklı İllerde çeşitli organizasyonların gerçekleştirilmek istendiği haberini aldık.Eğer herkez uygun görürse İleri bir tarihte yani 15mart-15 nisan tarihleri arasında bir organizasyon önermek istedik. Tabiki her ayrıntısı ince düşünülüp sık dokunması gereken bir konu.Fakat sizlerin de fikirlerini alıp tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.

1. Av bölgesi olarak Narlı düşündük.Sebebi şehir dışından gelen katılımcılar için konaklama zorluğu yoktur.Sıcaksu + oda hizmeti veren pansiyonalr mevcuttur.

2.Yiyecek konusu ki çok önemli.Burada birçok kendin pişir kendin ye tarzı salaş ve fiyatı uygun mekanın bulunmasıdır.Herkez ne istiyorsa ortak olarak belirlenir (tavuk-et-balık) Burada güsel bir mekanda hep beraber yemek yenebilir güzel anlar ölümsüzleştirilebilir :)

3. Katılacak olan katılımcıların en az 1 hafta önceden kesinleştirilmesi. Yada en azından şehr dışından gelecek olan katılımcıların sayısı kesinleştirilmeli.Çünkü sayıya göre konaklayacağı oda sayısını belirlemek lazım.

4. Olarak tekne. Problem olmayacağını düşüdüğüm tek konu bu. Çünkü bu konuda bursa team den Sayın Bülent Abim bana gerekli bilgiyi verdi. Toplanan sayı eğer +30 kişi olursa 3 tekne - 10 kişilik 3 grup halinde çıkılmasını düşündük.Sebebi tekne boyutu 11 mt ve avlanacak kişinin en az 1 metrekare yerde rahatça avlanabilmesidir.3 tene olursa 3lü tonoz alınarak avım werimi arttırılmış olur :)

5. Bursa içinden ava katılacak olan kişiler kendi arabalarıyla yada otobüsle (ben genelde otobüsle gidiyorum :) ) narlıya ulaşmaları mümkündür. Yada arabasında yeri olan abilerim yanında birkaç balıkçı arkadaşını alıp toplantı yerine gelebilirler....

6. Toplanma saati ve avın bitiş süresi tabiki ortaklaşa alınacak bir karardır.Düşüncesi yada aklında daha pratik fikirkeri olan varsa ltfen yardımcı olsun. :)

7. Ücret konusu organizasyonun kesinleştirilmesinden hemen sonra ortaya çıkarılacaktır. Çok büyük Bir Fiyat tabiki söz konusu deildir. Harcamalar dorultusunda ortalama bir fiyat söz konusudur..

8. Kahvaltı ki günün en önemli öğünüdür sabah erken saatte denizde olacağımız için bnce kahvaltıyı yolda ayaküstü bişiler atıştırarak geçirmek bize zaman kazandırır diye düşünüyorum. Tabiki azınlık çoğunluğa uymak zorundadır. Bu yüzden fikirlerinizi bekliyorum..

Farklı düşünceleri. fikirleri ve bilgileri olanlar lütfen bu bilgileri bizimle paylaşsınlar. ŞİMDİDEN HERKEZE KOLAY GELSİN...... RASTGELE

Son düzenleme: 18 Mart 2008
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Çok güzel bir olay

Murat kardeşim iyi düşünmüşsün.

Hem yer olarak hem tarih olarak iyi zamanlama

Narlıya ulaşım çok zorda değil.

Bursa Team dan arkadaşların raporlarına bakılırsa güzel balıkta çıkıyor.

Eğer iyi organize olunursa çok çok keyifli geçeceğinden eminim.

.

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Bursa hadi bakalım organizasyona :D

4. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Aslında güzel bir av olabilir dediğim gibi değişik fikir ve görüşleri olan varsa bize yazsın

5. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Bursada bulunan arkadaşların bu org. sıcak bakacagını düşünüyorum.

Tekne işine gelince Bora bu konuda bulunmaz kaftandır. Narlı da Ömer dayısı var onun :) her türlü tekne işini sorunsuz cözebilecegini düşünüyorum. Zaten Narlıda avlak yeri olarak kullandıgımız bölgede kıyıdan 8-9 mt acıkta bulunmaktadır. Bir çok Bursalı balık sevdalısı arkadaşın cep telleri bende mevcutdur. Sanıyorum Bursa da bulunan ve org. yapmak isteyen bir kaç arkadaşım daha mevcut kaldı ki bu organizasyonu gruplamak ta iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Evet beyler haydi balığa diyelim... org. ilk üç ismi benden gelsin atos ( bora ) + Patos (ufuk) ve ben citos

6. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    HERKEZE SELAMLAR....
    1.ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    2.bursa_bulent (bülent)
    3.nuyageva (ufuk)
    4.Boraarhan ( bora )

eklemek isteyen abilerim ve kardeşlerim (gentlemen111@hotmail.com)

7. hikmet cengiz

hikmet cengiz Hikmet CENGİZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    zargana
    Tarih uygun olursa ben de katılmak isterim.

8. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    İYİ AKŞAMLAR......
    herkez otalama bir tarih tutturursa ki bu tarihler c.tesi-pazar gününe tekabül eder kesinlikle herkeze uyar....

9. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Muratçım beni de listeye yaz.Daha sonrasında mail ile mesajlaşalım ki ayrıntılar netleşsin.Önceden narlıya gidilip lokanta ile anlaşılabilir.Devamına fıstıklı taraflarında güzel yerlerimiz var kapm yapacak.Tekneden sonra kapm ile devam edilebilir.Ama zaman biraz daha geç olmalı bence. 20 Mayıs-20 Haziran gibi.Hava şartları daha da uygun olur.Bunlar daha sonra konuşulur. 2.org.umuzda daha çok katılım olacaktır.Artık tecrübe kazandık.Neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz.Siz gençlerinde desteği olursa süper olur.

10. Aramis

Aramis

E bizim reis ismimizi yazdığına göre elimizden geleni yapmak farz olmuştur:D Hadi hayırlısı bakalım.1 Nisan-30 Nisan daha iyi olur bence.

Son düzenleme: 19 Mart 2008
  11. Balıksever

Balıksever

Favori Kamış:
    Olta - Kayık
    En İyi Avı:
    Palamut -
    Herkese Merhabalar

Daha önceleri formu yakinen takip etmeme rağmen hiç yazmamıştım ama böyle bir organizasyonu görünce yazmadan edemedim..

Nisan ayı içinde başka bir organizasyona daha katılacağım eğer bununla çakışmazsa sizlerle birlikte Narlı ya gelmeyi bende isterim...

Saygılarımla

12. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ufuk gerçek soyismin mi o , bu arada hoş geldin :)

13. Balıksever

Balıksever

Favori Kamış:
    Olta - Kayık
    En İyi Avı:
    Palamut -
    Evet bu gerçek soyadım

Hoşbulduk

14. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Adım fatih ,bende S.M.M.M. staj başlatma sınavına girdim bakalım ,neticeyi bekliyoruz ,ilk kez giriyorum bir beklentim yok ama ,korkulduğu kadar zor değil sorular ben çalışmadığım için zor geldi ,sen ne zaman başlattın stajı ?

Bu arada birden böyle bir cevap beklemediğini biliyorum kusura bakma biraz fazla konuşan biriyim :)

Tanıştığımıza memnun oldum

15. Balıksever

Balıksever

Favori Kamış:
    Olta - Kayık
    En İyi Avı:
    Palamut -

Staj başlatma sınavı kolay gibi gözükür ama çan eğrisinden dolayı ne olacağını kestirilmez ben 5. hakkımda vermiştim ilk üçüne çalışmadan girdim 45-48 arası aldım 4. sınav bir ters zamana gelmişti girdim ama 56 aldım beşincide kısmet olmuştu.. Senin için hayırlısı olur inş.

Başlatma sınavını 2006 da verdim bu sene temmuzda kısmetse yeterlilik sınavım var..

Bende tanıştığımıza memnun oldum

16. Aramis

Aramis

Hoşgeldin balıksever :) Nerde yada Kimin yanında çılışıyorsun?

17. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ne güzel ,inşallah darısı başımıza olur :)

18. Balıksever

Balıksever

Favori Kamış:
    Olta - Kayık
    En İyi Avı:
    Palamut -
    10 sene kadar çeşitli muhasebe bürolarında çalıştım.. şimdi bir tekstil fabrikasında muhasebe sorumlusuyum...

Bu sitedeki tüm üyeler muhasebeci mi yoksa :)

19. Aramis

Aramis

Genelde evet :) Bir sakıncası yoksa fabrikanın adını sorabilirmiyim?

20. Balıksever

Balıksever

Favori Kamış:
    Olta - Kayık
    En İyi Avı:
    Palamut -
    Dosab ta Acarer Tekstil