| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Birazda gülelim :) :)Bu sayfada Güncel kategorisi altında yer alan Sohbet forumu içinde Birazda gülelim :) :) başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Birazda gülelim :) :) |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#471 |
|
Amerika'da yaşayan bir cocuk 100 dolara sahip olabilmek için
günlerce, gecelerce dua eder. Sonunda paraya ulaşamayınca Tanrı'ya mektup yazmaya karar verir.Amerikan Posta İdaresi, üstnde yazılı >adres olarak sadece "Tanrı, ABD" olan mektubu Amerika başkanına >vermeye karar verir. Başkan Bush mektubu alınca çok hoşlanir, çok >duygulanır fakat 100 dolar yerine 5 dolar koyar. 5 doların küçük >bir çocuk için yeterli olacağını düşünür. Çocuk gerçekten de 5 >dolara sahip olmakla tatmin olur ve Tanrı'ya teşekkür mektubu >yazmaya koyulur: - "Sevgili Tanrım, parayı yolladığın için >teşekkürler. Ama mektubu Beyaz Saray üzerinden yollamışsın ve tabii >her zamanki gibi oradaki adiler de 95 dolarını kesip silah almış >olmalı. Bana 5 dolar ulastı. Yine de teşekkürler.
|
|
|
|
|
#472 |
|
Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar. "Allahım sen annemi, babamı,
ablamı, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocuğun dedesini unuttuğunu düşünür ama çocuğa bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahım sen annemi, babamı, ablamı ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düşer boynu kırılarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla hım sen annemi, ablamı ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutulduğunu fark eder ve ertesi gün başına bir şey gelmemesi için her adımını çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karısına sorar - "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye. - Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!!!"
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#474 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#475 |
|
Maden sensin benim devekuşunu niye göndermiyorsun
![]()
|
|
|
|
#476 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#477 |
|
ünlülerin Msn'si
|
|
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zengin arabasını dağdan aşırır, züğürt düz ovada yolunu şaşırır. Konu İstanbuldan tarafından (28-01-2008 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Dünyaya atılmış türk imzaları
Eyfel Kulesi’nin en üst katında, balkonu çevreleyen korkulukların üzerinde, "Gülü bir gün, seni her gün, gülü solana kadar, seni ölene kadar seveceğim" yazıyormuş. Notre Dame Kilisesi’ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafına bakan duvarda koca koca harflerle "T.C. EMİNE" yazısı varmış. Avustralya’daki ünlü Bonde Plajı’nı çevreleyen duvarın bir yerinde devasa harflerle, "Nuray, ara beni kuşum" yazıyormuş. İsviçre’nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarında, "İbrahim Tatlıses tek tek" yazıyormuş. Suudi Arabistan Medine Garı’ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş. Altında da, "Osmanlı" imzası varmış. Malum, Londra’nın Greenwich kentinden, 0 (sıfır) meridyeni geçer. Temsili olarak, duvara m etalden bir çizgi çekilidir. Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayı da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem!" yazıyormuş. Meksika’daki Maya Tapınakları’nda, en büyük piramitin bir odasının duvarına, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazısı kazınmış
|
|
|
|
#480 |
|
En iyi kamyon arkası yazıları
En iyi kamyon arkası yazıları
“Kamyon Çeker 10-20 ton, Gönlüm Çeker Paris Hilton” “Hayatımı Yazsam, Duble Yol Olur...” “Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir?” “Küresel Isınmaya Karşı Su Tankerlerine Geçiş Üstünlüğü Verilsin” “İyi Mazot Selülit Yapmaz” “Gazla Uçabilirsin,Ama Frenle Konamazsın...!” “Ne Müslüm’den Ne De Orhan’dan, Sevdiğim Tek Parça "Yedek Parça" Hatalıyım , sıkıyosa ara. Hatalıysam, aramızda kalsın. Hatalıysam lütfen IP:212.78.34.212. Hatalıysam lütfen kamyoncu@masumdur.com Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye gönder. Hatalıysam yüz yüze görüşelim. Hataylıysan lütfen ara.
Zengin arabasını dağdan aşırır, züğürt düz ovada yolunu şaşırır. Konu İstanbuldan tarafından (28-01-2008 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hatalıysam :) |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görüntü Modları | |
|
|